Yorki gazdik ide! Beszéljünk róluk! (beszélgetés)
igen ,tudom én is hibás vagyok !!!
de sajnos bíztam bennük ,ma megfenyegetett smsbe hogy ne merjem zaklatni mert megteszi a lépéseket , jo mi????? zaklatásnak veszi hogy kérem a pénzemet .
annyira pofátlanok,tegnap telefonba elkezdi mondani az anyagi helyzetüket hogy segélyből élnek stb
tul sokat néztek ki belőlem ugy érzem ,mert még tegnap akciósan felajánlott egy kutyát 100000-forintért, na most nevessetek ki ..........
most indolok a rendőrségre ,bizonyítékok megvannak .
Sajnálom! A köcsögök!
Annak idején mondtuk neked többen is, hogy az ár nem garancia a hibátlan kutyára :-((
Ez elég durva! Sajnálom nagyon hogy így jártál!
Legyél kedves feljelenteni őket! Vagy lépni valamit az ügyben, hogy más ne járhasson így!
Szia!
Néha kap egy kis sajtot, de úgy rendesen enni nem kap semmit amit mi eszünk. Rizses tonhallal/ paris szardíniával/ pulyka/pipi sonkával/aszpikos pulykával keverem neki minden nap a tápját, az a fő étkezése, séta után pedig tápot eszik magában. Este lefekvés előtt kap egy fél doboz joghurtot. Néha kap egy kis főtt tojást vagy füstlit, meg egy héten egyszer egy kis nyers tojást is. Azóta kap mást a tápon kívül, mióta normálisan eszik belőle. Egy ideig a tonhalas rizst magában kapta, de 2 hete keverek 3-4 ek-hoz 1 marék tápot. Ezenfelül 2-3 marék tápot eszik meg egy nap, ha minden ok és tudunk eleget sétálni. A narancsot, kivit és a banánt nagyon szereti, azt is szokott kapni. A zöldségeket viszont nem eszi:(
Cijja
Pisi: örülök :D
Kaja: én enni (kajáját) az előszobában adok neki.
Kunyizás: nálunk is előfordul, főleg mióta ivartalanítva lett, a vasszöget is megenné.
Én mindent adok neki, de a tiéd még kicsi és lehet szoktatni dolgokhoz.
Sziasztok!
Nem mosod a fogát? a husi mellé valami rágni valót kap?? ..... attól is lehet, hogy nem rág, végül is, sem a pipimell, sem a virsli túl kemény koszt ... a kutyának muszáj rágnia a fogak tisztán tartása érdekében ... vegyél neki rágcsát, van a pedigree-nek is külön 'kutyafogkeféje' ... ami ráadásul picit mentolos is .... a jutifalatok, rágcsik között találod a boltokban!! :)
Csillag, Kami: jaaaaaa, biztos a verés segített elméláznia kicsit :D
Időjárás: háttttt igen, inkább a hideg, mint az eső.
Hello!
Porci ügyes nagyon:)
Nem csak másjusra, de még júniusban is ilyen idő lesz, pont tegnap beszéltük barátnőmmel:S Legyen hűvös, csak legalább ne essen minden nap és főleg délutánonként...
Értem! Igen, sajnos így lesz.
Ügyeskedik ez a Porci.
Szijjasztok
Tali: elméletben elmarad, és áttették máskorra.
Mondjuk egész hónapban ilyen xaros esős időt mond, szóval nem tudom.
Porci: el sem hiszem, javulás van, de ez még csak 1 napos, azaz ma 6ig aludt, lehet hogy a verés jót tett :D
Többiek, mizu a babákkal??
Sziasztok!
Mi lesz a talitokkal? :(
Oandi: :D
Az SZTK körül szoktunk sétálni :D
Lehet gyomorprobléma is, de általában a száj- és ínybetegségei szoktak szájszagot okozni.
A konyhai kaja semmivel sem károsabb a fogaknak mint a konzerv. Adj neki főtt húst rizzsel, mege g yhéten legalább egyszer főtt vagy akár nyers zöldségeket, csak keverj neki bele egy spec port, ami direkt a fogkő megelőzésre való. Így el lehet hagyni a tápot. A barátnőm kutyijának is büdi volt a szája, mert zománchibásak a maradandó szemfogai és ez a por segített rajta;) Van szájvíz is, bár azt nem tudom elképzelni, hogy a használata hogy kivitelezhető:P
Egy Csepeli kis édi yorki:))
hogy nem láttalak én még Téged...nem értem??:)
Sziasztok
Idő: Csepepel eddig tök jó idő volt, most beborult, és pár perc és leszakad az ég.
Laura: igen, sajna hibába estél, nem szabadott volna rászoktatni a házikosztra :(
Porci: háttttttttt igen Katimamánál mindig ANGYAL :D
Hát a fogaival szerintem minden rendben,bár majd az orvos megnézi,ő jobban ért hozzá.
Az a baj,hogy már nem eszi meg a konzerves kajáját meg a száraz tápot sem.Ezért csirkemellet szoktam neki sütni,meg virslit,csak ezeket hajlandó megenni.
Inni is eleget iszik szerintem. Nem lehet,hogy valami gyomorproblémája van és attól büdös neki?
Szia!
Fogaival minden rendben? Befejezte már a fogváltást? Nincs dupla foga? Lehet fogkőtől is büdi a szája.
Hali!
Elég változékony az idő az tuti:o( Tegnap is egy kis koszos malackát hoztam fel séta után... már a hócipőm is tele van ettől az időjárástól. Majd csak kialakul 7végéig, hogy mi lesz:/
Alvás: nem is Porci lenne, ha nem így csinálta volna Kati mamánál:)) Biztosan jobb a levegő nála:P
Szia!
Hát nekem két napja jött rá erre az élvezetre:) és azóta szegény egerét, meg az ágya oldalát, és néha a kezemet is szeretné terorizálni!:D
Én győri vagyok, itt nagyon szép idő van!
Szép napot!