Keresztanyu - sorozat, beszéljünk róla (beszélgetős fórum)
A Mintaapákra gondolsz? Tudtommal ott csak bejelentették a 3. évadot.
Dzsupin Ilona már a Família Kft-ben Hajnalkaként is így beszélt.
Nekem is van olyan, arra ébredek, a tv kikapcsolt, a szemüveg rajtam.
az enyémen is van,de legalább 4 órás kéne
Nálam is szól valami.
Tanulni is csak úgy tudtam.Igy is alszom el,van a távirányítón kikapcsolás gomb. 😉
Ezt szoktam meg, hiába nem figyelek oda.
Itt mindíg szólni kell valaminek.ha valami nem tetszik van távirányító,kezelem, akinek meg nem tetszik,ne szenvedjen vele.
A konyhában a rádió szól,mert megzakkannék ha csend lenne,
Ki így,ki úgy,én így.
a határon hülye rendőrök vannak,nem hinném.
Ez a minél koszosabb a disznó, annál jobban vakaródzik szalonképesebb változata. Elég régen használják.
Szerintem a sorozat nagyon gyenge. Piroska hozza a formáját, de csodát ő sem tud tenni, mert a történet elég gyenge, és valljuk be a színészek túlnyomó része is. Úgy ahogy van hiteltelen. Dzsupin Ibolya ki tudja honnan összekapart tájjellegű akcentusa, amit csak ő beszél a faluban, u.a. Lengyel Tamás a Mi kis falunkban. Az legalább mókás volt, bár az sem az ő érdemük, mert az egy szlovák sorozat magyarítása. A Mintaapák meg spanyol - de azt a szereplőváltások óta nem nézem.
Háttérzajnak jó. Ennyi.
Nem kell szabadkoznia senkinek sem. Sorozatot nézni nem ciki. A hangsúly a "mit és meddig" kérdésén van.
én sem,mert ha nem nézem a tévét,nincs bekapcsolva.egy munkatársam mondta,megőrülne a csöndtől.én meg attól,hogy állandóan szól valami.
nem,a saját erejéből kapaszkodott föl.akinek tetszik a stílusa,lelke rajta.
En is ciki vagyok akkor mert én meg a Mi kis falunkat nézem. :) Az jobban lekötött, amugy is az ilyen napi sorozatokért nem nagyon vagyok oda. De vmi miatt azt nem nagyon akarjak folytatni, pedig sokan neztek azt is..
Mi nézzük, sőt mivel itthon vagyok nézem a Doktor Balaton ismétlését is.
Ciki vagy nem...
Egyébként a "balaton" jobban tetszik.
Kinek mi.
Tévé mint hátterzaj? Sosem értettem ezt a fajta szórakozási alternatívát. Mire jó? Csendben félsz vasalni? :)))
A jó ég áldjon már meg benneteket, akinek nem tetszik ne nézze már,mert még felmegy a vérnyomása. Nálam háttérzajnak megy,néha odafigyelek rá,mert van akit kedvelek benne.
Várom a sorozatot ami utána van,és nem akarok bealudni addig. Ennyi.
Bocskor is egy uborkafára kapaszkodott valaki?
Ehhez képest leforgatták már a 3.évadot is. Ami persze nem jelent feltétlenül sugárzást is.
Üdv mindenkinek (itt is)! :)
undorító.amikor a nőnek kellett a melleihez tenni az akármit.mi ez,ha nem a nők megalázása.tegye a bocskor a himbilimbilijéhez.
KI
Nyugállományú hivatásos tábornok/tiszt miniszter persze lehet, l. a néhai Keleti Györgyöt, vagy jelenleg Benkő Tibort és a valóban 70 pluszos Pintért.
BE
Újgazdag, felfuvalkodott, beképzelt emberekre mondják gondolom, akiknek a kapanyél ki lóg a szájukból:)
RTL-es példák: A Kaszinó c. sorozatot 3 pilotepizód után elkaszálták, a fene sem sírt utána. A jóval igényesebb Alvilágot az 1. évad után ugyanúgy nem folytatták, mint a rendőröket szexmániás idiótákként bemutató Jófiúkat. (Utóbbiba Pokorny Lia és Parti Nóra vitt be némi színt.) 2007-8 táján emlékszem a nyáron elkezdett, minősíthetetlenül ostoba Chuck c. amerikai baromságra, amely olyan alacsony nézettséget produkált, hogy 3 adás után levették, majd nagy sokára az egyik kisegítő almellékadón nyomták le, ha már megvették a sugárzás jogát. A jelen esetben elképzelhető lehet, hogy a nézettség további zuhanása esetén összedobnak egy záró részt, oszt ahoj, popaček. Igaz, egyelőre az RTL rendületlenül gyártja a győzelmi jelentéseket.
most ugyan nem tudom,de biztos így van.
"uborkafára felkapaszkodott" - ezt még nem hallottam:D
Egy ilyen öreg, kövér (70+ éves) ember eleve nem lehet aktív hivatásos szolgálatban.
Nyilván van egy elvárt minimális nézettség. Ha ez alá megy a sorozat, lesújt a hóhér bárdja. A Bödörék annyiban unikum, hogy feltehetően a büdös életben nem vagy évek múlva, valamilyen mellékadón, lehetetlen időben fogják levetíteni az elkészült epizódokat - igaz, a TV2 arról nem nyilatkozott, készült-e több is a levetített 6 résznél. Ugyanők a zuhanórepülésbe fogott Mintaapák 16 kész részét is diszkréten elsüllyesztették.
További ajánlott fórumok: