Yorki gazdik ide! Beszéljünk róluk! (beszélgetés)
Nyugi! Te vagy a leggyengébb láncszem, ezért pécézett ki!
Mostantól ne irjatok semmit ,ami neki szólna!
Nekem nincs hosszú i betűm a klaviatúrán!:))
Megvan! Trollnak hivják őket!
A troll előre megfontoltan aknázza ki az emberi viselkedés vagy egy online közösség normáinak gyenge pontjait, hogy feldühítse az embereket.
Mindig új és eredeti módokat találnak arra, hogyan mehetnek mások idegeire.
A trollok kezelésének alapvető irányelve egyszerű: ne légy troll!
A bölcsességnek vannak határai, az ostobaság határtalan.
Nem lehet egy nagy értelmiség!:)
A helyesírás a bizonyítványa...
Lányok, én már írtam a moderátornak! Kíváncsi leszek a válaszára, és remélem történik valami.
Helyesírás: az a durva, hogy a Hoxán is piros lesz az, amit rosszul írsz, ezért lehetne benne annyi józan ész, hogy legalább a nagyon durvákat kijavítja.
:-))
ehez, semi, anyinév,alárul, igy, alkos, kutyájárol, túnni, viszájára, sűlt, idiota,
:-)))
számalmassak, enyire, ókos, hűlyaséget, lapit, szoltam, kennelböl, köthetö, anyira, husnak, meg bizhato, fillérekér, helyröl, vérvonalal, TŐRZSKÖNYVET,
Ezek csak a gyöngyszemek. Nem másoltam ki az elütéseket (hisz az mindenkivel előfordul ), vesszőhibákat, nem emeltem ki az igekötő és az ige írásmódját, és biztos van olyan is, amin nem akadt meg a szemem. Hiába, a bőség zavara.....
Arról már nem is beszélek, hogy egy-két mondat értelmezhetetlen is.
Sziasztok!:)
Hú, csak kapkodom a fejem!:)
Lányok.., nem ismeritek fel azokat, akik azért jönnek a fórumra, hogy szitsák a hangulatot?
Ez a legtöbb fórumon sajna előfordul! Különböző álnevekkel regisztrálnak és boldogan bomlasztják a közösséget! Ez erről szól! Olvastam már erről a
wikipédián is!
Ha értelmes hozzá szólásod nincs a fórumhoz, állj tovább, és menj innen! Nincs szükségünk köpködő szerencsétlenekre, akik rajtunk akarják levezetni a mindennapok problémáit! Nem is tudom, hogy egy 40- feletti nőtől, hogy származhatnak ilyen írások...szánalmas!
Semmit nem fűznék a hozzászólásodhoz azon kívül, hogy telepíts kérlek egy helyesírás ellenőrző programot. Itt már nevetségessé váltál ezzel a magyar nyelvtan (nem)tudással, de a továbbiakban még segítségedre lehet. Bár némi tudás ahhoz is kell.
Az én kutyámnak nincs törzskönyve! Böki a szememet a sok helyesírási hibád. A lazac olaj a szőre szépségéért van, de nem attól leszel jó gazda, hogy minden bizbazt megveszel neki! Te nem gondoltál arra, hogy itt egyedül te vagy szánalmas?
Jó lenne a személyeskedést be fejezni.Arra nem gondoltok,hogy számalmassak vagytok.Nagyon tudnám értékelni ha nem a kis kutyámról osztogatnátok véleményt,én se a ketyáitokról írtam,és nem szoltam le.Mi a francnak kell bele keverni a kutyákat.Ha tudni akarod a kis kutyám apja OF NEW DEAL kennelböl való,ha enyire ókos vagy akkor tudod kihez köthetö.Itt van egy pár aki az indexen is van csak nagyon lapit,mert ott valaki szúrja a szemét. Szánalomra néltoak se vagytok.A kutyámról láthatatlanban nem kéne írogatni,mert én legaláb nem szóltam le a ti csoda kutyátoat.Szadra azt azért tudhatnád,hogy a lazac olaj mire jó és utána írogatnál hűlyaséget.Anyira kenitek vágjátok a yorkikat,hogy négis akad olyan akinek sajna beteg vagy nem is hasonlit.Erre kéne oda figyelni és nem a tk sporólni,és nem olcsó husnak híg a leve alapon kutyát venni,fillérekér. Én tudom,hogy meg bizhato helyröl van és jó vérvonalal rendelkezik. Még egyszer utoljára ne a kutyámat kéne ki vesézni,én se azt tettem és ezért söpörjetek a házatok táján .Ismeritek egyáltalán a TŐRZSKÖNYVET??
Jaj,de tündéri ezekben a kisruhákban!
Hát én is azért vettem mert kozminál voltunk 2hete. Addig anapig gyönyörű idő volt, majd miután totál le lett vágva a szőre másnap bejött ez a nagyon hideg idő. Szegénykém majd megfagyott állandóan reszketett. Így hát amíg meg nem jöttek a kisruhák fűtenem kellett ezerrel:)
Nagyon édesek!:) Télre én is gondolkodom, hogy kellene neki vennem rucikat!:)
Más!
Sikerült rendelnem kisruhákat mindenkinek köszönet aki infókkal segített:)
Tettem fel képeket ha van kedvetek nézzétek meg!
ARRÓL MÉG NEM IS BESZÉLTEM, HOGY EZ NEKEM A NYUGALOM SZIGETE, ÉS EZT KÉRETIK TISZTELETBEN TARTANI!! :-)))))
Mostanában nem jártam itt és csak kapkodom a fejem, hogy mi ez az őrület!
Nem értem miért jó az ha valaki ártatlan embereken vezeti le a feszültségét.
Szerintem itt tapasztalatokat kell megosztani nem pedig ítélkezni mások felett! Nem gondoltam volna hogy valakinek ennyi idősen csak ennyi esze van.
Nem tudom a gyerekeddel is ilyen hangnemben beszélsz ha nem értetek egyet?(Akit leteremtettél fele annyi idős mint te).
Érdekes, hogy van olyan akinek a veszekedés szítása örömöt okoz. Sajnálom!
Kedves Frensys!
Azzal, amit a táppal kapcsolatban írtál, teljesen egyetértek. Ettől függetlenül nem lehetne, hogy megválogasd a szavaidat? Illetve ha ez nem megy, talán megmaradhatnál olvasói szinten. Magadnak is szívességet tennél vele, rólunk nem is beszélve.
Én a saját nevemben mondhatom, ha kérdésed, bajod van, megpróbálok a magam csekély tudásával segíteni, de ehhez változtatnod kell(ene) a stílusodon.
:) bólogatós jelet nem tudok betenni :DD
Így már szar az egész, nem írhatom le a véleményem, a tapasztalataimat, mert jön egy csodabogár, aztán köszönés nélkül ismeretlenül kioszt! Véleményt nyilvánítani szabad, mint ahogy ti is tettétek, de a vélemény nyilvánításnak is vannak formái, amit ő csinált, nem az az elfogadott.
A kötekedőknek, irigykedőknek tudnám javasolni az Index yorkis fórumát. Aki veszekedni akar, ott tuti megtalálja a számításait.
Azt hiszem, aki idelátogatott, és normálisan szólt a többiekhez, azt mindenki normálisan is fogadta. Én sem vagyok csodabogár, (van is egyfajta "nemszimpi" stílusom) itt mégis indig normálisan tudtam beszélgetni a többiekkel.
Néha ugyan beesik ide egy-két paraszt, akinek valószínűleg aznap nem jött valami össze, és itt ereszti ki a fáradt gőzt, ez ellen sajna nem tudunk mit tenni. Végülis jobb, mintha a kutyájába rúgna bele....
Kérhetném azt, hogy aki nem érzi sajátjának ezt a fórumot, vagy nem szeretne hozzánk csatlakozni, az ne is írjon ide, de ez tudom, teljesen felesleges. Inkább arra kérek mindenkit, hogy próbáljuk meg nem felvenni a kesztyűt, hisz annál bosszantóbb nincs, mint akikor valakiről nem vesznek tudomást!
:)itt nyert értelmet, hogy a kor nem számít :) de szerintem a kellő tiszteletadást meg kell adni minden embernek.
Küldtem neked egy jelet, had örülj!:) Mások úgy sem igen tették! Miért vesznek a védelmükbe? Mert nem olyan egyszerű emberek mint te.
Hát te egy izetlen nyomorék vagy!:D Fel sem veszem a dumád!:D Tök jó kedvel jártam ide, mert annyira civilizált, normális emberektől kaptam válaszokat! Ha tudni akarod, kétszer evett a kutyám abból a tápból, és azóta nem eszi meg. És most speciális yorki táppal etetem! De mi közöd van hozzá? Vettél magadnak egy kutyát, hogy villoghass vele, szerintem fele annyira nem kötődik a te kutyád hozzád, mint a többi fórumozóhoz a sajátja. Nem tudom, hogy az adatlapodon írt adatok valósak e, de igen csak gyerekesek a hozzá szólásaid. Tudod valaki nem attól lesz jó gazda, hogy méreg drága tápot vesz, meg lazac olajat, meg kozmetikushoz hordja kétnaponta, tudod a fésülésen kívül mást is igényel egy kutya, és ezt nem hiszem, hogy pont tőled, kapja meg. Elgondolkodhatnál, hogy miért nem érdeklődtek irántad a fórumozók, és elgondolkodhatnál, hogy ezentúl miért nem fognak. Ha meg otthoni gondjaid vannak, vezesd le a férjeden, ha egyáltalán van...ne rajtam, kép nélkül...Szánalmas!
:) ugye? nálam sem az csapta ki, hogy mit akart mondani, hanem ahogyan azt tette! ....
További ajánlott fórumok: