Yorki gazdik ide! Beszéljünk róluk! (beszélgetés)
Szia!
Ha jól értem mindig egy helyre pisil, ugye? Miért nem terítessz le egy pelust neki? Ha ott van kedve elvégezni a dolgát, akkor hagy csinálja ott. Valószínűleg nála ez már egy szokás. Már ilyen korban szobatiszták, de minden fajtában vannak olyan egyedek, akik soha az életben nem lesznek azok.
Sziasztok!
Lányok az természetes Yorkinál,h még 2 évesen is bepisil??
Normál méretű a kutyám és sajnos nem szobatiszta:-((
Elontottunk valamit vagy ez a fajta ilyen???
Előfordul,h 2-3 napig nem piszkol be de olyan is van,h levisszük és rá 2-3 óra múlva bepisil.
Az a jó,h legalább mindig a fürdőszobába végzi a dolgát.
Szia!
Valaki fogja meg a fejénél, te meg az egyik kezeddel tartsd meg a farkánál fogva, a másik kezeddel meg vágd le a szőrt. Már fésülés közben lehet tanítgatni neki, hogy álljon egy helyben. Az első egynéhány alkalomhoz kell segítség, de megtanulja hamar.
Sziasztok!
Valaki adjon tanácsot, hogy tudnám levágni a szőrt a fenekénél....nem akarja hagyni :(
Szia!!
Sajnálom nagyon!!Sajnos csak innen,a távolból tudok drukkolni,hogy meglegyen!!!Irj mindenképp,hogy mi a helyzet veletek?
Sajnálom!
Viszont mit lehet róla tudni? Hol tűnt el? Fiú v lány? Szőre színe, hossza, mérete? Chipje van? Mennyi idős?
Hátha valaki olyan találja meg, aki visszadja:S
Elveszett a kis yorkink....gucci:(
2 napja...kerestük mindenhol..nem találtuk:(
Ügyi!!
Ezek szerint mi vagyunk a "legpehelysúlyúabbak"! :-))
Sziasztok!
Képzeljétek el, megmértem ma Kamit a dokinál. Nem láttam pontosan a mérleget, mert ültek előtte (és nem mentek arrébb), de 2,2 v 2,3kg-t mutatott:))) Pedig 2 hete még 2,1 kg volt. Pedig ma még nem evett és csak 1x kaksizott.
Szia!
3-4 napot várjál legalább, sokak szerint legalább egy hetet lenne ajánlatos. A veszettség ellenit meg simán megkaphatja rá 2 hétre, nem értem miért kellene 6 hónapos koráig várni. 6-8 hónaposan már a 3. kombi ismétlőt kapja. Egy éves koráig meg a veszettség ismétlőt is meg kell kapnia valamikor.
Sziasztok csajok!!
Örülök,hogy jól vagytok,Vitoval is remélem minden rendben lesz!
Képzeljétek,Fifinek kennel köhögése van!Azt mondta a dokinő,hogy valamelyik kutyától kapta el!Jó mi?Egész nap ideges voltam,de már jobban vagyok,mert kapott gyógyszert,és remélem hatni is fog!
Szijjasztok
Csillag: végre, remélem minden OK lesz.
Méret: Porcit normálnak vettem, egy bulldog lett belőle, 3 éves lesz 7főn, és 4.80dkg :D
Kami Fruzsi köszönjük JÓL van, szépen +gyógyult a sebe, amúgy telkezik a párom szüleivel, nagyobb tér mint a kertesházban, irigylem ám, vasárnap megyünk látógatóba.
Porci: engem is +őrjit már, remélem a panelba nem fog őrködni :D
Pedig most nőtt egy picit:) Most, hogy eszembe jutattad a standardet, megmértem és 22cm pontosan a marmagassága. A háthossza 34cm körüli (izgett mozgott közben). Meg fogom mérni a súlyát is a napokban:P
Az a nagy igazság, hogy barátnőm 2,9kg-os kanjától még talán egy picit hosszabb is, egy leheletnyivel alacsonyabb ugyan, meg keskenyebb, de ugyanakkor izmosabb és nem értem hol vannak róla a dkg-ok!! 8dkg különbség van közöttük, pedig nem látszik akkora nagy különbség.
Persze, hogy benne van!
De nála kisebb már nem kéne! :)
Sziasztok!
Timi: Porciban nem csalódtam:) Fruzsival mi a helyzet? Túl van az ivartalnításon? Az ugatást ne is emlegesd, már a hócipőm tele van vele. Kami a hiperérzékeny receptoraival bármikor meghallja a legapróbb mozgolódást is a lépcsóházban van az udvaron és ugat, de nem akármilyen hangerővel és akár hajnalban is rákezd... Ugatva fekszik, ugatva kel:/
Andi: és étvágya van ugyanúgy mint eddig?
Csillag: pedig Kami is benne van még a fajta standarban:))
Ha megnézed az én kutyumat őt is mininek vettük, és megmondom őszintén mini is a többihez képest.
De egyébként ő a standard, vagyis ő a rendes méret aki mehetne kiállításra.
Na én nem nagyon szeretném, ha ennél kisebb lenne, max tényleg a Kami mérete!