Yorki gazdik ide! Beszéljünk róluk! (beszélgetés)
Szia!
Hát szokott vakarózni, de nem hiszem, hogy többször mint eddig. 4 hónapos. 1 hónapja van nálunk. De alábát szerintem szokta rágni és nyalni, de én úgy gondoltam, hogy tisztogatja magát.
Ha csak tüsszög, akkor ne foglalkozz vele!
Ha van bármilyen más tünete azt észre fogod venni!
Az allergiának még a jele,ha sokat vakaródzik vagy rágja a lábát!
Sziasztok!
Most voltunk sétálni és elég sokat tüsszögött a kutyi. Lehet allergiás? Vagy megfázott? Vagy ne tulajdonítsak nagy jelentőséget neki?
Szijjasztok
Engedett képet a mai nap folyamán, holnap felteszem őket, mert mindjárt megyünk vendégségbe.
Szép 7végét mindenkinek
sziasztok!
nézzétek meg, ha lehet - ha nem tudsz segíteni küld tovább, talán lesz olyan, aki valamivel tud
Szia!
Kami is szokott néha füvet kaksizni, de nem megy tőle a hasa. Szerintem inkább felnyalt valamit az utcán. Csak tápot vagy háztartási kekszet adj neki és figyelj rá, hogy igyon eleget. Rendbe jön ő hamar;)
Szuzinak augusztusban szedték le a fogkövet, és már megint fekete a fognyak :-(, attól függetlenül, hogy kap rágcsát, fő tápláléka a száraztáp, csak 2-3 naponta kapnak fejenként fél adag konzervet, tehát én úgy érzem megteszek amit lehet. Ugyan a fogát nem mosom, de nem is fogom.
Mi a neve annak a dentálizébizének?
Ma vettem a csajoknak Leheletfrissítő és fogkő elleni spray-t. Annyira nem hiszek a dologba, csak azért vettem meg, mert Héry, ami pedig jó név, piszok jó termékeik vannak. Szerintem.
Olyan az íze, mint a gyümölcsös orbit rágónak. Igen, jól sejtitek, megkóstoltam :-))))
(bocs attól, aki jár a naplómban is, és kénytelen ezt 2x olvasni)
Köszönöm szépen a bíztatást nagyonaranyosak vagytok :)
Eddig úgynéz ki bírni fogja a 2 hét "szobafogságot" mert olyan helyen van ahol max csak felbír állni és megfordulni. Nem fog ugrálni. Az éjszakák kicsit nehezek, reggelre viszont elfárad és délutánig húzza a lóbőrt :)
Ponnt a mai napon fél éves a kicsikém.
Jó hír még hogy végre jó az étvágya, a húslevesből a husikát odaadtam neki meg a répát és nagyon tetszett neki, ma már 2-szer is evett belőle. Remélem hogy így hamarabb felépül.
Mégegyszer köszi szépen mindenkinek!
Majd még jelentkezem :)
Szia
Akkor nem csak Porci diló evés terén, ennyi!!!!!!!!!!
Kozmi: leadtam, 12körül megyek hozzá.
Hello!
Kami is lökött kezd lenni evés terén megint, úgy sejtem. Nem tetszik neki, hogy egyre több tápot keverek a tonhalas rizsébe, de muszáj a kakija miatt. Neki meg nem is lesz kívánság műsor, mert ezt fogja kapni;)
Tegnap a barátom hozott neki tápot a börsi fresből... ma reggel vettem észre, h puppy tápot kapott a pötty. Végül is jövő vasárnapig még belefér:))) Netről fogok tápot venni. Már a tököm kivan, hogy sehol nem lehet eukanubát kapni, a fresiben meg van 2 fajta:S
Jóreggelt,
Kami: kipróbáltam tegnap, esti séta után éves volt, de nem tetszett neki a táp, de +mondtam neki nincs más, így eszegetette belőle.
Ma kozmihoz megyünk 10kor, majd délután ha rá tudom venni lesz kép.
FSzandra: örülök, hogy bejött a zokni, nálunk is menő a textilzsebivel 1üt :D
Hosszú 7vége tervei???
Szia!
Sokan dolgozunk a fórumon, sőt szinte szerintem mindenkinek van egyedül a kutyus otthon.
A lényeg az indulás! A te hozzáállásodon és neveléseden múlik főleg, hogy mit fog szétszedni a lakásban. Ezért az a jó, ha úgy viszed haza, hogy legalább 2-3 napot otthon tudj lenni vele.
Egyébként ha azt fogja megszokni, hogy egyedül van, akkor napközben pelusra intézi majd a dolgát, és csak reggel és délután viszed le. Ez lehet akár 8 óra is.
Nálunk szerencsés Vito, mert "mamával" van napközben, de 5-6 órát simán kibír egyedül. Ez is csak azért, mert ő úgy van szoktatva, hogy soha nem pisil fent, és nagyjából ennyit bír ki egy hosszú séta után.
Ez a baj gyökere, hogy nem tudod ki a megbízható.
Számomra ebben a kérdésben már csak az a tenyésztő az akinek a vevőitől lehet visszajelzést hallani, olyat is, ha gond volt (mert ugye ahol minden rendben van is lehet később probléma, mivel tökéletes kutya nincs) akkor korrekten állt hozzá, és volt szerződés!
Ezeknek a szaporítóknak a véleményét meg nem is lehet soha megismerni, mert onnantól, hogy gond van szóba se állnak veled, sőt még ők fenyegetnek!
Vito nem fog meggyógyulni a gyógyszertől! ;(
Egyébként igazad van. És nem általánosítunk, mert vannak igen is profik! Csak sajnos nagyon kevés embernek van szerencséje, hogy megtalálja őket!
Sziasztok,
Jó pár oldalt visszaolvastam, de arról tudnátok nekem írni, hogy mennyire hagyható egyedül a kutya egész napra? Én nagyon szeretnék egy yorkit, de dolgozom, így jó pár órát egyedül lenne. Szerencsére nem minden nap kell bejárnom, így azért lenne időm a kiskutyára is. Ha egyedül marad, akkor elfoglalja magát, vagy szétrágja a lakást? :)
(Nem vagyok kezdő kutyás, de eddig kertes házban éltem szüleimmel, ott van egy pulim, ő kint szeret főleg lenni, de most, hogy elköltöztem, nagyon hiányzik a kutya...ezért gondolkodom yorkiban, mert lehet lakásban tartani.)
Köszi!