Yorki gazdik ide! Beszéljünk róluk! (beszélgetés)
Camille arra gondol, hogy a portálnak van egy olyan újítása, hogy mindenki írhat titkos naplót, amit értelemszerűen csak az olvashat, csak akinek megengedi. Új fórumfajták is lettek, van olyan amihez nem is írhatsz, és nem is olvashatod, és olyan is, amit ugyan olvashatsz, de nem szólhatsz hozzá. Illetve igen, de csak a fórumindító engedélyével. :-((
Szerintem ezek tök hülyeségek. Van pl tök titkos "gyöngyfűző" fórum is :-S
Szijjasztok
KK mi JÓL vagyunk. Tegnap a páromnál voltunk Zuglóba, Fruzsi telkezik, így élvezte, hogy ő lehet az ÚR a kertben, viccesen járőrözött :D
Zsuzsimanó: én sem taliztam még ilyennel.
Amúgy jókedvű, eszik rendesen???
Ha még tapasztalod a 7végén mindenképpen doki.
Camille: én sem értem mire gondolsz :(
Szép napot
Sziasztok!
Lenne egy sos kérdésem. Tegnap vettem észre a kakijában,hogy tele van apró fehér kis kemény gömbökkel. Most szintén....Ez mi lehet?
Köszi
Többiekkel mi újság? Mindenki élvezi a jó időt? Végre süt a nap:)) Remélem így is marad!!
Szép 7végét mindenkinek;)
Szia!
Megmondom őszintén nem tudom pontosan. Jobb ötlet híján rátettem a konyhamérlegre:) 1,5 kg mutatott.Ez jó? Van egy olyan "félelmem", hogy minit vettünk, de nem az lesz.
Szia!
Legyne benne sok örömöd:) Nekem is 2 helyre volt kirakva pelus és használta is. Álatlában 6 hónapos korukig nőnek intenzívebben, utánna már lelassul. A nyakától kell mérni a farka tövéig a teste hosszát. Hány kg-os most?
Még valami eszembe jutott :) hogy tudom lemérni a testhosszát? Feje búbjától kell?Mert ebben a 2 hétben is nőtt, mini lenne. Vagy mikor állnak meg a növésben?
Köszi
Sziasztok!
Immár 2 hete vagyok büszke yorkie tulajdonos :) 3 hónapos és kisfiú. Az első 1-2 napban szépen a pelusra ment, de azóta voltak balesetek. Így már 2 helységben is van pelenka, hogy szokja, hogy oda kell. Van valakinek más praktikája?
Sziasztok!
Szolnokon vagy környékén kellene nekem extra mini yorki kan, aki fedezést vállal! Ha tudtok valakit, segítsetek légyszi!
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani Budapest és vonzáskörzetében olyan állatorvost, aki megfizethető áron adja be az oltásokat. Eddig vidéken meg tudtuk oldani a pesti árak töredékéért.
Nézegettem neten árlistákat, de pl egy kombinált oltásért 1-2 helyen 6000 ft-ot is elkérnek, vagy a veszettségért 3500-at, amit őszintén megmondom, hogy sokallom, ahhoz képest, hogy vidéki doki 3500-4000 ft-ért adja be a kombináltat. Ez a különbség 2 kutyánál már azért nem mindegy. Mivel most csak oltásról lenne szó ezért kevésbé szempont, hogy hightech rendelő, és nagy tapasztalattal rendelkező doki legyen.
Köszönöm a segítséget!
Szia!
Örülök, hogy erre a döntésre jutottál!
Nagyon várjuk mit mond, és hogy van a csöpp!
Szia!!
Nem értettünk egyet a diagnózissal,és ezért vittem másik orvoshoz,aki azt mondta,hogy nem kell semmilyen röntgen,csak kemény diéta!Az ecet helyreállitja a szervezetben keletkező "rongálódásokat"amit a gyógyszerek kialakitottak,ill.a gyomor,ill.belek ph értékét,és a bélbolyhokat hozza rendbe!!