Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Yorki gazdik ide! Beszéljünk róluk! fórum

Yorki gazdik ide! Beszéljünk róluk! (beszélgetés)

12959. csillag.virág (válaszként erre: 12953. - 3cf80f2b78)
2010. febr. 3. 13:58

Lehet van valami! :)

Köszi nagyon! :)

12958. csillag.virág (válaszként erre: 12951. - Lina866)
2010. febr. 3. 13:56

Hát ahogy most látom nem mostanában lesz jó idő! :(

Így még az a kutya se tudja lent intézni a dolgát aki lent szokta. :(

Az a baj, hogy annyira nincs oda a májkrémért.

Eddig megette magától a bogyit jutifalatnak, de már elege van szerintem. Ilyenkor jön a sonka csel, mivel azt eleve rágás nélkül nyeli. De már ebben is kitanult. :)

12957. KisTimi1981 (válaszként erre: 12954. - 3cf80f2b78)
2010. febr. 3. 13:46

fürdőskurva :D

lemenet: jajjjjj, de jó nálunk is így zajlik, tényleg +hülyültek a gyermekek :D

Hó: Csepepeln is esik, de jó lesz, bár ma anyunál van, csak reggel megyek érte, Katimamánál mindig JÓL viselkedik :D

12956. 3cf80f2b78 (válaszként erre: 12955. - Csillag.virág)
2010. febr. 3. 13:27
Esik?Ezt nem hiszem el!!!
2010. febr. 3. 13:20

Ááááá megjött a hó! :(

Kezdem unni!

12954. 3cf80f2b78 (válaszként erre: 12952. - KisTimi1981)
2010. febr. 3. 12:58

Hát ez tetszik:-)Fürdőskurva!!Jót nevettem!!

Úgy tűnik minden gyerek "megbolondul"kicsit,mert Fifi is gyagya!Alig lehet megfogni,ha sétálni akarom vinni,mert nagyon utálja a ruhát felvenni,és rájött arra,hogy inkább elszalad,és akkor később kerül rá!Ne tudjátok meg,mikor a Cintivel kergetjük a lakásban,hogy le tudjuk vinni!Aztán mikor lent vagyunk,nem akar feljönni,mert ugye lent nagyon imád lenni,és mikor végre feljövünk,és le akarom róla venni a ruhát,akkor meg azért nyafog!!HIHETETLEN!!!!:-))

12953. 3cf80f2b78 (válaszként erre: 12944. - Csillag.virág)
2010. febr. 3. 12:52

Szia!!

Örülök,hogy megkaptad,és annak mégjobban,hogy beletaláltam!!:-))Látod,milyen megérzésem van!!!Lehet,hogy látnok vagyok?:D

Cupp nektek!!:-))

12952. KisTimi1981 (válaszként erre: 12950. - Csillag.virág)
2010. febr. 3. 11:43

Szijjaaaaaaa,

Olvasni szoktam, mert rengeteg meló van :(

Vito: szitás a háta - ezen JÓT múlattam :D

De legalább egy HŐS és ez sokat számít :D

gyógyi: légy ügyes, a köpködés ismerős :D

Porci: azzzzzzzz, extra okos, és egy DARKANGEL, akinek mindenre van megoldása, most pár napja azzal vívok vele, hogy velem akar aludni, és nem bírom kitenni, mert hisztizik mint egy fürdőskurva, hihetetlen.

Jaaaaaa és 2 napja alig eszik, eddig éhenkorász volt, nem tudok kiigazodni rajta., lehet hogy újszerelem van a láthatáron???

Pelus: egyszer vettünk, széttétpe, utána csak az konyhába picipogácsázott :D

12951. Lina866 (válaszként erre: 12934. - Csillag.virág)
2010. febr. 3. 11:10

Köszi!Hát tényleg próbálkozunk,hátha megszokja a pelust,és imádkozom a jó időért, hogy minél előbb ki lehessen vinni az udvarra,és ott végezze majd a dolgát,addig meg türelem::D

Olvastam,hogy Vito nem akarja megenni a porcerősítőt,Charly is hisztis volt a gyógyszerre,mindig kiköpködte,aztán összetörtem porrá és beletettem májkrémbe,azt azonnal megette, és nem volt vele szenvedés.Dodónál is a féreghajtó tablettát összetörtem,aztán belekevertem a konzervébe,ő is egyből megette,nekünk ez nagyon bevált.

12950. csillag.virág (válaszként erre: 12949. - KisTimi1981)
2010. febr. 3. 10:22

Szia!

Már hiányoltalak! :)

Vito tényleg hős! Már lassan szitás lesz a háta a sok szuritól! :D

Most már a porcerősítőt se hajlandó megenni. Eddig simán elrágta. Tegnap este 5x tettem bele neki sonkába, annyiszor válogatta ki belőle, és köpte elém.

Szerintem már elege van belőlem. :D

Pedig még lesz ám gyógyszer neki a következő napokban!

Porci extra okos, és megkímélt a plusz kiadásoktól. Elmondanám, hogy nekünk igen sokba került a pelus!

De még mindig jobban jártunk, mintha szőnyeget, meg ágyat kellett volna cserélni! :D

Megértem Porcit! Pedig ő jóval nagyobb mint Vito.

Nálunk a gyerek már kb 10 m után majd összecsuklik, mert a lábai nem bírják a havat! Annyira jó lenne az a szerencsétlen zokni, ha nem esne le a lábáról. :D

Kakilni se tud szegény! :(

2010. febr. 3. 10:15

Szijjasztok,

Csillag: tudtam én hogy Vito hős lesz :D

Pelus: hátttttttt igen, annak JÓ aki rászokott, mi nem, de hát Porci egy DARKANGEL :D

Féregtelenítés: igen, 3 havonta kell.

Amúgy mi JÓL vagyunk bár Porci ezt a nagy havat annyira nem bírja, nem tud benne menni, és állandóan nyagog, hogy emeljem ki a hóból.

12948. csillag.virág (válaszként erre: 12947. - Kamillka)
2010. febr. 3. 10:11

Hát igen!

Ebből látszik mit művelnének egy gyerekkel! :DDDD

Akkor nálatok is vannak helyzetek!

Már most ott tartunk, hogy a sonkákról leszoktak. Csak husit eszik, halat, meg füstlit esetleg.

Ja és vele gyümölcsözik napközben, banán, alma, az viszont jó!

Annyi jó ebbe a tápba, hogy ebből pár szem elég lenne neki! :) Deee ha a pár szemet se eszi meg! :)

12947. Kamillka (válaszként erre: 12946. - Csillag.virág)
2010. febr. 3. 09:58
Ez a nagyik dolga:)) Szerinted mikor anya csülökpörköltbe mártogatott neki kenyeret??? Balszerencséjére pont elkaptam Kamót vele, ahogy szaladt a nappaliba, hogy elfogyassza... el is koboztam rögtön! Vagy a közös süti evésekről nem is beszélve. Mostanra azért lecsitult anya, mert mondtam neki az ilyen akciók után nem eszik 2 napig a kutya, ugyanis nem kell neki a táp meglepőmódon... Ezért kézből eteti vele. Mondjuk ez a kézből etetést már csak anyától várja el, tőle a sonkát is csak úgy fogadja el:P
12946. csillag.virág (válaszként erre: 12945. - Kamillka)
2010. febr. 3. 09:51

Nem, azon kívül nem kaptunk mást! Azt mondta a dokinő, ez kell rá!

Az evéssel úgy állunk, hogy mamánál mindig leesik valami finom, ami miatt nem nagyon kell tápot enni!

Én meg hiába beszélek! :D Ketten mindig összehoznak valami okosságot! :D

Igen? Ez így van? Na nem semmi akkor!

Én meg annó mennyit aggódtam Vito szobatisztaságán!

Mármint hogy ő csak fent intézte a peluson, hiába mentünk sétálni, egy ideig nem csinált lent semmit. :)

Bezzeg most! :)

12945. Kamillka (válaszként erre: 12943. - Csillag.virág)
2010. febr. 3. 09:17

De értem:S És a porcerősítőn kívűl nincs semmi más, amivel rendbehozható a légcsöve? Még jó, hogy ilyen hamar kiderült és rendbe lehetett hozni... És azóta evéssel hogy álltok??

Kami 8 hónapos volt január 29-én, úgyhogy hozta a papír formát, mert általában (persze kivételek mindig vannak) 6-8 hónaposan lesznek szobatiszták. Éppen beleestünk:)))

2010. febr. 3. 09:16

Erika!

Kéééépzeld!

Itt járt a postás! :D

Kihozták a munkahelyemre a csominkat! :)

Nagyon köszönjük az ajándékot! De kikaptok! :)

Írtam, hogy ezt a tápot esszük, vagy csak véletlenül választottál bele? :)

Puszi nektek!

12943. csillag.virág (válaszként erre: 12941. - Kamillka)
2010. febr. 3. 09:07

:)

Nem volt vírus, ez a gyulladás a fulladástól alakult ki! :(

Merthogy fullad (az tuti a légcsöve miatt van), és folyamatos megterhelésnek van kitéve a tüdeje és a szive! Ettől lett a gyulladás! :(

Ha nem csináljuk a röntgent, akkor ez még rosszabb lett volna idővel, és akkor már nehéz lett volna kikezelni.

Most rendbetesszük a gyulladt területeket, és közben próbáljuk visszafogni minél kevesebbre a fulladást. Így nem terhelődik megint folyamatosan a tüdő, és közben bízunk benne, hogy épül a légcső vastagság a porcerősítő miatt! :)

Nem tudom érted-e. :D Nem nagyon vagyok magamnál. :)

12942. csillag.virág (válaszként erre: 12940. - Kamillka)
2010. febr. 3. 09:05

De ügyes ez a Kami!

Akkor most már tényleg nagy lány lesz, és fogja tudni tartani! :) És mennyi idős? Szóval tényleg hosszú folyamat ez, és nem érdemes kétségbeesni! Kialakul majd a rend! :)

12941. Kamillka (válaszként erre: 12937. - Csillag.virág)
2010. febr. 3. 08:50
Akkor az is lehet,hogy ettől a vírustól fulladt Vito és nem is a légcsöve volt a ludas?
12940. Kamillka (válaszként erre: 12934. - Csillag.virág)
2010. febr. 3. 08:48

Szerintem a pelus inkább attól függ, hogy a kutty szeretne rámenni, vagy idegenkedik tőle.

Kami nagyon pelusos volt, 10 hetesen mire hozzám került, addigra már stabilan használta. 7végén eldöntötte, hogy most már szoba tiszta lesz. 7főn-kedden még hajnalban ment 1 pisi meg kaka a pelusra, délben séta, akkor szintén mind2ő, utánna meg 4körül meg 7-8 között leviszem még 1x pisilni. Erre ma gyerekek, most vettem észre, hogy semmi nincs peluson tegnap negyed 8-tól visszatartotta a kis édes, mert nem szól, tudja majd fogom és lemegyünk az udvarra. Úgyhogy most már csak vészhelyzet estére maradnak kint a pelusok:)

12939. 3cf80f2b78 (válaszként erre: 12936. - Csillag.virág)
2010. febr. 3. 08:13
Milyen érdekes!Nekünk is tegnap mondta doki,de nekünk azt mondta,hogy félévente,de 3 havolnta a biztos!Tényleg ahány orvos,annyi szokás!!
12938. 3cf80f2b78 (válaszként erre: 12937. - Csillag.virág)
2010. febr. 3. 08:10
Ez tök jó hír!Biztosan minden rendben lesz,mert ügyes nagyfiú már:-))
2010. febr. 3. 07:38

Voltunk tegnap szurin Vitivel!

Nagyon ügyeske volt!

Percekig állt vigyázba míg a dokinéni hallgatózta. :)

Elmagyarázta, hogy mit hallott eddig. És hogy mit hall most.

Eddig az egész tüdejében levegőbuborékok pattogtak. :)

Most már csak a felső lebenycsúcsban hallja ezt. Eddig 6 napja van az antibiotikum, mert a 2 szuri, 3-3 napra való volt. Most ez a szuri csütörtökig tart, péntektől pedig 5 napig kap még gyógyszeres kezelést. Addigra biztosan lehúzódik a gyulladás!

Azt beszéltük, hogy március elején valamikor megoldjuk a foghúzást és akkor meglesz a kontrollröntgen! Abból kiderül, hogy rendben van e minden!

A fújka nagyjából jó. Már tényleg csak éjszaka fullad 1x. Persze idő míg teljes lesz a siker! De már haladunk!

Bár az a baj, hogy most már nem tudjuk átvágni. Eddig még játszott vele, most már a sonka se kell róla, mert tudja, hogy mire való! :)

Szóval gyógyulgatunk!

2010. febr. 3. 07:32

Csajok!

Tegnap rákérdeztem dokinéninél a féreghajtásra!

1 évente kötelező, de azt mondják, hogy 3 havonta féregtelenítsünk! Ez a hivatalos! :D

12935. csillag.virág (válaszként erre: 12930. - 4e02e232a9)
2010. febr. 3. 07:31

Yoda!

Nekünk is ez van otthon!

Negyedet kell adni neki, és ez teljesen megfelelő!

12934. csillag.virág (válaszként erre: 12905. - Lina866)
2010. febr. 3. 07:31

Lina!

Üdv neked itt!

Dodó nagyon tündér, és a másik kuty is nagyon cuki! Biztos jó lehet nekik együtt! :)

Nyugodj meg, a pelusra szoktatás még időbe telik, lehet 1 hónap is el fog telni!

De ne aggódj, csak annyit tudok mondani, hogy a fiúknak könnyebben megy mint a lányoknak. :D Szerintem! :D

2010. febr. 3. 07:29

Jó reggelt!

Andi jót röhögtem megint! :DDDD

Az az önkritika! :DDDDDD

Legalább mintha Szuzi jól megharapott volna valakit és most habzana a szájuk. :D

Na szóval!

Nekünk a doki mindig beírja a köv. oltás időpontját az oltási könyvbe. Mármint év, hónap. Így biztosan meg tudom nézni.

Most tettem ki az oltási könyvet a táskámból, így nem tudom megnézni miket kapott! Mert ugye ő már 1,5 éves.

Nekünk majd júliba lesz köv. oltás, vagyis 2 évesen.

12932. 3cf80f2b78 (válaszként erre: 12921. - Babbbbaaa:D)
2010. febr. 3. 06:19
Hogyan piszkálja a hátát?Vakarja,vagy inkább harapdálja?
12931. andi6020 (válaszként erre: 12930. - 4e02e232a9)
2010. febr. 3. 06:08

Szia!

Szerintem semmi gond az említett gyógyszerrel. Széles spektrumú féreghajó tabletta, 10 kg-os kutyiknak. Ezért kell a negyed szem. Mellékhatás nincs, és ez is, mint az összes féreghajtó, csak a vemhesség első kétharmadában nem alkalmazható. Minden fajta féreghajtót 3 havonta kell alkalmazni (szobakutyáknál).

Miért gondolod,hogy nem jó?

Én egyébként pasztát használok, de annak nincs semmi különösebb oka, most épp ezt vettem.

12930. 4e02e232a9
2010. febr. 2. 22:44
Sziasztok!Azt szeretném megkérdezni,hogy milyen féreghajtót adtok a gyerekeknek.Szerintetek jó a Drontál plus negyed szem.Nekem az doki azt mondta,hogy 3 havonta adjak neki.Ez minden fajta féregre jó.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook