Yorki gazdik ide! Beszéljünk róluk! (beszélgetés)
Szijjasztok,
Normafa: nagy hó, és Fruzsi élvezi, sajna Porcinak ez már kín lenne, otthon maradt.
Szia!
Milyen hamar kell megválnod tőle? Ha rövidesen, lehet jobb lenne, ha elajándékoznád:S Sajnálom, hogy nem tudod magaddal vinni:( Hátha másképp alakulnak a dolgok és el tud veled utazni:S:S
Sziasztok.
Van egy eladó yorki kisfiúm,jövőhéten lesz 3 hónapos.Kis méretű max 2.5 kg lesz.Szobatiszta oltva,tk-ve chippje is van.Külföldre utazom és sajnos nem tudom magamal vinni.Kisgyerekeket imádja nagyon játépkos,más kutyusokkal is megvan.Ha valakit érdekel írjon,
Köszönöm Mariann
:-))
Nagyon bejön nektek a Normafa!!
Nagyon különleges dolog lehet, annyit jártok oda! Síelsz? (ha nem vagyok tolakodó :-)
Sziasztok,
Csepel city-n is ömlik.
Mi ma megyünk a Normafához, de Porci itthon marad, elveszne a hóban, és persze lehet hogy felnyalt valamit, xarul néz ki, holnapig várok az orvossal.
Szép napot mindenkinek
Jó reggelt!
Nálunk is szakad a hó... A kérdés, hogy egyáltalán tud e majd menni a kutya benne, vagy lapáttal induljak el előtte és takarítsam az utat előtte???? :))))
Sziasztok!!!
Itt is szakad,és úgy néz ki,hogy nem is akar elállni:-(!
Sziasztok!
Elvesztetek? Mindenkit betemetett a hó??
Nálunk tegnap kora este óta esik megállás nélkül, reggel 6 óra óta viszont SZAKAD!!!!
Szia!!
Már nem,köszönjük!:-)
Sziasztok,
Bekukk, olvastam, most írok.
Erika: ment az e-mail, bocsánat hogy ilyen későn.
Amúgy mizu Fifivel, hogy vagytok??
Többiek, merre vagytok???
Szia!
Lázas még?
Jobbulást!
Nem is láttam külön 10kg alatti kutyáknak való cuccost, úgyhogy Kami rendes nagykutyáknak valót kapott, de ez nem kemény. Mind2ő amit most vettem olyan mitha tömör gumi lenne kb, szóval ezen tud rágódni.
Azt a fehér lapot én is kipróbálom. Még soha nem láttam sehol, de legközelebb olyat is veszek.
Szerintem fogok rendelni a tápjához való rágcsát. Úgyis 12kg-os tápot fogok venni legközelebb, mert unokatestvéremék közvetlenül a gyártótól vesznek mindent és rajtuk keresztül 500ft/kg-ért meg tuom venni amit a boltban legjobb esetben 2000-ért!!!
Amúgy jutifalatnak szerintem teljesen jó! Mi is vesszük, csak szerintem kevés.
Dentizahn rágószalag (ezt használtuk)
Doggyfrice tabletta (ezt most olvastam, de veszek majd)
Egyébként mos más nevű van, nem a dentizahn, de ezt is a fresibe vettük, azt hiszem 1800 ft körül van egy doboz, jó sokáig elég, mert ez egy ilyen tenyérnyi nagyságú fehér lap, amit a párom ketté vág hosszába, hogy hozzáférjen Vito.
Este megnézem pontosan a nevét.
Ja és vesszük azt a marhabőrös csavart vékony vackot, amit szálra is lehet venni a fresibe. Az is jó, mert kemény.
Az állatorvosok is ezt ajánlják.
Ha már a fogmosás nem megy, sajnos. :(