Yorki gazdik ide! Beszéljünk róluk! (beszélgetés)
Szerintem nincs hiba egyik kutyus szőrével sem. Az egyik ilyen, a másik olyan, de jó mind a kettő. Illetve gondolom, neked a másodikkal van problémád, de hidd el, az is tökéletes szőr.
Az első képen levő szőr gyönyörű, de látszik, hogy inkább kiállítási kutya, a másik meg házi kedvenc.
Az én kutyám szőre az első képen levő kutyához hasonlít, csak rövidebb. A barátnőm törzskönyves kutyája meg olyan mint a kettes képen levő kutya.
Sziasztok csajok!
Befutok, meg kifutok, mert lassan vinni kell Vitit! :)
Ez a szőrhullámosodás nekem új volt egy kicsit!
Teszel fel képet róla?
Mi bajod van velem?? Nem értem...
Na mindegy...
Úgy tudom a nem sima szőr vitaminhiány jele, ha valaki tud erre vitamint ajánlani, örömmel fogadnám.
Hanem majd megyek jövő héten (már megint) állatgyógyszertárba és ott körbekérdezek...
Én még nem hallottam olyan vitamintól, amitől kiegyenesedik a derékon behullámosodott szőr.
Mondjuk nincs is ilyen problémánk.
Merre jártok csajok??
Andival tartjuk a frontot!!:-))
Nagyon sok mindentől vakarózhat. Ezt így nem lehet megmondani.
Ha nem bántalak meg, megkérdezhetem, hogy mióta van nálad a kutya?
Bolha nincs benne.
És akkor a bűzmirigyét ne nyomassam ki?? Mert nem az??
Vajon mire allergiás szegénykém?? :(
Sziasztok,
Csak bekukk és olvastam.
Kamillka: mint írtam, Porci sem eszik, biztos front van :D
Allergia: csak figyelmesen olvasok, mert Porci mindenevő, még a vasszöget is, ilyen bajunk nincs.
Yoda: csepegtető bolha ellen, az a tuti.
Többiek, mizu?? Vito, Golyó, Chili???
Igen, mindenképp az lenne a jó, ha keverve tudnánk nekik adni, hogy ne telítődjön a szervezete!
De én örülök, ha végre egy fajtát megeszik. :) Nem hogy hármat!
Passsz:) Mág nem is hallottam róla.
A junior táp is csirkés meg a yorkie fajta táp is, úgyhogy remélem Kaminál sem mostanában jön elő, ha allergiás akar rá lenni:S Mindenesetre kap majd szarvasos vagy lazacs tápot is. Majd azzal keverem neki a mostanit.