Yorki gazdik ide! Beszéljünk róluk! (beszélgetés)
Az normális, hogy Chili óránként pisil?
Persze a lakásba, mert fene gondolná, hogy ilyen sűrűn kell neki. De legalább a szőnyegről leszokott.
Remélem nem fázott fel, vagy ilyesmi!!
Sziasztok,
Csillag mizu Vitoval???
Mi holnap Normafa, csinálok képeket, ha Porci 1általán kilátszik majd a hóból.
Szép 7végét
Sziazstok!
Csillag mit mondott a doki?
Kami kezd szobatiszta lenni. És ezt csak úgy magától... Lökött egy figura mindenesetre, ma nem is ment pelusra, csak a hajnali kaka miatt, minden mást odakint intézett el:)
Megnéztem ezt a kutya iwiwet:) Jópofa, regisztráltam is Kamit. Eddig nem hallottam róla és még társkereső is van rajta kutyáknak... komolyan hihetetlen mik vannak:P
Sziasztok!Akkora hó van Golyó nem lát ki belőlle megint mehetek lapátólni neki helyet:-)
csillag.virág:Várunk téged,hogy mi volt.Nagy cupp Vitonak:-)
Jó reggelt,
Csillag drukk nektek, és informálj ha hazaértetek.
Na Vito rosszabb mint újkorában!
Minden táskámban benne van fejjel! :)
Ha az egyiket behúzom, megy a másikhoz. :DDD
Evett kicsi tápot, és csirkemellet velem, mert hát annyira türelmesen ült, és várt míg vacsiztam. :) Az tuti, hogy kinézte a számból.
Ki is van szerintem éhezve.
Ma már annyi almát zabált fel, hogy na!
Most éppen kiborított egy zacsi tápot a franciaágyon. Azt hiszem csak a zacsi kellett neki. :)
Holnap fél 10-kor megyünk, aztán majd jövök.
Ja és most hogy mentem érte este úgy befulladt az örömködésbe, hogy azt hittem sose hagyja abba. :(
Jó éjt mindenkinek!
:DDDD
Na az a Vito jobban tetszett amelyik zabálta a gyógytápot! Bízom benne, hogy estére elég éhes lesz hozzá!
Na hát én is úgy gondolom, hogy elég a spot-on!
Főleg, hogy nálunk kullancs sincs, vagyis nem járunk olyan helyen vele.
Azért megkérdezem, biztos, ami biztos!
Képzeljétek Vito végre produkált kakit! :)
Most meg már erre vártunk! :DDD
És normális volt.
Most meg megint nem akar enni! :D Dili ez a gyerek!
Ők járnak mindenfelé velük országszerte, még Szlovákiába is. Erdőbe, mezőbe, vízpartra... Szabolcs szerintem veszélyeztetett területnek számít kullancs szempontból, csak Ágnes szerint a gyógyszergyártó cégek nem értek el ennyire kelet-mo-ra, így a dokik nem kapnak jutalékot, ha meggyőznek egy újabb gazdit a lyme kór elleni oltásról:))) Meg azt mondta, hogy ilyen alapon minden ellen hordhatnánk oltatni a kuttyokat.
És még azt mondta, hogy kombinált oltás, ha jó vakcinával dolgozik a doki, rengeteg betegség ellen véd.
Senkinek nem akartam elvenni a kedvét!! Mi Ágikával ugyanahhoz a dokikhoz hodjuk a kuttyukat, ha az ő esetükben nem ragaszkodtak hozzá, akkor kaminak sem hiszem, hogy beadják, főleg úgy, hogy ő nem jár vadászni:))))
:D
Ezt gondolom fordítva értetted! :)
Én is azon agyalok, hogy miért nem ajánlja nekünk se a doki! Mert mondta a hányás-hasmenéses vírust, hogy az van ősszel. (Na ehhez képest mi a kemény télben kaptuk el.)
De erről sosem beszélt. :)
Csak összerakjuk majd valahogy, hogy mi a jó!
Ha a dokitok ajánlja, akkor azért remélhetőleg inkább árt mint használ!! Kérdezgetek ismiket, hogy ők beadatták-e. Megmondom őszintén, tőled hallottam először erről az oltásról.
Most amiket olvastam róla, az alapján beadatnám Kaminak gondolkozás nélkül, csak az a furi számomra, ha ennyire jó meg kell, akkor hogy hogy soha nem mondta ezt nekünk semmilyen benfentes? Miért csak az advantixet tették rá a kutyára?
Mindenesetre a te dokid álláspontját tudjuk, holnap csillag is megkérdezi, én meg lehet felhívom a mi dokinkat.
Szijjasztok,
Kamillka, csillag: kk a kutakodást.
Mi tavaly +kaptuk, azaz anyu vitte Porcit valamiért a dokihoz (nem értem rá), és a pótdoki rábeszélte anyut, és így be lett neki adatva.
Én is a csepegtetésben bíztam eddig, de a doki múltkor mondja, hogy ő is csak ajánlani tudja.
Jövö7en megyünk, ha addig van infó, azért örülnék neki.
Na hát most már kész vagyok!
Holnap rákérdezek a dokinőtől!
Eddig nem is gondolkoztam róla, hogy kellene-e... Most bizonytalanodtam el teljesen. Nagyon sok doki beépíti a kötelező oltásokba a Lyme kór elleni szurit is. Nem tudom...
Kami ma lett 8 hónapos, 2 hónap múlva vinnem kell kombinált ismétlésre, majd rákérdezek akkor. Addig meg csepegtetünk kullancsok és bolhák ellen. Azt viszont kiderítettem, hogy egy másik kullancs okozta betegség(babeziozis), a yorkiekat általában nem támadja meg. Ez is szív és vese problémákat okoz.
Lassan már én is feladom!
Annó beszéltünk erről más fórumon, most rákérdeztem mire emlékeznek. Ha írnak valamit majd továbbítom.
Ti be szoktátok adatni?
Nekem valamiért nagyon rossz érzésem van ezzel kapcsolatban.
Sziasztok!
Csillag: biztosan rendbe jön Vito! Milyen hamar meggyógyult:) Biztosan csak felnyalt valamit a földről séta közben...
Timi: próbáltam keresni neked cikkeket a Lyme kór ellenei védőoltásról, ami a káros hatásaira kitér, de mindenhol azt hangsúlyozták, hogy sokkal nagyobb kockázattal jár, ha nem kapja meg a kutty, mint amit maga az oltás okozhat. Már nagyon sok állatorvos véleményét elolvastam erről, de mindegyik ajánlotta, szóval feladom és Csillagra hagyom a további kutakodást:))
Jó reggelt!
Timi!
Igyekszem! Csak ne lenne ennyi minden a mai napra! De legalább péntek van!
Vito egész jól van.
Éjszaka aludtunk, reggel maradt otthon az apjával. :) Bízom benne, hogy visszaaludtak.
Reméljük, hogy ma már nem lesz gond, és akkor nem kell szurit kapnia holnap, csak a gyógyszereket kapjuk meg a dokinénitől.
Andi, Caffi!
A pohárnak az a lényege, hogy az a por ne menjen a levegőbe.
Az alját ha kivágom, abba dugom annak a fújkának a végét!
Azt ha ráhúzom Vito orrára, akkor elvileg nem tudja elkapni a fejét.
Bár Vito mindenre képes, szóval megoldja ő a problémát. :) Majd csak lesz valami, ha szükség lesz rá!
Jó reggelt,
Nem tudom, pár hete voltunk a dokinál, hogy be kéne adatnom, és +írtam, mire Csillag azt mondta olvasott valamit, hogy nem jó.
Én is az ő ámenjére várok :D
Csillag mizu Vitoval???
Sziasztok!
Akkor úgy látszik ez valami fajtabetegség:) Pedig annyi pici kutya van a környékünkön, akivel el tudna játszani, de így semmi esély rá.
Szia!!
Nagyon édes a kutyád!Az én kutyám is gyömöszöl,de ő a plüss kutyáját,és séte közben minden kutyának nekimegy,tök mindegy,hogy mekkora!!:-))