Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Yorki gazdik ide! Beszéljünk róluk! fórum

Yorki gazdik ide! Beszéljünk róluk! (beszélgetés)

13109. csillag.virág (válaszként erre: 13108. - 3cf80f2b78)
2010. febr. 8. 10:12

Nem biztos, hogy hülyeség.

Vagy vírus ment rá az izületeire, vagy kullancs volt (ami elvileg kizárt, a spot-on miatt), vagy tényleg a megfázás.

Ha enni nem eszik, meg ilyenek, az lehet a fájdalomtól!

13108. 3cf80f2b78 (válaszként erre: 13104. - KisTimi1981)
2010. febr. 8. 09:52
Most lehet,hogy hülyeséget írok,de nem lehet,hogy esetleg valami izületi probléma?Esetleg ráment a hideg a csontjaira,mert ugye mostanában sokat járkált a hóban?Elképzelni nem tudom,hogy mi lehet!!:-((
13107. 3cf80f2b78 (válaszként erre: 13104. - KisTimi1981)
2010. febr. 8. 09:51

Szia!!

Nagyon sajnálom,és drukkolok nektek délután,és írj mindenképpen,hogy i van?Nem tudom mi lehet a baja,de ha se nem eszik,se nem iszik,az nem jó:-(!!Kitartást,és sok puszi nektek!!!

2010. febr. 8. 09:49
Kullancsot nem találtál benne?
13105. csillag.virág (válaszként erre: 13104. - KisTimi1981)
2010. febr. 8. 09:46

Neee már!

Nem akartam ilyet hallani!

Semmi más tünetet nem produkál?

Próbálok olvasni!

Most egyedül van otthon?

2010. febr. 8. 09:24

Sziasztok,

Nálunk is rossz hírek, este már nem bírt lábra állni, olyan volt mintha +bénult volna.

reggelre +erőltette magát, és le tudtunk menni pisilni, nem eszik, nem iszik, szóval élután orvos. Egész nap fekszik, sztem nem bír lábra állni, tapasztalt már valaki hasonlót, NAGYN FÉLEK :(

13103. csillag.virág (válaszként erre: 13101. - 3cf80f2b78)
2010. febr. 8. 09:03

Az a baj, hogy a környéken nincs jobb doki!

És ez tuti!

A megyeszékhelyről, és a mi városunkból is mindenki odajár, pedig 40 perceket utaznak az emberek.

Sajna a környéken mindenki csak úgy csinál mintha állatorvos lenne! :)

Annyi pozitív tapasztalat van vele kapcsolatban, hogy bármikor 100%-ig rá merném bízni.

Viszont az tuti, hogy több utat kell bejárni, amit meg is fog tenni!

Mert ugye először azzal próbálkozunk ami logikus, és látszik is, hogy valami gond van ott! Múlt héten még úgy nézett ki, hogy az a módszer beválik!

Most fogom hívni, és biztos vagyok benne, hogy lépni fogunk tovább.

Ha tudnám valahova vinni, akkor Pestre, vagy Debrecenbe kellene elindulni vele. Igazából ott se tudom hova.

De most még ötletelünk! :)

Egyébként természetesen nem haragszom, mert annó mi is mondtuk neked, hogy menj, és hasznos is volt! Ha nem haladnék sehova, akkor én is lépnék.

13102. 3cf80f2b78 (válaszként erre: 13095. - Csillag.virág)
2010. febr. 8. 08:53

Szia!!

Nem rossz ötlet ez a hangfelvétel!Ha tudod vedd fel,és mutasd meg a dokinőnek!!

13101. 3cf80f2b78 (válaszként erre: 13099. - Csillag.virág)
2010. febr. 8. 08:51

Szia!!

Biztosan jó az orvosod,nem kételkedem,de én a helyedben elvinném másikhoz!Ezt tudod azért írom,mert én már megtapasztaltam,és hátha nincs is nagy baj,csak a dokinő nem veszi észre!

Remélem nem haragszol ezért,hogy ezt írtam!!Pusza!

13100. csillag.virág (válaszként erre: 13094. - Andi6020)
2010. febr. 8. 07:54

Hát az sajnos!

Mondjuk te aztán tudod milyen kínlódni velük!

De bízom benne, hogy rájövünk mi a gond. Biztosan nem fogom annyiba hagyni az tuti!

És remélem, hogy mi is jól leszünk majd, mint ti! :)

13099. csillag.virág (válaszként erre: 13092. - 3cf80f2b78)
2010. febr. 8. 07:53

A fújkától semmit nem javul, csak az első 3-4 napban használt. Már arra is gondoltam, hogy lehet még rosszabb. Azért még megpróbáltuk neki ma éjszakára 2x fújni, de mától elfelejtjük az tuti.

Szóval indulunk tovább valahova, közben olvasok ezerrel, hogy mi lehet még a baj!

Lehet hogy egy EKG-t meg kéne csinálni neki, vagy allergiavizsgálatot! Már nem érdekel, csak tudjuk meg mi ez!

13098. csillag.virág (válaszként erre: 13090. - 3cf80f2b78)
2010. febr. 8. 07:51

Jajj, de jó, hogy legalább Fifike jól van!

Biztos, hogy jó volt a szuri! Vito is így volt a vírussal, egy szuri elég volt.

Nem mindegy azért, hogy egy hétig kínlódik szegény,

vagy csak ennyin múlik.

Biztos, hogy megéri rászánni, ha meg tudja tenni az ember.

13097. csillag.virág (válaszként erre: 13089. - Kamillka)
2010. febr. 8. 07:42

Igen, nekem is azért tetszik, mert olyan színű mint a pofija! :) Meg melegíti.

Párom le akarta szedetni, de szerintem tiszta jó oda, és amúgy sem akartam már azzal kínlódni.

A tápot eheti állandóan. Mivel ő egyébként is csak pár szemet eszik, ez azért jó mert megvan benne a napi adag, amire szüksége van, és így biztos lehetek benne, hogy rendben van. Legalább ez.

Mondta a dokinő, hogy mások is viszik ezt állandóra.

13096. csillag.virág (válaszként erre: 13088. - Kamillka)
2010. febr. 8. 07:41

Tudom, hogy meggyógyulni nem igen fog, csak azt szeretném, ha tünetmentes lenne. És tényleg nem bánnám azt se, ha gyógyszert kéne állandóan szednie, csak tudnám, hogy lehet neki segíteni. :(

Kami azért igen bátor! :D Tipikus terrier! Azt hiszi ő a világon a legnagyobb! :D

Vitoval az a szerencsém, hogy az utcán nem ugat egyáltalán. Valahogy ez nála kimaradt eddig. :)

2010. febr. 8. 07:39

Jó reggelt!

A mai éjszakánk katasztrófa volt!

Fél óránként fent voltunk. Pedig este próbáltunk 2x fújni neki!

Szegény már nem mer aludni se.

Feljött hozzám, és majd elaludt, bújt oda, én meg ott ültem az ágy közepén, és nem tudtam mit csináljak. :(

Egyszerűen nem tudok segíteni rajta.

Én most már biztosra veszem, hogy nem csak ez a baja! 9-kor hívom a dokinőt, és rákérdezek az allergiára, és a szívproblémára. Merthogy olvastam, hogy a szívgond miatt is fulladhat így.

Igazából le se nagyon tudom írni, hogy fullad, ezt hallani kéne, szörnyű. Már gondoltam, hogy fel kéne venni a dokinőnek, mert így nem tudom elmagyarázni neki. :(

13094. andi6020 (válaszként erre: 13086. - Csillag.virág)
2010. febr. 8. 06:58

Szegény Vito! Nagyon sajnálom! Mondanék valami okosat, de nem tudok! Ez borzasztó lehet!

Írj, ha megjöttetek a dokitól!

13093. 3cf80f2b78 (válaszként erre: 13087. - Csillag.virág)
2010. febr. 8. 06:38
Nagyon jó az a kabát,Vito pedig édes benne:-))
13092. 3cf80f2b78 (válaszként erre: 13086. - Csillag.virág)
2010. febr. 8. 06:36
Nagyon sajnálom,hogy Vito nem javul!De már én is gondoltam arra,hogy biztosan az a baja,amit a doki mondott?Nem lehet esetleg valami más?Csak javulnia kellene a gyógyszerektől,és a fújókától,nem?
13091. 3cf80f2b78 (válaszként erre: 13085. - Csillag.virág)
2010. febr. 8. 06:33
Hát ez tetszik!:-)Mikoet művel az a gyerek?De ez a jó,mert ilyenkor legalább tudjuk,hogy jól vannak,és nem betegek!!!
13090. 3cf80f2b78 (válaszként erre: 13084. - Csillag.virág)
2010. febr. 8. 06:32

Szia!!

Képzeld,Fifi már pénteken,amikor hazajöttünk nem pisilt fent a lakásban egész éjjel!Nagyon ügyes volt!Gondolom az injekció hatott neki,és azért bírta tartani,úgy mint normál esetben:-))!

13089. Kamillka
2010. febr. 7. 21:47

A kabát nagyon jó lett!! Megint ügyi voltál:)) A szörmés süsü pont Vito szőréhez illik:))

Olvastam a naplódban a tápot. Akkor ezt csak addig kaphatja, amíg helyre nem rázódik a pocija, vagy eheti Vito minden nap is akár?

13088. Kamillka (válaszként erre: 13086. - Csillag.virág)
2010. febr. 7. 21:33

Szegéyn Vito:((((((((((( Nagyon sajnálom, hogy megint előjött ez a fulladás, ráadásul ilyen gyakorisággal megint:S:S Nem lehet esetleg valami allergia?? Remélem, hogy meggyúgyul, vagy legalább talál a dokitok valami megoldást, amitől legalább tünetmentes lesz:S Drukkolunk nektek Kamival együtt:)

Nagy hóba én sem viszem Kamit, mert semmi értelme. Elsüpped és hamar ráun, hogy nem tud haladni, meg féltem is, nehogy megfázzon a csupasz hasa:) Hógolyózunk 2 napja... Minden kutyát megugat, aki a hógolyója közelébe merészel menni, úgyhogy el bírom képzelni Vito mai alakítását is:)))... már sokszor olyankor is ugat biztos ami biztos alapon, mikor senki nem megy arra. Ő a legkisebb, mégis a legnagyobb hangja neki van. A mai főattrakciónk: egy németjuhásztól(persze a szájából) el akarta venni a labdáját, mert tetszett neki ahogy sípol:))) A játék és a séta után azért ő is el kezdett remegni mikor felvettem ölbe a ház előtt:S

Jó éjt!

2010. febr. 7. 20:29

Megcsináltam a másik kabátját, ez kicsit gyorsabban ment mint az előző.

Már abban volt lent. :)

Teszek képet fel!

Jó éjt!

2010. febr. 7. 20:28

Egyébként a helyzet egyre rosszabb nálunk.

Az inhaláló nem segít semmit. Az elmúlt 2 éjszaka alig aludtunk, mert legalább 10x fullad be egy éjszaka. :(

Már nem tudom mi a csuda lehet ez.

Arra is gondoltam, mi van, ha szívproblémája van, és amiatt fullad. Lehet alapból nagyobb a szive.

A lényeg az, hogy nem túl sok éjszakát fog így végigbírni. És nappal is produkálja, sokszor.

Holnap reggel hívom a dokinénit, és bízom benne, hogy lesz valami ötlete, mert ezt így nem bírja sokáig a szervezete! :(

Majd írok, hogy mi volt.

2010. febr. 7. 20:26

Én délután szétröhögtem magam Viton.

Minden áron le kellett menni a város közepén lévő tóhoz, amit az ablakunkból is látni.

A parkban ott nem is lehetne kutyával sétálni, de neki oda kellett menni. Persze alig tudtunk közlekedni. Aztán átmentünk egy lugas alatt, amiből kettő van a parkban. Most ugye csak az ágak vannak abból a felfuttatott valamiből, de az tele van kismadárra.

Na Vito megőrült. Nem tudtam vagy 10 percig elhozni onnan. Nagyon sajnálom, hogy nem tudtam felvenni. A lugas még felettem legalább fél méter. Na ő azt hitte fel tud oda mászni.

A kismadár szedte le a havat az ágakról, Vito meg harapta a lehulló havat. Simán belemászott a 40 cm-es érintetlen hóba, persze ilyenkor nem számít.

Fel akart mászni a padra, azt hitte onnan eléri. :D

Már úgy röhögtem, hogy mondtam neki, engem hülyének néznek, de őt meg a kismadár, hogy mit akar ezzel a csöpp termetével. :DDDD

2010. febr. 7. 20:23

Sziasztok!

Mi is elhavaztunk kicsit hétvégén!

Erika!

Nagyon sajnálom, hogy Fifike ilyen beteg lett! Nagyon bízom benne, hogy már tényleg nem lázas, és hogy lassacskán szegény fogja tudni tartani a pisit! Gyógypuszikat neki!

Timi!

Porcival mi van? Mi utalt a vírusra nála? Van azóta fejlemény? Hányás, hasmenés? Vagy csak gyenge volt.

Nem is szabad már ilyenkor vinni őt ilyen helyre, mert neki is felfázás lenne a vége. Sajnos már ebben a nagy hóban nem csak a lábuk fázik, hanem az egész testük a hóba van, és átfáznak teljesen. :(

Andi!

Ti jól vagytok?

Olvastam, hogy Chili élvezi a havat! Hogy áll a pisiléssel? Még mindíg gyakori a dolog? Szuzi jól van? A bőre is rendben?

Kamillka!

Sajnos ebben a sétálásban olyan helyzetek alakulnak ki, hogy már nem lehet bírni. Mi se tudunk közlekedni ekkora hóban, nem hogy ezek a csöppek! :) Remélem azért jól van a kis drága, és legalább ti tartjátok a frontot! :)

13083. 3cf80f2b78 (válaszként erre: 13079. - KisTimi1981)
2010. febr. 7. 19:10

Nagyon jók a képek!!

Hogy van Porci??

13082. Kamillka (válaszként erre: 13079. - KisTimi1981)
2010. febr. 7. 18:21
Jók a képek, Procinak, lehet egy kicsit nehézkes lett volna a térdig érő hóban játszani.
13081. marcsika082 (válaszként erre: 13077. - Kamillka)
2010. febr. 7. 18:01
Köszönöm a segitséget:)
13080. marcsika082 (válaszként erre: 13077. - Kamillka)
2010. febr. 7. 17:58
Értelek persze,hát remélem hogy hamar találok neki jóóóó gazdikát.Hát az biztos sok a yorki eladó de nem mindeggy a minőség legalábbis nálam...Kár hogy így alakúlt:((((

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook