Veszprémi kórház szülészetéről van valakinek véleménye, tapasztalata? (beszélgetés)
Ennek örülök , mert én ugyan máshol szültem , de a 18 hetes ultrahangra oda kellett mennem, az aszisztensnő úgy leorditotta fejem hogy majdnem lefordultam az ágyról. Azért mert ott derült ki hogy kislányom lesz és megmertem kérdezni a dokit hogy hány % biztos hogy kislány(?) Erre a nő 2 percig orditott hogy hogy merem a Dr úr szavait kérdöre vonni.....
Én csak pozitívat tudok :)
Remélem valaki ir pozitiv véleményt is mert nekem csak negativ történeteket mesélnek.
sztem nem bántottad meg, csak pont nem tud jönni.... gondolom....
én mindig csak abban bízom, hogy pont akkor jó kedvük van, mikor hozzájuk keülök. :)
Systim!
Megbántottalak? Ne haragudj! Én tudom, milyen a baba utáni vágyakozás. 3 évig jártam orvostól orvosig, minden hónapban reménykedve, még eljutottunk Tapolcára a meddőségi központba, ahol végre tudtak /DR:TIBOLDI!!/ segíteni és spontán teherbeeséssel született a lányom, majd 4 év múlva a fiam. Bocsi, ha rosszul érintett a kérdésem, nem akartalak bántani.
Szeretnél babát? Van már?
ugyanezt a 3 dokit nem kedvelem én sem.egyébként az az ominózus UH pont a Sarkadynál volt :(
Nekem sem jön be a Turcsányi, de ő szakmailag jó. Akit nem szeretnék: Sarkadi, Szabadka, Orosz. De az Orosz már pozitív, nála született a fiam.
Na, pont ez tetszett meg benn, ahogy elmagyaráz mindent.
A Turcsányi nekem sem szimpi.
Azért kérdezem, mert én régen hozzá jártam, a lányomat nála szültem A fiammal nála kezdtem a terhességet, de 2007. jan. 1-től Angliába ment dolgozni, akkori állás szerint 1 évre. Így kerültem a Jósához. Arra vagyok kíváncsi, hogy 1 év után visszajött-e?
nem tudom sajna őt nem ismerem.a Bagarus jó doki különben.Amikor elvetéltem,ő magyarázott el mindent tök kedvesen,pedig nem is ő műtött.
akit én személy szerint nem szeretek az a turcsányi.
Én úgy tudom itt van. Vagy rosszul tájékozott vagyok?
Nálam a Bagarus jöhet szóba még.
sajnálom a babádat! Azért ez elég durva.
Tudja valaki,hogy a Tiboldi doktor visszajött-e már Veszprémbe?
Kit választanál a dokid helyett?
Egyébként megtaláltam a vonalzót, majd megcsinálom, de most itt van a Szabolcskám mellettem és elég szaggatottan tudok csak figyelni.
nekem most a csongrády a dokim.igaz hogy ő nem dolgozik már a veszprémi kórházban,a magánrendelésére járok,de nagyon kedves,profi és nagyon jó UH-ja van!Nálam ez fontos mert egy rossz minőségű UH miatt 5 hétig volt bennem egy halott baba.....bocs a durva megfogalmazásért de így van.
végülis az a lényeg, hogy válaszoljon a kérdéseimre. Csak ezt a mostani olyan türelmetlenül teszi. Szóval olyan fura. Mellette kedvesw, csak...
szerintem olyan nem létezik hogy túl nagy igények...én csak 22 vagyok,de már a harmadik dokim van.
ez igaz, csak ő az egyik legjobb doki. Lehet nekem vannak túl nagy igényeim? Nem tudom....
én még nem szültem,de remélem nemsokára fogok.
szerintem nem ciki 10 év után dokit váltani,ha nem vagy vele megelégedve.az ember addig keres amíg nem találja meg a megfelelőt.
igen. Ott megcsinálod a sajátodat, és annak lesz egy hosszú linkje
Holkeressem? Babafalva.hu-n?
én a babafalván csináltam, ott megad egy linket, ami jó hosszú. Nem is tudom, azt hiszem, úgy kezdődik hogy http...... na, ezt a jó hosszú linket bemásolod, és akkor meg fog a helyén jelenni a vonalzó
Én a Kiszelyt nem cserélném le, szerintem ő is nagyon jó.
mennem kell, felébredt a kisfiam.Hogyan kell csinálni az adatlapra a gyerekekről a grafikont? Légyszi válaszoljatok! Köszi!
További ajánlott fórumok: