Veszprémi kórház szülészetéről van valakinek véleménye, tapasztalata? (beszélgetés)
Sziasztok,
Én az első babámat nem Veszprémben szültem. 3 éve járok a Törökhöz és velem mindig csak kedves volt. A férjemmel már régóta próbálkozunk egy második babáért. Most úgy néz ki hogy sikerült és lassan mennem kell az első vizsgálatra. Valakinek rossz tapasztalata van szülésnél vele?
nem lehet már dokit választani. Az éppen ügyeletesnél kell szülni. Illetve, ha ő nem megfelelő, kérheted a másik ügyeletest:-)
Ha visszaovasok, sokan dicsérik pl. Bagarust, et meg tudom erősíteni. Oroszt, Törököt, Szabadkát nem ajánlom.
Sziasztok!
Igaz, én még nem vagyok terhes, de a közeli jövőben tervezzük a párommal a gyerekvállalást. Mivel szívbetegen születtem és gyerekkoromban átestem két szívműtéten, ezért már most tájékozódni szeretnék az orvosokkal/lehetőségekkel kapcsolatban. Illetve ha valaki szintén szívbetegen szült és tud ajánlani egy olyan orvost, aki eléggé otthon van ilyen témában, vagy elégedett volt valakivel stb. Arra is kíváncsi lennék, hogy Veszprémben kiket lehet fogadott orvosnak választani? Vizsgálatokon eddig a Turcsányinál és a Töröknél voltam, de egyikőjüknél sem éreztem, hogy ő lenne az "igazi". Szivesen venném, ha megosztanátok a tapasztalataitokat a témával kapcsolatban :)
pmjudit szia!
A Kállay doki magas, sötét barna hajú, kb 40 év körüli..
Sziasztok!
Dr. Kállay Miklósról hallottatok? Nem tudjátok mennyi a tarifája és mennyi nála egy szülés?
péten...nekem fél rokonságom odavalosi..:))
és kisbabát vársz??
Lehet tőle kéne megkérdeznem :)
eredetileg veszprémi, de már évek óta Péten lakom
hát szerintem ez egy olyan dolog,amibe mindig is oszlani fognak a vélemények
én nem tapasztaltam ,ugyhogy igazábol nemtudok mondani semmi okosat.
veszprémi vagy amugy?
Szia..
én nem sajnos,de én ugy tudom,hogy az eredményezhet vszélyes méhösszehuzodásokat..
Sziasztok!
Én tavaly januárban szültem a kislányomat Vincze Gábornál. Nem voltam tőle hasraesve,sőt....Volt olyan szerencsém, h egész éjjel egyedül szültem, de a dokira még így is folyton várni kellett....Amikor probléma adódott, hívta a főorvost...A szülésznők előtt viszont le a kalappal! Legalábbis akik akkor voltak, nagyon segítőkészek voltak végig.
Amúgy terhesgondozásra a Bagarushoz jártam, akivel nagyon meg voltam elégedve! Tényleg nagyon jó és precízen elmagyaráz mindent.
Szia.
én hozzá jártam tavaly, 7000ft-ot kért el,de ebbe mindig volt ultrahang,vizsgálat ,stb...
te is hozzá jársz???
én nagyon szerettem:))))))))))))
Remélem jár még erre valaki...
Nem tudjátok, mennyit kér a Bagarus a terhesgondozáson( magánrendelésen)?
Nem hiszem, mert oda költözött a nőgyógyászat és a terehsgondozó az SZTK-ból és ott van az NST is.
Épeen ezért kérdeztem.
Az igen.
Mondjuk nekem is 4150g, 57 cm volt a kisfiam és én is simán szültem, sőt gátvédelemmel!! Örök hála a szülésznőnek:))))
Hol alakították ki azt a részt, ahol a babák vannak éjszaka?
Igen, ugyanaz:-)
Köszönöm:-) Hatalmas babája lett, 4600 gramm és 60 cm... az egész kórház csodájra járt! És simán szült, mert a becsült súlya jóval kisebb volt...