Veszprémi kórház szülészetéről van valakinek véleménye, tapasztalata? (beszélgetés)
sziasztok!Jelentem a Tallai még ott a kórházban,ma ő irta alá az nst papíromat:-(
És még midnig nem tudják mire vagyok kiirva:-)
azt mdnta a tallai ha jön a baba menjek be:-)jó mi:-)
ja és januér végén egy csomoszor ő lesz ügyeletes:-)
huh már rég voltam nála,október 1.én:-)
Igy van,minden dokira van panasz..nekem egy a lényeg,egézséges legyen a bébiként,pár hét múlva mikor szülünk,ennyi:-)
Köszönöm:-)
És gratulálok a bébihez,előre is:-)
Ma voltam NsT-n és azt az infót kaptam, hogy a Kállay már nem dolgozik a VP i kórházban...
Ha esetleg érdekel valakit az infó...
Nem egy kedves doki...semmi pénzért nem mennék el hozzá,bunkó beszólásai vannak.
Így meg főleg ne adj már pénzt neki,ha minden hónapban megkapta a jussát!
Csak kíváncsiságból: ki volt ez a doki? :)
(lényegi dolgot sajnos nem tudok hozzátenni, mert velem nem írattak ilyet alá)
Azért kell aláírni,mert elvileg egy fillért nem fogadhatna el,és nem is kérhet,és erre a kórház,mint Zrt. szerződésben is biztosítja mind a beteget,mind az orvost!
Nem vagy kötelező senkinek pénzt adni,azért mert ott van a szülésnél,meg néha végigken UH alatt zselével.Igazából a szülésnél a doki nem sok mindent csinál,nekem fogadott volt,de csak vágott-varrott!
Mindent a szülésznő és a nővérek csináltak!!!
Sajnos a dokiknak/tisztelet a kivételnek/nem elég a sima köszönöm.Sőt már az ajándékra is fintorognak!
Tegyél belátásod szerint,de inkább költsd azt a pénzt a Kicsidre,hidd el,kelleni fog minden plusz pénz!
Kérdésem lenne olyanokhoz akik Veszprémben szültek: írtatok e alá orvosválasztási nyilatkozatot?
Én kaptam a dokimtól egy ilyen papírt, amin semmilyen összeg nem szerepel, sőt ez áll rajta " Tudomásul veszem, hogy a szabad orvosválasztásért sem a Zrt., sem a választott orvos nem kérhet és nem fogadhat el ellenszolgáltatást. " Megjegyzem az orvos aláírta és le is pecsételte. Most kicsit zavarban vagyok, hisz elvárja tőlem, hogy hívjam majd fel és mégis nyomjak borítékot a zsebébe? vagy akkor miért kaptam vajon a papírt, ő azt mondta, hogy ez semmilyen kötelezettséggel nem jár, csak neki jó és tudja igazolni, hogy munkaidőn kívül miért is tartózkodik a kórházban... Nem szándékoztam orvost fogadni szülésre pont azért, mert nem akarok + pénzt kiadni ezért, nem tudom. Most kicsit tanácstalan lettem és csalódott, hogy már minden csak a pénzről szól??? egyébként a papírt elraktam, de nem írtam alá a doki előtt és nem is egyeztünk meg semmiben, ő annyit mondott, ha valami van hívjam... Kíváncsian várom tapasztaltaitokat!!!
Amúgy jól tudom,hogy nem vágják a babák körmeit,de előfordulhat,hogy valaki gondolt egyet és mégis,bár nagy hülye lehetett!
Remélem nem sérült meg a kisbaba,na ez a lényeg!