Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Veszprémi kórház szülészetéről van valakinek véleménye, tapasztalata? fórum

Veszprémi kórház szülészetéről van valakinek véleménye, tapasztalata? (beszélgetés)

❮❮ ... 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 ... ❯❯
207. gatto4 (válaszként erre: 206. - Gabcsi8080)
2010. dec. 2. 13:06
Érdekes amit írsz, mi a napokban jöttünk haza a kórházból és a kislányom ujja is úgy nézett ki, mintha belevágtak volna... de jobban megnézve csak a saját kicsit visszahajló körme vágott az ujjába és a köröm is már félig le volt válva. A kórházban tuti nem vágják a körmüket, ezért is kell kiskesztyű...
206. gabcsi8080 (válaszként erre: 205. - Cumma1)
2010. nov. 10. 13:58
Akkor nem tudom mitől volt vér vörös a gyerekem ujja....hidd el tudom milyen amikor belevágnak a bőrbe.......
205. cumma1
2010. nov. 9. 19:53

Én áprilisban szültem. Napi 2 pelust adtak, de ha kellett kértünk még és adtak nem volt gond. Kis kesztyűt vittünk, a nevet beleírtuk mert fürdetésnél elkeverhetik.

Gabcsi8080 nem vágnak még körmöt ilyen kicsiknek!

Tetrapelust érdemes még bevinni. Mindent adnak köldökápoláshoz, ha száraz a bőre glicerines krémet is lehet kérni.

Én rooming in-es szobában voltam, holott nem kértük azt sem tudtam mikor odakerültem mi az. Akár egész nap velem lehetett a kicsi. Császárral szültem.

2010. nov. 9. 12:18
Több évig jártam Rácalmásról Veszprémbe nőgyógyászati vizsgálatra és volt műtétem is. Tiboldi dr-t csak dícsérni tudom. Csak jó tapasztalataim voltak mindenféle tekintetben. Kállay doktort is ismerem, nagyon rendes, hozzáértő és megértő.
2010. nov. 9. 08:19

A svéd pohár az a Tommee T....ee cumisüveg.

Nem csak patikában van hanem a Tescoba is.Még olcsóbb is mint pl. Brendonban.De mindenki dicséri.

Nekünk is az van, mert a Av..tostól fulladt a gyerek.

De én láttam, hogyan itatták a fiamat tápszerrel sima pohárból.Szerintem felesleges bevinni de ez az én magán véleményem.

Kesztyűbe érdemes nevet írni vagy monogrammot, mert körömvágásnál eltűnhet........(nekünk is elveszett az egyik).

202. Anuk76
2010. nov. 8. 21:58

Persze...marhára reklámozzák a rooming in szobát...csakhogy aki kéri az sem kapja meg! Én sem kaptam, aztán ott álltak üresen.

Pelenkát volt olyan nap, hogy egyetlen egy darabot sem kaptam! Pénteken reggel szültem, Hétfőn délben jöttünk haza.

Pénteken adtak 2 db-ot, szombaton 3-at, vasárnap ünnepnap ezért egyet sem, hétfőn 1-et. No komment...

Kiskesztyű és kissapka kell mert néha olyan huzatot csinálnak, hogy majd leviszi az ember fejét...

201. kata555
2010. nov. 8. 17:53

Sziasztok,

Ma voltam egy szülésfelkészítőn, ahova kijött a csecsemős nővér a veszprémi kórházból.5 db pelenkát adnak, így kell bevinni magunkkal. Textilpelus is kell, az ágyban arra fektetni a babát, mérlegre, büfire, cicire stb.

Dec 1.-től csak rooming in szobák lesznek Ami fontos, vigyetek magatokkal svéd poharat, mert amíg nincs tej, abból adjuk majd a babáknak a glükozos vizet. Patikában beszerezhető. Vigyetek be két pár kiskesztyűt.

Babaruhát csak hazamenetelkor kell behozni.

Ennyire emlékszem

2010. nov. 8. 06:49
Én áprilisban szültem 5 volt a limit...........
199. Vikoka18 (válaszként erre: 198. - 1eb84e4bad)
2010. nov. 6. 12:27
ok,értem :)
198. 1eb84e4bad (válaszként erre: 197. - Vikoka18)
2010. nov. 6. 08:29
jézusom, én nem veszekedtem... csak leírtam.
197. Vikoka18 (válaszként erre: 196. - 1eb84e4bad)
2010. nov. 6. 05:48
Amikor szültem én kettőt kaptam...de szerintem ne veszekedjünk ezen,a lényeg,hogy alig adnak,5 nem elég egy napra :(
196. 1eb84e4bad (válaszként erre: 195. - Vikoka18)
2010. nov. 5. 13:13
ma jön haza a bnőm, és ő 5öt kapott.
195. Vikoka18 (válaszként erre: 194. - 1eb84e4bad)
2010. nov. 5. 11:51

Biztos,hogy nem adnak ötöt!

Sőt volt akinek nem is adtak,mondván nincs...

194. 1eb84e4bad (válaszként erre: 190. - 1eb84e4bad)
2010. nov. 4. 12:49
na, állítólag mégis 5öt adnak, téves volt az infom:-)
193. Eroka81 (válaszként erre: 183. - Ruby78)
2010. nov. 3. 19:22

Szia ruby!

Az ajkai kórházhoz sokszor volt "szerencsém" sajnos. Én nem tudok jót mondani róla, de nem akarlak megijeszteni. Ha fogadott orvosod van, akkor biztos melletted lesz. A környezet (kórtermek, meg az egész kórház) nem igazán jó. Szerintem. Az ajkai kórház után Veszprémbe kerültem. Na, ott aztán tényleg minden felszereltség meg van. Ha valami gondom van, egyből megyek Veszprémbe, legyen az sebészeti, belgyógyászati, nőgyógyászati, vagy egyéb más beavatkozás, de az ajkai kórházat nagy ívben elkerülöm.

192. .maka.
2010. nov. 3. 18:45
köszi csajok
191. Vikoka18 (válaszként erre: 189. - .maka.)
2010. nov. 3. 14:14

Szia!

Kb.2-3 pelenkát adnak,vigyél magaddal be úgy 10 darabot,aztán majd hoznak be Nektek,ha még kell,ruha csak hazahozós kell!

2010. nov. 3. 08:14

úgy tudom, most 2, azaz kettő db pelust adnak 1 napra, és 24 órás rooming van.

Rucit nem kell vinni, csak amiben elhozod.

189. .maka.
2010. nov. 2. 20:59
Ja, és pelenkát?
188. .maka.
2010. nov. 2. 20:58

Sziasztok!

Érdeklődnék, hogy a babának is kell bevinni ruhát a kórházba, vagy csak hazamenetelre kell?

187. Vikoka18 (válaszként erre: 186. - Bombocos)
2010. szept. 19. 19:06

Szia!

Rossz tapasztalat?

2010. szept. 19. 18:35

Nos, lejjebb olvastam, hogy az Oroszt doktort ajánlja vki.

Na őt soha!!!!!!!!!! (nem csak én voltam így vele.)

185. bombocos (válaszként erre: 176. - Idoru)
2010. szept. 19. 18:31

Tallai, Szabadka, Gáspár már 2008-ban is fogadható volt,s most is az.

Én nem fogadtam.

Az elsőt Kállaynál, a másodikat a Lőveynél szültem.

Szerencsére, akinél nagyon nem akartam szülni, azt elkerültem. :)

2010. szept. 19. 18:28

Én háromszor voltam vezprémi kórházban. Egyszer a nőgyógyászaton, vetéléssel, kétszer pedig a szülészeten. A nőgyógyászaton nem voltam túl elégedett, de valószínű a negatív élmény felerősített minden rossz tapasztalatot. Ott volt zuhanyzó és wc is a szobához.

A két szülésnél én teljesen elégedett voltam. Állami fentartású kórházhoz képest nagyon is megfelelők a szobák, annak ellenére, hogy amikor a fiam született majdnem rámszakadt egy ablak, amikor meg a lányom olyan borzalams volt az ágyam, hogy ajajjj.

De mindezek ellenére elégedett vagyok, met amiért mentem, megkaptam. Két egészséges gyermeket.

Az orvosokkal elégedett voltam, a nővérek is kedvesek voltak, a csecsemősökkel sem volt semmi problémám, bár tény, hogy mindegyikből volt, amelyiknek volt, hogy rossz napja volt. A szülésznők nagyon segítőkészek. :)

Azt mondom, hogy aki full-kényelmes ágyikót,külön wc-t, zuhanyzót, és csúcsszuper kajákat akar, az menjen magánklinikára.

De nyugi, a kórházas kaját is meg lehet enni, ha vki éhes, de a család úgyis annyi mindennel elhalmozza az embert, hogy azt sem tudja az ember, mit egyen meg. ;)

Ja! A takarítónő borzasztó! Nagyon kedves, de iszonyatosan sokat beszél, s pikk-pakk nyitja az ablakot, így gyorsan ki kell menekülni a télen szülőknek. ;) Ha felmos, jobban ragad a padló, mint előtte. ;)

Ja, nekem majdnem kidobta a fertőtlenítős tablettát, mert azt hitte, szemét. De ezen csak nevettem. :D

Nyugi minden rendben lesz! Csak arra szabad gondolni, hogy hazafelé már többen mentek, s akármilyen is a kórház, pár nap múlva otthon lesztek! ( látogatóként voltam más KH-akban, s veszprémi szülészet soknál sokkkkkal szebb. Én lassan egy éve szültem, akkor azt mondták, hogy a vizesblokkok is át lesznek alakítva. Arra nem emlékszem, hogyan.

2008-ban szültem az elsőt, azóta is sok minden változott.

Most egy darabig nem megyek, így majd meséljétek el, hogy mi változott!

183. ruby78
2010. szept. 11. 09:43

Sziasztok!

Segítsetek, ha tudtok,légyszi...

Az ajkai kórház szülészetéről kellene néhány infó! Jelenleg Almádiba járok a Németh Zsolt dr-hoz, nagyon szimpi, nagyon megvagyok Vele elégedve. Mivel progis császis leszek, a 38.héten befejezik a terhességet. Szeretnék némi infóhoz jutni a segítségetekkel, hogyan-miképp zajlik ott a császározás, milyen az osztály, az orvos-nővér-szülésznő-team, mire lehet számítani? Környezet? Ellátás?

Írjon, aki tud infókat, legyenszíves, nagyon megköszönném!:)

Sziasztok!

182. Vikoka18 (válaszként erre: 181. - Susika2009)
2010. szept. 9. 17:44

Köszönöm :)

A Babás-Mamás szoba külön nincs,aki szeretné vele lehet a Kicsije 24 órában,a kórteremben.Ezzel az a baj,hogy mondjuk 5 ágyas szobában 3 kismamának,ott a Picurja,a másik kettő nem kéri ki,vagy még egyben vannak,és nem tud aludni!Nehéz ügy!

2010. szept. 9. 10:26

Köszööm a válaszokat!

Eddig egyszer voltam a Veszprémi kórházba a 12 hetes ultrahangon,meg hétfőn AFP!

Baba mamás szoba van?

ÉS azok milyenek?mi is Apás szülést tervezünk:-)

Neked is Grtulálok a picurhoz:-)

180. Vikoka18 (válaszként erre: 179. - Susika2009)
2010. szept. 9. 10:21

Szia!

Gratulálok a csöppséghez,jó egészséget kívánok!

Van amelyik szobához van,de nagyrészt nincs,ki kell menned a folyosóra,ott van egy közös zuhanyzó,WC.

Hát lehetne sokkal felszereltebb a kórház,az egyszer biztos,mert semmire nincs pénz,az ágyak nagyon kényelmetlenek,nem éppen a legtisztább minden.A nővérek,szülésznők,csecsemősökről annyit,hogy vannak szimpatikusak,kedvesek,de attól függ kinek mi a jó.A dokikról regényt tudnék írni,de javarészt kihagynám a velük való találkozást!

Én 3 hétig bent feküdtem,igaz egyágyas szobában,protekciós kismamaként,de annyira nagyon nem voltam megelégedve,de ez már annyira lényegtelen,mert csakis a gyerekem volt a legfontosabb,más nem igazán izgatott utána!Előtte is csak Ő :))

Ha kérdésed van írj privit,szívesen válaszolok Neked mindenben,vagy akár itt is/csak az a baj,hogy szerintem a szülészeten is ezt olvassák/!

2010. szept. 9. 09:51

Február 16 ra vagyok kiírva,és érdekelne,milyen a szülészet,milyenek a nővérek,minden szobához van zuhanyzó?vagy csak 1 van?Kinek mi a véleménye róla?

Köszönöm a válaszokat!

178. c0a3449bb0 (válaszként erre: 171. - Kszisz)
2010. aug. 31. 15:20
Tőlünk sem kértek semmit... Ha szabad a szoba minden további nélkül bemehet az apa...
❮❮ ... 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook