Van valaki, aki beszélgetne velem? Köszönöm! (beszélgetés)
ántor B. Péter: Tárd ki szíved!
A legnagyobb csoda, mit kaphattál: élni!
Titkos ösvényekre térni.
Bátornak lenni, kicsit félni,
Mosolyogni, néha sírni.
Menni az úton, mit adott a Sors,
Mely néha gyönyörű, néha torz.
Élményözön, emlékek,
Vágyak, tűnő remények,
Tiszta szívek barátsága,
Percnyi évek boldogsága.
Szerelem és harc,
Száz és ezer arc.
Elhagyott az út, min jársz,
De menned kell,
Mert így lehetsz csak
Ember!
Menj csak tovább,
Valahol Rád várnak,
Tárd ki hát szíved
A végtelen határnak!
A traubit biztosan ismered, engem arra emlékeztet, főleg, ha szénsavas ásványvízzel higítjuk.
Nem nagy durranás megcsinálni ilyenkor, mikor úton-útfélen virágzik a bodza. Kell hozzá 30 db virág, 1-2 citrom, 5 csomag citromsav 1,5 kg cukor, 2 l víz. Azonnali fogyasztás esetén kihagható a csipetnyi tartósítószer.
Így van. Viszont ilyenkor mindig lelkiismeret-furdalásom van, mert egy hasonló kikapcsolódás nem olcsó. Most mégis azt mondom, hogy megérte. Majd ráfogom a szülinapomra.
Most már csak a festést kell befejezni, mert egy hónapja már, hogy felforgattam az otthonunkat.
Viszont kívánom!
Egyszer ittam csak bodzaszörpöt, nagyon ízlett. Váljék egészségetekre!
Jó 'játék' lehetett kifejteni a pulóvert. Vagy nem bonyolult?
Kedves Csemár!
Meglehet, hogy szeretne besegíteni Gábornak. 😁
Ami a rajzot illeti, köszönöm szépen!
Szervusztok, Kedves Csapat!
Jó reggelt, szép napot kívánok Mindenkinek!
Elmúlt pünkösd is, és a tegnapi nagyeső a pünkösdi rózsát is "elrendezte".
Én tegnap már csak mértékkel ünnepeltem. Azzal telt a nap, hogy üvegekbe tettem a kész bodzaszörpöt, továbbá kifejtettem egy régi pulóverem. Majd lesz belőle "új" - csak előbb kimosom, megszárítom a gyapjút. (Jó vastag fonál, haladós lesz vele a kötés.)
Mindannyiunknak a legjobbakat kívánom a mai napra is!
Szervusz, kedves Antonov!
Csatlakoznék a szavaidhoz, a gratulációhoz! (Már sokszor eszembe jutott nekem is, hogy megkérdezzem Gábort, hogy (Cir)Mimi cica szokott-e segíteni neki, amikor fest?
Bocs, kedves Gábor, ezt viccnek szántam, félre ne értsed, kérlek!)
Csudaszép a te újabb repülőd is a naplódban!
Ezt még olvasni is jó! Gratulálok!
Nálam nem volt telefon, de még csak karóra se.
Szervusz, kedves Lolita!
Hát még a hosszan tartü kezelések! :-) De nagyon rendes, ügyes a fogorvosom, ezért - ha nem is örömmel, de - nyugodt lélekkel megyek hozzá mindig.
Más a környezet nyilván.
Ahogy már jöttem hazafelé, szembetalálkoztam egy ismerőssel, aki a kutyáját sétáltatta. Tudom róla, hogy sűrűn jár a parton. Rákérdeztem a hattyúkra, tud-e róluk. Mondja, hogy a part mellett tartózkodnak rendszerint, mert eteti őket az egyik horgász, a töltésről nem látszanak; ehhez le hell menni egészen a vízig.
Sziasztok!
Jó éjszakát, szép álmokat kívánok Mindenkinek! Az ébrenlévőknek pedig kellemes beszélgetést! ❤️🌛☀️❤️
Kedves Bogyóka!
Magam is felnőttként szerettem meg a leveseket, a főzelékeket! Valami lehet ebben, mármint hogy rengeteget fejlődik az ízlelésünk!
Legyen csodás éjszakád!
Szia!
Örülök, hogy sikerült kipihenned a kemény heteket!
Remélem feltöltődtél valamennyire!
Köszönöm szépen, én megvagyok, bár dolgosan telt ez a négy nap, legalább sikerült mindent elintézni...
A legjobbakat!
További ajánlott fórumok:
- Teherbeeséssel kapcsolatos véleményeket várok, köszönöm
- Hütőt szeretnék venni, de tanácstalan vagyok.Ha valaki tudna egy jó márkát ajánlani.Köszönöm Sicoka
- Ismer-e valaki olyan terméket amely az erek faláról "oldja" a lerakódott zsirt és cukrot? Köszönöm a segítséget!
- Ha valaki tud ijesztő szövegeket, amivel lehet úgymond megijeszteni egy pasit, az írja meg! Köszönöm!
- Honvéd kórházban(Bp.) keresek jó nőgyógyászt. Tudna valaki ajánlani? Köszönöm
- Járt már valaki közületek az Elite Körmösakadémiára (Cristal Nails)?Nagyon érdekelne a véleményetek, benyomásotok. Köszönöm!