Van valaki, aki beszélgetne velem? Köszönöm! (beszélgetés)
Szia Kedves Arnold!
Szép estét Neked is!
Köszönöm szépen! Igen, tudja, de sokszor pár centire mellé sikerül neki, akkor is, ha teljesen tiszta az alom .
Ki fog ez alakulni! Ja, és sokat eszik persze, még pici. :-)
Jó estét Neked is!
Az jó, kíváncsi vagyok rá (ahogy gondolom azok is a csapatból, akik szeretik őket).
Hogy telt a napod?
Kedves Csemár!
Örülök, hogy jót tett a séta!
Köszönöm és viszont kívánok szép estét!
Köszönöm, kedves Bogyóka!
Hetven fölött már minden lépés számít.
Köszönöm, hogy megmutattad Te is a cicáidat! Olyan elégedett mind a három, látszik rajtuk hogy jó kezekben vannak.
Szép estét kívánok Neked!
Köszönöm szépen, kedves Antonov!
Hogy segít-e a séta?
Hogy jót tett, az biztos!
Szép estét kívánok Neked!
Köszönöm!
Örülök, hogy eddig kellemes volt a napotok és szurkolok, hogy mehessetek tovább csavarogni!
Köszönöm, viselhetően telik eddig a napom.
Kedves Arnold, szép napot kívánok neked is!
Köszönjük, a nap első fele kellemesen telt. Most szundi-szünet van, remélem marad délutánra is ez a jó idő, és akkor megyünk még csavarogni. Remélem számodra is jól telik a nap!
Kedves Erzsike!
Itt is ez megy. Egyeseket nem érdekelnek sem a szabályok, sem a környezetükben élők. Nagyon dühítő az állandó zajongás. Tegnap is este 8-kor állt neki valami IQ-milliárdos a fűnyírásnak. 🙄 Mondjuk nagyon hülyén van kitalálva, hogy este 9-ig lehet zajongani.
Múltkor apám ráhívta a rendőrt a szomszédra hétvégén (állandóan zajong), miután órákig nyírta a füvet vasárnap és még ő volt megsértődve. A rendőrrel is üvöltözött, meg közölte vele, hogy "aki kitalálta ezt a szabályt, az dugja fel a saját seggébe!" Valóban hülye világ van, tisztelet a kivételnek, a normális emberek csoportjának.
Kedves Fokhagyma!
Kellemes napot Neked is!
Kedves Bogyóka!
Szép napot Nektek is, remélem jól fog telni a Gyereknap Luca számára is, számodra is!
Kedves Libikóka!
Viszont kívánom!
Kedves Csemár!
Mielőbbi jobbulást kívánok minden téren!
Remélem segít majd a természetben tett séta!
Kedves Lolita!
Nem ismerem egyiküket sem, de majd rájuk keresek.
Igen, kedves Fokhagyma, a mozgás a szabadban mindig jót tesz. Nekem legalábbis.
Volt azonban csalódásban is részem: nem találkoztam a hattyúkkal. No, majd legközelebb! :-)
A virtuális találkozások is élményt jelentenek, s én is örülök, hogy összetalálkoztunk.
Kedves Csemár!
Remélem, a Tisza-parti séta segít javítani a hangulatodon.
Te a szőke Tiszát nézed, én majd délután a kék Dunát. A két folyó a valóságban is találkozik, de mi csak virtuálisan. Ennek is örülök.
További ajánlott fórumok:
- Teherbeeséssel kapcsolatos véleményeket várok, köszönöm
- Hütőt szeretnék venni, de tanácstalan vagyok.Ha valaki tudna egy jó márkát ajánlani.Köszönöm Sicoka
- Ismer-e valaki olyan terméket amely az erek faláról "oldja" a lerakódott zsirt és cukrot? Köszönöm a segítséget!
- Ha valaki tud ijesztő szövegeket, amivel lehet úgymond megijeszteni egy pasit, az írja meg! Köszönöm!
- Honvéd kórházban(Bp.) keresek jó nőgyógyászt. Tudna valaki ajánlani? Köszönöm
- Járt már valaki közületek az Elite Körmösakadémiára (Cristal Nails)?Nagyon érdekelne a véleményetek, benyomásotok. Köszönöm!