Van aki szeptember 2.-án kezdené velem a 90 napost? (beszélgetés)
Azt gondoltam, ha vége, akkor vége. Erre tessék, hívogat. Már pedig így esélyem sincs megnyugodni, kitisztítani a bucimat és a tanulásra koncentrálni.
Csesztet, hogy tanuljak. Mondtam, hogy nincs köze az életemhez. És hogy elég szomorú, hogy 34 évesen az anyja mondja meg neki, hogy mit tehet és mit nem. És hogy éljen az anyjával, ha ő a mindene, de engem hagyjon békén.
De ő hívni fog, mert tudni akarja mi van velem.
Szerinted nem jól magyarázom neki, vagy kínaiul beszélek??????????????
Jah, ma vettem hajfestéket, ha minden jól megy holnap már vörös hajjal jövök dolgozni. Hihihihihi
Szoritok neked!!!
Mondom en ,hogy nagyon magabiztos!!!!
Ma is hívott. Kérdezte hogy vagyok, mi újság. Mert ő hallani akarja a hangomat, mert fontos vagyok neki.
Hihetetlen egy csávó!!
Mondtam neki, hogy minden rendben van, aludtam.
Nem hiszi el, hogy jól alszom. A baj az, hogy teljesen kiborít ezzel.
Vasárnap meg jön a cuccaiért. Pfúúúúúú. Kemény lesz.
SZia!!
Kiakadtam ,te nem bunkoskodtal vele ,mi az hogy barmikor vissza johet azt hiszi olbe tett kezzel varod mig vissza jon!!! Na ez az igazi bunkosag !!!! Jo magabiztos nem mondom!!!!!
Köszönöm, hogy bátorítottál, és sajnálom, hogy siránkozom.
Nagyon jó hétvégét nektek is!!!!
Nem ,nem sok!!!! Eross vagy es ami rajtad mulk el is fogod erni,csak ne add fel!!!
Krisztiannal meg tenyleg beszeljetek oszinten mert barmi jobb ,mint a bizonytalansag!!!
Sanos mennem kell ,holnap fel nezek!!
Kellemes 7veget neked es szoritok!!!!!!!!!!!!
Együtt lenni a Krisztiánnal, letenni a jogsit és akár együtt is dolgozni. Így vele lehetnék, és még szabad is!!!
Megcsinálni a diplomát, a nyelvvizsgákat és a kárszakértői iskolát.
Családot, gyereket.
De legfőképpen: BOLDOG AKAROK LENNI!!!!!!!!!!!!!!!!
Csakhogy mostanság erre nem sok kilátás van.
De meg lehetsz!!!Olyan szep lany vagy meglatod mnden rendben lessz!!!!
VALAKI:MIT SZERETNEL ?? te draga
Kár, hogy nem vagyok boldog. Hihhi.
Pedig mennyi mindent megtennék érte. Nagy dolog ez. Az ember tényleg nem is értékel semmit, amíg el nem veszíti, legalább egy picit.
Utálom ezt, és nem is akarom. Mikor lesz az, hogy valaki megkérdezi, hogy én mit szeretnék?????????????????????????
Ne bogj ,mert tenyleg oda a sminked....majd othon ...szrintem fog ez rendezodni ,igy vagy ugy ,en szoritok neked mindenkepp!!!
ma meg hullamvasut !!!!!!!!!!
Az egyik pillanatban kibékülünk a másikban szakítunk? Te sem tudod.
Tudom, hogy csak duma, de sajnos az anyja manipulálja. Nem tudom mi lesz és most legszívesebben Csipkerózsika lennék. Aludnék egy nagyot és mire felébredek, minden rendben lenne.
De erre nincs esélyem, se időm.
Bőgni akarok, de akkor oda a sminkem.
Ez tipikus szakitos duma csak neked akarok jot !!
Bla bla bla...tudod te neked mi a jo!! Mi az ,hogy nem akar megnosulni??En is a masodik felesege vagyok a paromnak..ok de elettars eggyenlore ??
Kivulallokent mert ugye nem vagyok elfogult..szerintem szakitani akar csak sajnal ,vagy tenyleg az anyja tele beszelte a fejet!!!
Szerintem ez mindenkepp meg kel beszelni vele es mond hogy legyen veled oszinte!!!
Igyekszem, de az a berögződése, hogy csak nekem akar jót, és nekem tesz jót azzal, ha nem vagyunk együtt. Mert ő már nem akar nősülni, és gyereket sem akar. (persze néha meg mondogatja, hogy milyen jó lesz, ha majd lesz egy kislányunk)
Mikor milyen cipő van rajta. Viszont, ha nem békülünk ki, akkor meg manipulálni sem tudom. Szoktam terelgetni, és jól is megy, csak az anyja mindenbe beleszól. És neki az anyja a legfontosabb a világon. Én is szeretem az anyukámat, de nem hagyom, hogy beleszóljon az életembe. Meghallgatom a véleményét, és ha igaza van, akkor oké. Ha nem, akkor meg megyek a fejem után.
De nála nem így van. Olyan erős jellem az anyja, hogy az hihetetlen. Krisztián előtt jóságosnak mutatja magát, de amúgy.
Ohhh, nem tudom, mi tévő legyek. Le vagyok törve, mint a bili füle.
Visszakapom én őt valaha?
Te nagyon szereted azt a fiut!!!Hat....nem tudom ha ki is bekultuk es szerintem ki is fogtok ,tenyleg eggy ideig ne mutasd ki mennyire szereted ,kell neha eggy kicsit meg leckeztetni oket,hogy tudjak nem szolgat vettek el,hanem tarsat!!! Ez nagyon fontos!!
19 eves hazasok vagyunk de mai napig figyelmesek eggymassal es igenis tiszteletben kell tartani a masikat ,a dontes soha nem az ove ,vagy a tied hanem a TIETEK!!! Soha ne engedd hogy barki beleszoljon az anyja sem.. No vagy, tanuld meg kicsit manipulalni a szo jo ertelmeben!!!!
Nincs hírem róla, sajnos. Miatta is remegek.
Szeretné, ha együtt lennénk, mert nagyon fontos nekem és szükségem lenne támogatásra. Hihetetlen, hogy valakitől ennyire lehet függni. Ha kibékülnénk, másként csinálnék sok mindent, de nem élhetem bele magam. Eddig egész jól voltam, de most reggel óta reszketek.
A hasam megy mint az állat. Enni nem bírok, viszont sajnos egyik cigit szívom a másik után. Olyan vagyok, mint a kocsonya. Remegek és rettegek. Ezek a fenyegetések csak feltették a pontot az i-re.
Talán azért félek ennyire, mert ha minden igaz, hétvégén találkozunk a Krisztiánnal és szerintem vége lesz végleg.
Ezt meg semmiképpen sem akarom.
Meg all az eszem !!!Hat figyelje basszus, az o erdeke!!!!
Krisztianrol hir??
Szerinted? Ezek után nyugodjak meg, mikor tegnap majdnem rám borította az asztalomat?
Félek az utcára kilépni, mert ez az ember nem teljesen normális.
Jah, csak az én hibám, hogy ő nem fizette be időben a csekket és így a szerződését megszüntették.
Sajnos vannak olyanok, akiknek egyszerűbb mást hibáztatni, mint magukban keresni a hibát.
Közölte vele, hogy ő nem figyelhet minden csekket.
Én meg mondtam neki, hogy én meg az ő csekket pláne nem figyelem, és ez nem a feladatom.
Azt mondta lógni fogok én is mint a többi ember, aki kizsákmányolja az olyanokat mint ő.
De ettől függetlenül egész jól vagyok, és várom az esti vidám parkozást. Rám fér egy kis bolondozás. A Krisztiánról nincs még hírem. :(((((
Remélem jobb belátásra tér, mert nagyon szeretem, de ha nem akkor nem tudok ellene mit tenni, el kell fogadnom a dolgokat.
Sajnos igen, tudok enni, de nem annyit, mint eddig. De az idegességtől állandóan a Wc-n vagyok. Hmmm, már nem kell a bogyót szednem. Hihihii.
Ma megtalált minden hülye ember és mindegyik az én véremet szívta. Na mindegy. Hazamegyek és elmegyek tornázni. Holnap meg vidámpark.
További ajánlott fórumok:
- 2010 szeptemberi babák
- 2009 szeptemberére várt babák
- 2011. szeptemberi babavárók!!
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Február 21.-étől kezdené valaki velem a 90 napost? Együtt könnyebb
- Mi a véleményetek a Szegedi Tudomány Egyetemről? Oda szeretnék járni szeptembertől.