Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Van aki szeptember 2.-án kezdené velem a 90 napost? fórum

Van aki szeptember 2.-án kezdené velem a 90 napost? (beszélgetés)

❮❮ ... 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 ... ❯❯
1289. Menike
2010. márc. 20. 13:23

Ilyen az, ha az ember népszerű. De addig jó, amíg vannak barátok, mert így legalább rád nyitják az ajtót.

Remélem elmentek húsvétkor pihenni, és akkor kárpótol a drágád a sok megpróbáltatásért!!

Ne lázadj, azt hagyd meg a fiadnak! :))

1288. genia
2010. márc. 20. 13:21

Jol van ,akkor hagylak dolgozni ,most telefonalt az eggyik baratunk jonnek le ,borzasztoan orulok..ennyit a nyugodt 7vegemnek de hat nallunk ez van mindeg tele a haz mar unomm rendesen azt hiszem lazadozni fogok mostmar ellene elegem van!!!

Kellemes napot neked es szep 7veget sokszor puszillak es hetfon beszelunk!!!!

1287. Menike
2010. márc. 20. 13:15

Majd kiderül. :)))

Majd összecsiszolódunk vele is. Muszáj lesz, mert én nem adom fel ezt sem.

Húúú, nagyon nincs kedvem ezt a fejezetet megcsinálni, de már szeretnék túl lenni rajta. Igyekszem valami nagyon frappánsat kitalálni.

Hmmm, több összehasonlítást is kell csinálnom, és sajnos pont ez a téma az, amiben a leggyengébb vagyok. Nem hiába ezzel küzdök. DE, akkor is kész lesz!!!

1286. genia
2010. márc. 20. 13:09

Dehat en tokeletesen megertelek enis paraztam ,hogy milyen lessz ,en a masodik felesege vagyok a paromnak( es nem lessz neki tobb) de nagyon jol kijottunk .

Szerintem neked sem lessz gondod ,te annyira aranyos es kedves vagy es imadod Krisztiant szerintem ertekelni fogja!!!

1285. Menike
2010. márc. 20. 13:03

Szerintem hazudik az, aki azt mondja, hogy sosem tartott az anyósától. Az első találkozásig kb. ezerszer elképzeled, mi lesz. Aztán meg minden teljesen másként alakul.

Ne feledd, az én drágám, már kétszer volt nős. Én ezáltal hátrányból indulok, mivel az anyja jelenleg jobban óvja, mint amikor még kicsi volt. Persze ez természetes, de nekem kétszer annyit kell majd küzdenem.

Na, nehogy azt hidd, hogy panaszkodom, de jobb félni, mint megijedni. Legalábbis így gondolom. Hihihi.

1284. genia (válaszként erre: 1282. - Menike)
2010. márc. 20. 12:57
Te tenyleg parazol az anyos miatt ..es ha megis jol kijottok??!!
1283. genia
2010. márc. 20. 12:56

Biztos jol nez ki ha ennyire akarod,nekem is volt lanykoromban pirosbor nacim imadtam csak akkor 48 kilo voltam nem 67..uristen 20 kilo majdnem ,hat ..van eggy kis kulombseg..

Meglessz az a bornaci belehuzunk!!!!!!!!!!!!!!

1282. Menike
2010. márc. 20. 12:54

Hiába, én is nő vagyok, és egy szép ruháért mindenre hajlandó vagyok. Meg hát mégiscsak jobb vékonyabban az anyós elé állni. Ű

:))))))))))))))))

1281. Menike
2010. márc. 20. 12:53

Na ja. Majd meglátom hogyan bírom. Ha megy a dolog, akkor megpróbálom a víz napot is, de ha nem , akkor majd két hét múlva. Muszáj vagyok fehérjével kezdeni, nehogy már az első napon feladjam. Így meg kibírom. Mindenféle nasiról lemondok. Hmmm. Nem lesz egyszerű, de menni fog. Nekem kell az a bőr naci.

Hihihiii.

1280. genia
2010. márc. 20. 12:49

En most is szoktam tartani gyuminapokat,de viznapot nem ,najo akkor kezdj feherjevel es minden gyumi napot veled csinalok majd,jo ..eggyutt szenvedunk mint regen ok??

A viznapot szerintem 2 hetig ne csinald ,hogy legyen idelye a gyomornak osszeszukulni!!

1279. Menike
2010. márc. 20. 12:46

Hmmm, meggondolandó, de nem biztos, hogy jó ötlet. Legalábbis nekem. A gyomrom óriásira ki van tágulva. Ha egyből gyümivel kezdek, már az első nap éhen halok. Neked gyümi lenne????

A baj az, hogy akkor kedd víz nap, ami a második nap nagyon durva.

1278. genia
2010. márc. 20. 12:43
Te sem vagy semmi ,de komolyan ...hetfotol rugdossuk egymast virtualisan...na mit szolsz hozza!!!Esetleg hetfon eggy gyuminappal valo inditas na..????
1277. Menike
2010. márc. 20. 12:38

Mai reggeli: SAJTOS TEJFÖLÖS LÁNGOS!!!!!!!!!

Ez mennyire fogyókúrás?

Ma még tuti lecsúszik sok finom falat.

DE hétfőtől tényleg mindennek vége. Nincs mese, nincs kifogás, nincs kaja. Elég volt.

Ha egyszer sikerült, most is fog. Csak eléggé fel kell spanolnom magam. És mivel eszembe jutott az a bőr gatya, ami annyira megtetszett, hát kitartok. Kicsi feneket akarok, és mini hasat, nem lógó felkarokat.

1276. genia
2010. márc. 20. 12:24

Szia!!

Akkor hetfotol teljes erobedobas lessz!!!Kiraly>.

mai menum ::Nem ROHOGNI!!!!!!!!!

Reggeli kint sutott szalona ,hagymas kenyer ,salata!!1

Kesobb ;CSOKIS BROWNIE jo sok !!! Majd kipukkanok...Ez am a tuti fogyokura!!!!!!!!!!!!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa

1275. Menike
2010. márc. 20. 12:15

Szia!

Na, beugrottam egy kicsit, hátha haladok a diplomámmal. Bár előtte befejezek egy munkát nagyon gyorsan. Ma vettem magamnak egy fehér szoknyát. Hát direktbe kicsit, hogy legyen inspirációm. Egy hónap múlva abba akarok menni állatkertbe. Hihihi.

Megvan az ösztönzés, már csak a kilóknak kell olvadni. Jah és a drágám megígérte, hogy kapok egy bőr nadrágot, meg kabátot, hogy tudjunk motorozni menni. Elmegyünk néhány motoros talira. Ott már szép vékonynak kell lennem.

Húúú, a tervek megvannak, úgyhogy a dolog menni fog.

1274. genia
2010. márc. 19. 17:05

Neked is!!

Sajnalom hogy nem er haza a parod en leszek 7vegen ispusza!!!

1273. Menike
2010. márc. 19. 16:38

Drága Barátném!

Nagyon kellemes hétvégét Nektek. Nálunk nagyon jó idő lesz, megpróbálok én is a szabadban lenni egy kicsit.

Sajnos úgy néz ki a Krisztián kint ragad külföldön, nem jöhet haza hétvégére. Ennek nem örülök, de nem tudok mit tenni.

Hétvégén befejezem a diploma munkámat is, hogy már végre vége legyen.

Hétvégén igyekszem benézni!

Puszaaaaaaaaaaaaa

1272. Menike
2010. márc. 19. 14:19

Na igen. Még annyira fiatal, előtte az élet. Tényleg minél több tapasztalatot kell neki szereznie. És remélem mindenféle lánnyal összehozza a sors, hogy tudja majd, melyik típus való mellé. Valószínűleg nem egy rocker lányt fog választani, de ki tudja. Minden kapcsolatban tanul az ember, és mindenhol változik.

Néha rossz, hogy én már nem csaponghatok, mert olykor egy egy férfi egyed igencsak felkelti az érdeklődésemet és hát elszabadul a fantázia, de aztán mindig rájövök, hogy nem érné meg. Már nem akarok az én is gyagyásom nélkül lenni. Milyen furi. Pedig ez az egész csak egyetlen éjszakának indult, és tessék, már lassan 3 éve tart. Mindig mondom is neki, hogy egyvalamit fogok majd a gyereknek hangoztatni, hogy sose bonyolódjon bele egy egy éjszakás kalandba, mert úgy járhat, mint mi.

:))))))))))))))))))))9

1271. genia
2010. márc. 19. 13:13
Tenyleg moka Miki es tudod ikrek ,nem szeretik a kotodest meghat mindent kikell neki probalni mondtam is neki:Fiam ,a legyet is ropteben eld ki magad ahogyan en tettem ,hogy vegul jol tudj valasztani mert a csalad mar szent dolognak szamit ,de senki gyerekevel ne csusagolj mert az nekem is fajna!!!!
1270. Menike
2010. márc. 19. 09:10

Annyira kemény vagy csoki!

21 évesnek? Az nem semmi. Hála az égnek a fiadnak nincsenek önértékelési problémái. A szívét azért így is összetörheti, bár a fotók alapján nem tűnik olyan szívösszetörős típusnak. Nagyon helyes és kedvesnek látszik. Meg olyan igazi móka Mikinek. :)))

Hát, még jó, hogy nem fog nélkül mész "tavaszolni" Egerbe. Tényleg kellemetlenül érzenéd magad. Hmmm. De majd utána megcsinálják, és nagyon szép leszel.

1269. genia
2010. márc. 19. 07:38

Anyos:elobb utobb tul kell ess ezen ne parazz nem vele fogsz elni ,hanem a fiaval...de azert vele is jo joban lenni!!!

Mondom en eggy anyos jelolt, akinek a 17 eves fia eggy 21 eves lanynak udvarol,de legalabb benne mar nem tesz kart hihihihi.....

1268. genia
2010. márc. 19. 07:35

Jo reggelt!!

Nekem ma is porgos napunk lessz!!

Kepzeld a fogorvos semmit nem csinalt mert azt mondta hogy husvetig nem tudja befejezni es szep lennek mondhatom fog nelkul hihihi...igy husvet utanra maradt de nem baj akkor is jo lessz!!

1267. Menike
2010. márc. 18. 13:09

Fogorvos????????

Rémálmaim voltak tőle, de találtam egy nagyon aranyosat és most már nem félek. Sajnos ez is olyan dolog, amit nem lehet halasztgatni. Hmmm. Mostanában minden összejön neked. Na, de majd ha minden rendbe jön, akkor aztán megy majd a fogyás. Csak el kell határozni magunkat. Legalábbis nekem.

Még tornázni is akarok járni. Muszáj lesz.

Ha mentek Egerbe, akkor nagyon jó pihenést nektek. Mivel nem tudom, hogy milyen szolgáltatást kaptok, így nem is tudom, hogy a 100 ezer Ft sok-e. De az is megdobja az árát, hogy húsvétkor mentek. Lehet utána sokkal olcsóbb, csak hát ilyenkor van az embernek ideje pihenni. Hihihi.

Én nem tudom, hogy nem-e most ismerkedünk meg anyós pajtival. Már szorgalmaztam a drágámnál, hogy nem nagyon halogathatja. Na mindegy. Én nekem azért villog a beszarás jelzőm.

1266. genia
2010. márc. 18. 13:06
Na elkoszonok mert 3ra kell mennem a fogorvoshoz ,holnap beszelunk,milio puszi...
1265. genia
2010. márc. 18. 12:30
Ma meg fogorvoshoz is kell mennem semmi reszem nem kivanja de muszaly...
1264. genia
2010. márc. 18. 12:29
Sonka??!!Osszefutott a nyal a szamban ,ugyanis en ma gyuminapot tartok hat most aztan ehes lettem vaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!
1263. Menike
2010. márc. 18. 12:26

Látod? Ezért mondtam, hogy nekem jobb a jövőhét hétfő, mert mire jön a húsvét, már megszokom és nem akarom halálra zabálni magam sonkából. Bár egy nap ehetünk, hiszen fehérjén lehet enni, meg tojást is.

Húúú, mi nem megyünk sehova, mert gyűjtenünk kell a pénzt a házra. Én azon a pár napon szeretném kifesteni a fürdőt, úgyhogy remélem nagyon jó idő lesz. Amúgy nincs más terv. A diplomámat kell beköttetnem áprilisban, meg leadom. Aztán ezerrel tanulás az államvizsgára. Kemény lesz.

1262. genia
2010. márc. 18. 12:04

Az elseje az jo de 4en meg mar Husvet van!!

Lehet husvetkor megyunk Egerbe 1par napra meg nem biztos 100ezer forintba kerulne en kicsit sokkalom de meg atbeszeljuk a parommal..ti mit csinaltok mentek valahova??

1261. Menike
2010. márc. 18. 11:55

ohhh, sajnos sehogy. De nekem is be kell keményítenem, mert ez már nem állapot. Júniusba ballagásra megyünk és addigra csininek kell lennem. Úgyhogy mindent félre téve nincs mese, teljesen el kell újra kezdenem a 90 naposat.

Addigra majdnem vége is lenne. Csak az erő hiányzik hozzá.

De ígérem, felszívom magam, és akkor minden menni fog. Csak az első 2 hét lesz nagyon rossz, de utána rendben lesz a dolog. Én már ezen a héten tuti nem kezdem el, mert akármilyen hülyeség, erre nálam csak a hétfő vagy az elseje jó. De mivel elseje marha messze van, így marad a hétfő. És fehérjével kezdek. NEM HAGYOM MOST MÁR MAGAM!!!!!!!!!!

1260. genia
2010. márc. 18. 11:32

Szia!

Voltam az orvosnal azt mondta nincs kulonosebb elvaltozas a pajzsmirigyemnel de a vereredmeny utan tobbet tudunk majd az csak 1het mulva lessz kesz.

Ha nincs semmi bajom akkor en vagyok a hibas ,hogy nem fogyok es akkor nagyon bekemenyitek am!!!

Orulok ,hogy megszuletett a baba es hohy egeszseges..

Te hogy alsz a fogyival???

❮❮ ... 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook