Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Van aki szeptember 2.-án kezdené velem a 90 napost? fórum

Van aki szeptember 2.-án kezdené velem a 90 napost? (beszélgetés)

❮❮ ... 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 ... ❯❯
1529. elzsabo
2010. júl. 8. 22:22

Sziasztok csajok!

Június 28án megszületett szemünk fénye, Dávid!!

3860g és 59 cm, tündéri kisbaba, nem tudunk betelni vele:)

Remélem mindenki jól van, ja és a szoptatás a legjobb fogyókúra!!! :-DD

Puszi!

1528. Menike
2010. júl. 8. 08:41

Jó reggelt!

Milyen az idő? Nálunk még mindig nagyon meleg van. Remélem a nyaralás alatt is az lesz, mert különben rosszul leszek. Hihihii.

Már elkezdtem a nagy bevásárlást is. Naptej, gyógyszerek, kötszerek. Stb. Egy gyerekkel nem lehet csak úgy útnak indulni. Persze ott is van bolt, meg minden, csak az árak 2-3-szor olyan magasak is.

Na, nem panaszkodom, hiszen nagyon örülök, hogy egyáltalán elmegyünk. Ez nagyon nagy dolog, főleg így az építkezés mellett. És igenis egy teljes hétig nagyon jól elleszünk. Igaz a gyerekkel még sosem voltunk együtt pár óránál tovább, hát kíváncsi leszek, hogy bírjuk. Főleg, hogy együtt alszunk. Na, ezek hozhatnak majd érdekes dolgokat.

1527. genia
2010. júl. 7. 15:46

Szia!

Itt egesznap esik es lehult a levego nagyon ,jo neked ,hogy ott meleg van...

1526. Menike
2010. júl. 7. 08:47

Jó reggelt!

Túléltem a tegnapot! Húúúú, nagyon melegem van. Nincs is kedvem dolgozni, de muszáj lesz.

:((((((((((((((((((((((((

Inkább mennék vásárolni, meg strandolni.

1525. Menike
2010. júl. 6. 07:38

Szia!

Ma nem leszek, központi irodás vagyok. :(((((((((

Na mindegy. Igyekszem minél többet leadni. Már nyomom a hulahoppozást is, igaz majd besza...k, mert nagyon nehéz a karika és ez rendesen izomlázat okoz. A derekamhoz hozzá sem lehet érni, annyira fáj. De nem baj. Egyre jobban bírom. Csak az első pár percben látok csillagokat. Igaz, napokon belül kék zöld foltos leszek, de ha kicsit is segít, már megérte.

Jóóóó légy barátném!

Ja, a képeslapot nem felejtem ám el, még onnan elküldöm. Azt, hogy mikor kapod meg, nem tudom, de küldök.

Szép napot!

1524. genia
2010. júl. 6. 07:02

Jo reggelt!!!

Nallunk minden ok ,jo hogy kibirod a fogyit,gyorsan telik az ido mundjart mentek nyaralni!!!!!!!!!!!!

1523. Menike
2010. júl. 5. 16:02
Na, ma nagyon ügyesen megálltam mindent. Nem hagyom magam elcsábulni, megígértem, hogy a nyaralásig leadok pár kilót. Igaz még csak a reggelin vagyok túl, de mindjárt beverem az ebédet is. hihihhi.
1522. Menike
2010. júl. 5. 09:06

Jó reggelt!

Túl vagyunk a diplomaosztón is. Most már teljes nyugalomban lehetek. Hihihi.

Pénteken voltunk vásárolgatni. Hát, teljesen kiakadtam, sajnos az én mellméretemre már csak 8 ezer Ft-ért lehet fürdőruha felsőt venni. Normálisak??

Na, majd hajtok még, hátha van alacsonyabb áron is.

De kaptam rövidnacit, papucsot, meg egy csomó felsőt. Krisztiánnak is vettem pólókat, inget. Jó volt. Megérdemeltem mindent, amit megvettem.

Na, gyerünk melózni.

Nálatok mi a helyzet?

1521. Menike
2010. júl. 2. 12:33

Szia!

Szóval amit eddig ettem ma, 2 szelet abonett. Hmm, nem valami sok, de rájötte, hogy nagyon finom.

Most mindjárt megebédelek, 1 joghurt, 1 főtt tojás, 2 szelet abonett, 1 narancs. És sok sok víz.

Na ná, hogy nyaggatlak, ki szenved velem, ha már te sem???

1520. genia
2010. júl. 2. 09:31

Szia!!

Fogyizol?/ ugyes vagy ,en is odafigyelek de ennyi...

Jo hogy motivalni probalsz ,jol esik !

Drukkolok neked!!!!!!!!!!!!!

1519. Menike
2010. júl. 2. 08:53

Szia!

Na, tegnap elvéreztem a fogyiban, de majd ma. Beszereztem az előírt táplálékot, így ma már kibírom. Olyan meleg van, izzadok, mint egy ló. Végem van. Hihihi.

Na, de hátha így jobban fogyok. Még átugrom a boltba, veszek vizet, mert elfogyott.

1518. Menike
2010. júl. 1. 16:04

Hű, látom nem vagy ma.

Már nagyon éhes vagyok, mert ami elő van írva kaja, nem ettem meg, mert nem voltam a boltban bevásárolni. Így ma még csak 1 főtt tojást ettem. Nagyon gáz, de kibírom. Nem érdekel. Ha 90 napot kibírtunk, nehogy ,ár 25-öt ne bírjak ki. Hihihhi.

Aztán meg kedzhetjük a 90 naposat újra. Alig várom.

Karácsonyra megint szép karcsúak leszünk.

Nem lehetünk gyengék. ERŐSEK VAGYUNK és megcsináljuk!!!!!

Ugye????????????????????

1517. Menike
2010. júl. 1. 09:05

Szia!

Ma belekezdtem egy újabb diétába. Nagyon kemény, és az ember megdöglik éhen mellette, de végig csinálom. 15 nap összesen, de még sosem tudtam végig csinálni. Főleg azért, mert amit leszenvedtem magamról hétfőtől péntekig, azt hétvégén visszazabáltam. Na, de most majd nem tartok hétvégét benne, és hátha kibírom.

Karcsúbb akarok lenni a nyaralásra. És már csak 26 nap és megyünk. Hihihi. Úgyhogy tessék drukkolni.

1516. genia
2010. jún. 30. 11:12

Szia !!

jol vagyunk melegunk van ,dolgozunk ezerrel ...

Varom a fotokat,megfogadom a tanacsodat ,es beszerzek par konyvet ...

puszi......

1515. Menike
2010. jún. 30. 11:10

Szia!

Na, mi a helyzet? Én már alig várom, hogy haza menjek, mert már nem sok van hátra a könyvből, amit olvasok és nagyon klassz. Jókat szórakozom rajta. Hihihi.

Na ma is van meló rendesen, nem unatkozom, de nem baj. Ma lesz egy fotózásom, kell a cég új honlapjához. Ha kész lesz, elküldöm és megnézed, milyen helyen melózok. Csak kívülről lesz lefotózva az iroda, belülről most nem lehet, mert annyi cucc van bent, hogy az hihetetlen.

1514. Menike
2010. jún. 29. 16:43

Szia!

Túléltem a mai napot és nem is volt annyira rossz. Elég sokat röhögtünk a csajokkal.

Most ettem egy kis levest. Még gyorsan elintézek néhány dolgot és vonulok haza.

Holnap jövök!

Tipp: Olvass Vavyan Fable könyvet. Én is azt teszem és hangosan vihogok rajta. Tök jó!!!!!!!

1513. genia
2010. jún. 29. 13:50

Szia!!

Ma kicsit jobban erzem magam,de meg mindeg nem az igazi ,de igen ossze szednem magam!!!!

1512. Menike
2010. jún. 29. 07:41

Szia!

Vége lesz, hidd el. Sajnos az idő és a körülmények rányomják a bélyeget a hangulatunkra, de te is túl leszel rajta. Nem mondom, hogy teljesen jól vagyok, de nem szabad hagynom, hogy eluralkodjon rajtam a rossz kedv.

Ma a központi irodába vagyok, de semmi kedvem hozzá. Nem baj, túlélem a dolgot.

1511. genia
2010. jún. 28. 13:55

Szia!!

Mi is aludtunk vasarnap delutan ,jol esett. Szombaton Kolozsvaron voltunk uzleti ugyben .Jo hogy te jobban erzed magad ,en nem mondhatom ezt el sajna ,nem tudom mikor lessz mar vege ennek az allapotnak!!!

1510. Menike
2010. jún. 28. 08:55

Jóó reggelt!

már sokkal jobban vagyok. Hétvégén voltunk diszkóba, bár nem volt kedvem, és nem is volt olyan jó, de vasárnap egész nap pihentem és aludtam. Nagyon klassz volt. Néha olvasgattam is. Igaz, most még fáradtabbnak érzem magam, de már nem vagyok letörve. Ma rengeteg melóm van, neki is kezdek, de mindig felnézek majd.

Te hogy vagy? Hogy állsz a rossz kedvvel??

1509. Menike
2010. jún. 25. 09:03

Szia!

Na, akkor teljesen megértesz, ahogy én is. Minden kis szaron kibukok. Nem nagyon értem magam, de remélem hamarosan elmúlik, mert saját magamat nehéz elviselni.

Az meg már nekem is eszembe jutott, hogy netán babát várunk. Főleg ma, mert még a reggeli kávét sem kívántam, és nem is ittam meg. Sőt, mikor rágyújtottam, olyan hányinger kapott el, hogy csak néztem. De most nincs itt az ideje egy mini babának.

1508. genia
2010. jún. 24. 12:02

Esszem meg!! En is kiborultam a multnap ,Gabi kifagta a malna bookrot ami ugye most erik en ugy de ugy kiborultam ennyiert ,hogy ugy sirtam meg ikegtem ...nem tudom mi van velem is mostanaban ,allandoan ideges vagyok sirogorcseim vannak egyszeruen nem tudom magam kontrollalni igen...ez a helyzet ami van kicsinal de szerintem en magamat hamarabb kicsinalom ha igy folytatom..

Nem vagy te terhes dragam???

A stress nagy ur meglatod szabi utan jobb lessz ,pihend ki magad!!!! Sok volt neked mar eddig ez az ev ahogy nekunk is es mag nincs vegeeeeeeeeeee...

1507. Menike
2010. jún. 24. 11:34

Ohh, én még sosem jártam tengernél úgy, hogy fürödtünk is volna benne. Na, de majd egyszer, ha kész lesz a ház, akkor talán eljutunk oda is. Én szeretem a Balatont, nincs vele gondom. Jó lesz.

Reméljük az idő is kedvez majd. Ha hűvösebb lesz, akkor megy a városnézés, illetve látnivalók körbejárása, ha nagyon jó idő lesz, akkor meg fürdés ezerrel.

Drága barátném, nagyon ki vagyok bukva, biztos most jön ki rajtam a rengeteg stressz és feszültség. Hétvégén diszkóba akartunk menni a többiekkel ( az ÉN ötletem volt) de jelenleg nincs semmi hangulatom. A Krisztián kitalálta, hogy akkor menjünk el moziba. Imádok mozizni, de most az sem jó. Akkor én gondoltam egyet, hogy menjünk éjszakai fürdőre, de már nem tetszik az ötletem.

Totál kiakadtam. Rosszul érezem magam, hányingerem van, és legszívesebben csak bőgnék.

Hogy van ez????? Boldognak kellene lennem, de valami nagyon nem klappol velem.

1506. genia
2010. jún. 24. 11:01

Jo lessz nektek!!

Mi 2 eve Zalakaroson nyaraltunk ,es egy nap att mentunk a Balatonra ,de rossz ido volt igy csak hajokaztunk de aztis nagyon elveztuk.

A tavaly pedig a mi kis koszos Fekete tengerunkon voltunk de mar annyiszor voltunk ,hogy az iden nincs kedvem 13 ora hosszat autokazni.

Eggyparszor majd atugrunk Nyiregyhazara a Sostora es az is jo lessz!!!

Akkor kuldom a cimet es gondolok ratok !!!!

1505. Menike
2010. jún. 24. 09:00

Szia!

Ha minden jól megy Balatonra megyünk 07.26-tól 08.02-ig.

Már nagyon várom, mert el vagyok fáradva.

Írd meg privin a pontos címet és természetesen küldök nektek valami csodaszép képeslapot. Meg hát majd a fényképeket is elküldöm. Krisztián imádja a várakat és a történelmi helyeket, úgyhogy megyünk majd csavarogni is, nem csak a parton heverészünk. Én már ezer éve nem voltam a Balatonnál. Igaz a gyereket is visszük, de mivel nem hárman megyünk, hanem jönnek még barátok, és hoznak gyereket ők is, így jobban el lesznek.

1504. genia
2010. jún. 24. 05:28

Jo reggelt!!

Te csupa jo hirekkel jossz !!nagyon ugyes vagy!!

Mi jol vagyunk,kissebb bajainkat leszamitva,mi nem megyunk az iden nyaralni sajna .Ti hova mentek ?kuldj kepeslapot had irigykedjem!!!!

1503. Menike
2010. jún. 23. 09:19

Hahóóóóóóóóóóóó!!!!!!

Tegnap sikerült az államvizsgám. Nagyon boldog vagyok.

VÉGRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4

Most akkor lehet tovább menni. Ma igyekszem felhívni az új sulit, hogy mikor kezdődik. Nem bírok a véremmel. Bár iszonyatosan ki vagyok merülve, de 1 hónap múlva megyünk nyaralni és majd ott pihizek.

Te hogy vagy? Mi a helyzet nálatok????

1502. genia
2010. jún. 17. 10:25

Szia !!

nagyon orulok,gratulalok neked,tudtam en ,hogy sikerulni fog!!!

1501. Menike
2010. jún. 17. 09:53

Szia!

Sikerült a vizsgám. De még ma van egy műhely tanfolyamon. Hihihi. Utána meg szabin vagyok, hogy az államvizsgára felkészüljek.

1500. genia
2010. jún. 16. 10:46

Szia!!

Szoritok neked!!!!!!!!!!!

Itt nagyon meleg van!!!

❮❮ ... 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook