Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Van aki szeptember 2.-án kezdené velem a 90 napost? fórum

Van aki szeptember 2.-án kezdené velem a 90 napost? (beszélgetés)

❮❮ ... 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 ... ❯❯
1319. genia
2010. márc. 27. 07:30

Szia ,nagyon huzos napom volt a tegnam ,rossz hogy othon nincs geped de sebaj....Ma sem leszek csak este mert mindjartmegyunk falura ,apukamnak viszunk koszorut!!!

Jujjj te nagyon ugyes vagy buszke vagyok rad!!!!!!!!!!!En viszont kevesbe ,mert pirosbetus napjaim vannak es nagyon fajok de ez is elmulik 1szer!!! Ha nem beszelnenk ....akkor kellemes 7veget kivanunk nektek!!!!

Csok!!!!!!!!!

1318. Menike
2010. márc. 26. 16:45

Na, már biztos ezer éve kész van a körmöd. Hmm, ma is elfoglalt vagy. Én kibírtam eddig a víz napot, de eléggé éhes vagyok. Most nem nagyon szabadna haza mennem, mert Krisztián csak későn jön haza. Lehet el is ugrok a tesómékhoz, vagy megfürdetem a kutyát, vagy valami, csak a hűtő közelébe nem szabad mennem. Alig várom a reggelt, hogy beverjem a kiwiket.

Holnap jövök, majd benézek, hátha vagy.

Pusza

1317. Menike
2010. márc. 26. 13:40
Na, most hívott a drágám, végre Magyarországra ért. Igaz haza csak későn jön, de jön. Húúú, alig várom már. Mondtam neki, hogy egyen valahol, mert nálunk nem fog. Megértette, és örült, hogy ilyen kitartó vagyok. Óvatosan iszogatok, de még bírom és nem kellett gyümit ennem. Holnap reggelire viszont kiwit fogok enni.
1316. Menike
2010. márc. 26. 10:50

Dolgozom, dolgozom, de az éhség csak nem múlik. Húúú, nem is emlékszem, hogy hogyan bírtuk régen. Azért ez nagyon durva. Legalábbis szerintem. Na nem baj. Kell nekem az a bőrnaci.

Már meg is dumáltam anyukámmal, hogy holnap halnapot tartunk, halsaláta és sült hal lesz. Már alig várom. Lehet most csak ez éltet. Meg az, hogy nemsokára vége a mai napnak is.

1315. Menike
2010. márc. 26. 10:06

Kibírtam, bár nem volt könnyű. Este vettem kiwit és azt ettem meg egy 8 szemet. Nagyon jól esett.

Most belemerülök a munkába, hátha így gyorsabban telik nap és akkor nem leszek talán annyira éhes.

Délután meg jön haza a Drágám, úgyhogy akkor meg már azért nem érdekel majd, hogy éhes vagyok-e vagy sem. Azért szólok majd neki, egyen valahol, mert nálunk ma tuti nem fog. Ugyanis, ha megpróbálja, akkor nagyon fogok sírni.

1314. genia
2010. márc. 26. 10:03

Szia!! Kibirtad a gyumi napot,,,,,,,,te nagyon ugyi vagy es ma le.........nem vagy semmi !!!!

Szoritok neked es sokat gondolok rad!!! 12 re kell mennem nem tudom mikor jovok de meg mindennkeppen benezek ,jo legy ...puszika!!!!!

1313. Menike
2010. márc. 26. 08:50

Jó reggelt!

Tudom ma rohanásba vagy, de ha lesz időd, kukkants be. Én már túl vagyok egy éhen haláson, majd pár óra múlva jön a következő. De nem érdekel, akkor is kibírom.

1312. Menike
2010. márc. 25. 17:09

Szia Barátném!

Holnap jövök és kitartok a mai napon is. Még remélem mire végzek az ügyfeleimnél, még találok boltot, ahol gyümit lehet venni.

1311. Menike
2010. márc. 25. 16:39

Hol vagy barátném???????????

Már csak 2 mandarinom van, ez édeskevés lesz. Vennem kell valami gyümit, mert éhen pusztulok. Amúgy nagyon örülök, hogy ennyi melóm volt ma, mert így sokkal könnyebb volt kibírni.

1310. Menike
2010. márc. 25. 15:28

Ohhhh, nagyon éhes vagyok. Na nem baj, megpróbálom kibírni a dolgot.

Na, a nagy ügy meg lett oldva. Hihihi. Jó móka volt.

Még el kell mennem két ügyfélhez, nem sok kedvem van.

1309. Menike
2010. márc. 25. 13:51

Na, már vettem be fájdalomcsillapítót, mert ki voltam teljesen. Most próbálom intézni azt a nagyon bonyolult ügyet, de még a biztosítóba is kiakadtak, és mindenki hívogat mindenkit, mert senki nem tudja, hogy legyen. A törvény január 1-gyel változott és még ezzel sincs mindenki tisztában.

Király a helyzet.

1308. Menike
2010. márc. 25. 11:50

Másnapos??

Nem is tudom mikor voltam utoljára, de nem is akarok. Hihihi.

Nemsokára leszek,m csak van egy nagyon bonyolult esetem.

Miért ne, ez is pont ma sikeredett.

1307. genia
2010. márc. 25. 11:01

Nekem is faj mintha masnapos lennek..hihihi de mitol??? Igen mikor nincs nett mintha ellennel zarva a vilagtol jol megszoktuk ..basszus...

Franciat csinaltatok az a parom kendvence,es persze az enyemis!!!

1306. Menike
2010. márc. 25. 10:53

A lényeg, hogy mellettem vagy.Ez nagyon sokat segít nekem. Minit fáj a fejem, mert eső várható, de annyi melóm van, hogy hihetetlen. Lassan bele is gajdulok. Azzal, hogy 2 napig nem volt net, hát eléggé sok dolog felgyülemlett. Hmmm. Na, de délutánra csak legyőzöm a dolgot.

Holnap csecse körmöt csináltass.

1305. genia
2010. márc. 25. 10:08
Hat persze !! az igy jo ..nem barmi aron en mindenesetre szoritok neked!!!!
1304. Menike
2010. márc. 25. 10:00

Megpróbálom, ha nem megy legyűröm almával.

Szerinted???

1303. genia
2010. márc. 25. 09:27

Gyogyulas neked...Pont a multnap gondoltam ra,Elzsabora hogy mar biztos nagy a pocija neha azert be nezhetne !!!Ami a holnapi napot illeti eggy kicsit huzos lessz mert 12 kell mennem manikuroshoz ,de reggel benezek es utanna is ok!!

Szerinted a lenap nem tul korai ??/

1302. Menike
2010. márc. 25. 09:20

Az igen, akkor megvolt a testmozgás!

Tegnap nekem is volt séta, ki kellett mennem 2 ügyfelemhez, hála az égnek a város két különböző pontján laknak. Hmm, de nem bántam, a munkaidőbe belefért. Én sem alszom napok óta, mert hát a nátha miatt nem kapok levegőt. Király. Minden nap elalszok kilenc körül és hajnali 3kor ébredek. Utána olvasok, meg DVD-zek. Sejtheted mennyire vagyok kipihent. De nem baj, majd lesz jobb is.

Ha minden igaz, holnap jön haza a drágám, már alig várom. Tökre hiányzik. Jah és holnap lenned kell, mert lé napot tartok, és kell a rugdosás is. Amúgy eddig nagyon jól bírtam. Mégiscsak kellett, hogy a múltkor fenékbe billents, így jól rászántam magam.

Figyu!!!! Elzsabóról tudunk valamit?? Ő is már túl van a félidején, nem???

1301. genia
2010. márc. 25. 09:15

Szia !!Nagyon ugyes vagy !!!Szerintem latszani fog az eredmeny,1het utan mar siman meg lessz az 1 kg is!!!

A tegnap nagyon elfaradtam ,kert rendezes volt faj mindenem,reggel 5ora ota fent vagyok nem tudtam aludni ..most meg almos vagyok mint allat de nem lehet aludnom ,mert kesobb kell elmennem elintezni par dolgot!!!

1300. Menike
2010. márc. 25. 09:08

Jó reggelt!

Bocsi, de két napja nincs netem és így igencsak megállt az élet körülöttem.

Jelentem, kibírtam mind a fehérje, a keményítő és tegnap a szénhidrát napot is. Semmi csalás, semmi nasi. Mindent pontosan betartok. Ma gyümi nap, vettem fél kiló mandarint, de lehet még beszerzek almát. Tegnap olvastam, és teljesen kiakasztott, hogy a friss ropogós alma fehérjének, a nem friss pedig szénhidrátnak számít. Király. Megennék valamit, és azt sem nagyon lehet. Azért minden reggel egy zöld ropogós almát eszek, aztán már csak délben az ebéd. Utána 5kor a vacsi és kész, ennyi. Igaz, sokat segít, hogy náthás vagyok, meg iszok annyit, mint egy víziló.

Tegnap kaptam magamtól két nagyon csinos felsőt, meg egy könyvet. Hmmm. Jó napom volt.

Ma leszek, úgyhogy gyere nyugodtan.

Azért jövőhét hétfőn leméreckedek. Kíváncsi vagyok egy hét segített-e. Már fél kilónak is nagyon örülnék.

1299. genia
2010. márc. 25. 08:08
Jo reggelt !!! Ma azert mar benezel nem???
1298. genia
2010. márc. 24. 17:34
Ma sem jottel?? De nekem sem volt idom de majd holnap ...Puszi!!!!!!!!!!
1297. genia
2010. márc. 23. 14:46

NA draga baratosnem ugylatom dolgozol ezerrel !!!

Ok akkor majd holnap ,szep napot neked!!!

1296. genia
2010. márc. 23. 09:42
Ja ,ma kedd van es a masik irodaban vagy!! Nem baj ,ma zoldseg nap van eszed a lencse poridet?,vagy krumli van a teriteken es sarga repat majszolok mert az 0 pont!!!
1295. genia
2010. márc. 23. 07:12

Szia!

Bocsi a tegnapiert de nem volt idom gep ele ulni.Te mint latom ugyes vagy,....hat en nem annyira nem tudom mi van velem ,tegnap is zabaltam igaz beteg kell legyek ,de ma mar vissza fogom magam,merlegre pattanas megvolt feljott par deka most 67.8 vagyok fasza...ahelyett hogy lemenne vissza jon ,de sebaj ma mar jo lesszek igerem!!!!

1294. Menike
2010. márc. 22. 14:04

Na, most már elkeseredtem. Hát, merre vagy?? Nem szenvedsz velem?? Én ki vagyok, fáj a fejem, mert jön az eső. Jah és nagyon álmos vagyok, ez azért van, mert nem eszek. Fasza, majd csak eldőlök.

Na mindegy, menni fog.

1293. Menike
2010. márc. 22. 12:48

Hmmm, túl vagyok az ebéden. Egészen eddig bírtam evés nélkül. Ha haza megyek, akkor is tojás lesz a vacsi, csak most nem tükör, hanem rántotta. Na mindegy. Dolgozom ezerrel, így próbálom elkerülni, hogy a kajára gondoljak. Talán egy két hét múlva már könnyebb lesz. Nem eszek, csak kicsi adagokat, hogy a gyomrom is hozzászokjon. Továbbra is iszok, nehogy kiszáradjak.

Csak a bőrnaci lebeg a szemem előtt.

Tiszta hülye vagyok.

1292. Menike
2010. márc. 22. 09:27

Jó reggelt!

Az első nap!!! Iszok salaktalanító teát, meg szedem a szűztea kapszulát is. Sajnos nagyon sok visszajött ez alatt a 4 hónap alatt. De most is kitartok és akkor menni fog. Leadom, mert le akarom adni. Hihihi.

Jah, és mert akarom a bőr nacimat!!!

Ma fehérje, tükörtojás lesz ebédre. Addig meg iszom a teát.

1291. Menike
2010. márc. 21. 10:31

Basszus, ilyen szerencséje is csak a "hülyéknek" lehet. VÉGRE megtaláltam azt amit annyira kerestem a neten. Nem hiszem el. Akkor most neki is ugrok és nagyon gyorsan megírom ezt a 4-5 oldalt, aztán haza húzok ezerrel.

HUHÉJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ!!!!!!!!!!!!

1290. Menike
2010. márc. 21. 10:23

Szia!

Biztos főzöl, és lassan majd ebédeltek is. Én ismételten az irodában vagyok, hátha jutok valamire ezzel a rohadt fejezettel. Sajnos nem igazán érdekel ez a téma, ezért is vagyok ekkora bajban. DE nem adom ám fel. Csak még nincs ihlet hozzá. De azért próbálkozom. Hihii.

Hátha ma el tudnám küldeni a tanáromnak. Mekkora királyság lenne.Hmmmm.

❮❮ ... 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook