Van aki szeptember 2.-án kezdené velem a 90 napost? (beszélgetés)
Jó reggelt!
Ma van a nagy nap. KRESZ vizsga. Hihihi. Nagyon izgi lesz. Igyekszem minél többet gyakorolni rá.
Nálunk szakad az eső, dörög, villámlik. Eléggé kemény időjárás van. De én nagyon optimista vagyok.
Szia!
Ma voltam konferencián, hát eléggé uncsi volt, de mindegy. Holnap vizsgázom KRESZ-ből, már alig várom. Hihihihi. Aztán meg jövőhét kedden reggel 9kor államvizsgázom. Úgyhogy ne hari, de se pénteken, sem hétvégén és hétfőn sem leszek. Csak holnap, csütörtökön, meg jövőhét szerdán.
Gondolj rám, mert picit villog a beszarás jelzőm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szia!
Jol telt a 7vege,itt is vannak szunyogok de remelem fognak permetezni ,itt nagyon meleg volt ,raadasul a legkondink is megment ma javitottak meg.
A tegnap esett az eso igy most kicsit lehult a levego ami ugye nem baj!!!
Szia!
Újra itt. Eltelt a hétvége. Egész jó volt, bár az esti bulin halálra martak a szúnyogok, pedig be voltam fújva riasztóval, de semmit nem ért ellenük.
Jelenleg úgy nézek ki, mint egy túró rudi. Tele vagyok piros pöttyökkel. Megyek is a gyógyszertárba, mert megbolondulok, úgy viszketnek.
Nektek milyen volt a hétvégétek???
Jóóó reggelt!
Nagyon durván meleg van nálunk. Alig aludtam valamit az éjjel a hőség miatt. Na, de nyár van, ennek itt az ideje. Igaz, jobb lenne valami vízparton.
Holnap húzós lesz a napunk, megyünk a ballagásokra. Már most el vagyok fáradva tőle. Hihihi.
Ti hogy vagytok? Dolgozgattok ezerrel?
Szia!
A fogyi nálam is nagyon kellemetlen, de ha most leállamvizsgázok, akkor vége mindennek, egy hónap alatt formába lendülök, ígérem. Ha sikerül, küldöm a receptet. Hihihi.
Mindent elkövetek a dologért. Ma várom a főnököt, úgyhogy úgy kell tennem, mint aki nagyon dolgozik.
Először is ablakot fogok pucolni, mert nagyon ráfér. Gáz, de ez van. Aztán meg átolvasok néhány anyagot.
Szia !!
Kicsit elvagyunk havazva de minden rendben ,viszont fogyi ugyileg gaz es itt a nyar brrrrrrrrr ,nagyon meleg van itt is de legalabb nem esik !!!!!
Szia!
Látom megint nem vagy. :((((((((((((
Na, mindegy. Nálunk őrült meleg van, de nem bánom, mert legalább megérkezett a nyár. Csak nagyon elálmosodom tőle. Viszont nem lehet aludni, mert tanulni kell. Jövőhéten kresz vizsga, utána meg az államvizsga. Húúú, már nagyon közel van, és még sehol sem tartok a tanulásban. GÁZ!!!!
Szia!
A 4-es az nagyon jó. Nem gondoltam volna, hogy ennyire jó lesz. Nagyon örülök ám neki. Az a sok ÁÁÁá, az az örömkiáltásom volt. :)))))))))
De jó, hogy jól sikerült, ennek nagyon örülök. És az ananászos túró torta sem rossz. Hmmm, meg bírtam volna enni belőle pár szeletet. :((((
Na, de a lényeg, hogy a buli remekül sikerült. Ennél több nem is kell. Nálunk még van eper, de sajnos az árvizek, amik felén dúlnak, nagyon sok termést tönkretettek. Most én is nagy bevásárlásra készülök, mert minden 2szer annyiba fog majd kerülni. De a természet ellen nincs mit tenni.
Egész hétvégén suliban voltam. Nagyon elfáradtam. Közben tegnap nagylány lettem, hát estére majd leszakadt a derekam. Krisztián masszírozgatott, édi volt. Viszont iszonyatosan jót aludtam, de nem eleget. A teljes kimerültség határán állok. Ideje lenni szabira menni. Lehet a jövőhét csütörtököt, pénteket kiveszem. Majd holnap egyeztetek a főnökkel. Készülnöm kell az államvizsgára.
Hétvégén meg utazunk, az unokahúgom ballagására, de délután meg rohanunk haza, mert másik ballagásra is hivatalosak vagyunk. Persze holnap lesz az unokaöcsém szülinapja (16 éves), múlthéten volt a másik unokahúgomé (20 éves) csütörtökön lesz anyukám 60 éves. Úgyhogy most egy picit ki vagyok. Anyagilag ez a hónap padlóra tesz. De örülök, mert együtt lesz az egész nagy család.
Szia te draga!!
Nagyon jol sikerult a szulinap ,meg a torta is de vegul ananaszos turotorta lett ugyanis nem kaptam epret ,a sok esotol mind elvan rothadva sajna.
Remelem jol telt a 7veged!
Sok puszi!!!!!!!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
4-es lett a diploma munkám!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Szia!
Na a fogyiról ne beszéljünk. Nem megy. De igyekszem. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
A gyümi tortát én is imádom. Jó döntés. Nagyon finom! Húúú, ma is rengeteg a melóm, és sose fogok a végére érni. Ráadásul ma már műhelybe kell menni a tanfolyamon és eléggé necces oda eljutni. Tiszta horror helyre kell menni. Na, de majd megoldom. Hihihi.
Remélem a Krisztián legalább el tud jönni értem, mert éjjel eléggé veszélyes a hely.
Hat igen a kamion soforkodes es azutak kiralylanya ,igen tudom de tenyleg majd akkor eldontod!!
Gyumolcstortat fogok sutni az a fiam kendvence eperrel...
Fogyi: milyen napod van ma??
17????????????????
Az igen, akkor ő már mini felnőtt. Milyen gyorsan nőnek. Egyszer csak hopp és már egyetemre járnak. Nekem is most volt hétfőn az unokahúgom 20 éves. Gáz, mert emlékszem, hogy állandóan pelenkáztam, meg tologattam, meg minden és most meg tessék. Már bele sem szólhatok a dolgaiba.
De nagyon jó, hogy mennek a haverok, meg minden. NE legyél depis, kérlek! Tudom, szar az idő, nálunk is állandóan szakad, már lassan veszek gumi csizmát, mert a csini kis cipőimet nem tudom hordani. Hüp-Hüp.
Jah, az ajánlat elég jó, de akkor annyi a szabadságomnak, és állandóan a központi irodába kell lennem, és különböző konferenciákra kell majd járnom stb. stb. Már 15-én mennem kell egy találkozóra és ez nagyon komoly. Nem biztos, hogy ezt akarom. Akkor minek ölök bele ennyi pénzt a jogsimba. Hol a szabadságom??????
Nagyon nehéz, de nem akarlak ezzel untatni. Majd hozza az élet.
Milyen tortát sütsz?
Szia !!
Ez jo ajalat erdemes lessz elgondolkodni rajta..
Itt zuhog az eso ami persze nem tesz jot a depimnek ,ugyhogy takaritok most es holnap fozok ,szombaton torta sutes lessz mert a fiam tolti a 17 es jonnek a haverjai ugyhogy nem fogok unatkozni...
Szia!
Ne keseredj el, minden jobb lesz. Csak pozitívan kell a dolgokhoz állni. Ez a legnehezebb, de jó, hogy a párod ilyen erős. Nálunk nekem kell erősnek lennem, ezért is szoktam néha megzuhanni. Minden rám hárul. Hihihihi. De nem adom fel.
Most is rengeteg munkám van, egész nap el leszek. :))))))
Viszont képzeld el, hogy bejelentettem, hogy egy év múlva el szeretnék menni a cégtől, a főnök elég jól fogadta, de most meg közölte, hogy ha maradok, akkor én lehetek a szakmai igazgató, mert a jelenlegi igazgatónk jövőre szülni szeretne.
Na??? Szerinted? Most aztán rohadt könnyű helyzetben vagyok. Na, majd még elgondolkodom ezen.
Szia!
Orulok ,hogy meglett a papir amit kerestel..,nallunk is nagy papir munka folyik eggy csomo valtoztatast kell csinalni tele a tokom de sajna ez van ...,ez az ev eddig csak valtozasbol alt ki es rossz iranyba...egy kicsit padlon vagyok de szerencsere a parom eross es belekapaszkodom ,majd csak elmulik ez az idoszak is..
Jó reggelt!
Tegnap nagyon rossz napom volt, eléggé rosszul éreztem magam az időjárástól, de aludtam egy nagyot és ma már nincs gondom. Viszont nagyon sok munkám van és már neki kell ugranom, mert ma is van tanfolyam és korábban megyek el. HIHI
JA, tegnap meglett a papír, amit kerestem!!!!!!!!!!!!!
Menike!!
Igen jol vagyok ,orulok hogy megint fogyizol ...hat en nagyon gaz vagyok !!!
Valahogy ,most nagyon hianyzik a kitartasom!!!
SZiasztok!!
Elzsabo !!!!! Mennyire orulok neked !!!!!!!!!!!!
Gratulalok a kisfiuhoz latod mulyen hamar eltelt az ido !!!!!!!!!! Meg par honap es ujra itt leszel koztunk !!!
A fogyi sehogysem megy nem vittuk tulzasba ,a kajat viszont igen!!!!
Genia!
Remélem már sokkal jobban vagy!!!! Ugye pihentél??????????
Szüksége lesz mától megint a támogatásodra. LE KELL FOGYNOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A baj az, hogy a tanfolyam miatt olyan hülye időpontokban eszem, hogy hihetetlen. De megváltozom és odafigyelek a dologra. Ma fehérje. Reggelire eper és cseresznye. Ebédre husi uborka salival. Nyami. Délutánra meg szerzek valamilyen joghurtot. Ja és persze iszok, mint állat, hátha kibírom. Jajaj, nagyon nehéznek tűnik.
Jó reggelt!
Elzsabó, de örülök neked. Kisfiú?? De jó. Tarts ki, nemsokára vége, kibújik és meglátod, minden egycsapásra más lesz. Húúúú, de izgi. Nagyon örülök ám nektek. A papír nem lett meg, a párom nem is tudja. Hihihi. Jobb is.
A fogyinak ma ugrok neki megint, mert 2 hónap és megyünk nyaralni. És most nagyon gázul nézek ki. De sejted, már most éhen döglök.
Genia tartja majd bennem a lelket. Hihihi.
LÁnyok sziasztok!
Ez igen, nagyon működik a telepátia, gondoltam benézek ide, erre látom hogy Ti is gondoltatok rám:)))
Még van kb 3 hetem, június 26ra vagyok kiirva, és fiúnk lesz végül, mert hogy 2 hónapig úgy volt hogy lány:-D Most már elég nehéz a vége felé, be van dagadva a lábam, pedig iszom a zsurlót meg a többi gyógyteát, próbálok pihenni minél többet, bár ez általában nem sikerül hol a fészekrakó ösztön miatt:), vagy pl tegnap esküvőn voltunk...
Holnap megyek védőnőhöz, meglátjuk mennyit hiztam mostanában, eddig elég jól sikerült megúszni, egy hónapja tartottam +10 kg-nál. De most hogy már vizesedek is, biztos jóval több, bár 15nél nem szeretnék többet...
Nem nagyon olvastalak titeket mostanában, de remélem mindenki jól van és jól haladtok a fogyival, azért ne vigyétek túlzásba:-D
Menike remélem meglett a papir amit kerestél...
Puszi nektek! :)
Szia !
Te is jol eltuntel..en mostmar jobban vagyok ,meg azert szedulgozok de remelem lassan ez is elmulik .
Remelem ti jol vagytok ,itt szep az ido ,kivanunk nektek kellemes 7veget sok puszi...!!
Hát, nincs meg. Pedig ez pont a drágám biztosításával kapcsolatos. Ki fog nyírni.
Most kinyomtattam a fax gépből, hogy az elmúlt időszakban hova lett fax küldve és rajta van a listán. Most keresik a biztosítóba is ezerrel. Viszont én csak kedden megyek a központi irodába, és csak akkor tudok ott mindent áttúrni. Nagyon fognak nekem örülni. Ahan, csakhogy már kellene a másik biztosítást kötnöm az autójára. Ohhhh, mindig a közeli ismerősök biztosításával van legtöbb baj.
SZoritok,hogy megtalald!!!
Ha lessz idod meg irj.....
Szia!
Fogyival??Siralmasan. Tegnap mindent megettem, ami az utamba került. Sajnos, hogy ne aludjak el, eszem. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.
Pedig nagyon szeretném, de most rohadt gyenge vagyok. Most meg szétvet az ideg, keresek egy papírt, és nincs meg sehol. Senki nem találja, bár igazság szerint nem is nagyon keresik. Pedig nagyon fontos. Húú, ki vagyok tőle teljesen.
Szia!!
Koszi a jokivansagokat tudom kikell fekudni csak nem nagyon van turelmem de ez van...
Jo ,hogy elvezed a tanulast fog ez menni neked tudom!!!
Hogy alsz a fogyival??
Húúú, nagyon sajnálom, hogy beteg vagy és neked is meg anyukádnak is jobbulást kívánok!
Tessék kifeküdni rendesen, mert egy tüdőgyulladás nem gyerekjáték. Az, hogy a fiúk megúszták, nem jelenthető ki, mert ki tudja, hogy nem csak egy-két nappal később jelentkezik nála. Feküdjél, pihenjél nagyon sokat. És aludjál. Az nagyon jót tesz. Vagy ha már nem megy, akkor olvass Fable könyvet. Bár nem biztos hogy most kellene, mert röhögni fogsz és az lehet fájna. Még sosem volt tüdőgyulladásom, így nem tudom milyen lehet neked.
Képzeld, csinálom a teszteket, és végre már nem mindegyiken bukom meg. Ez már nagyon klassz. Sajnos a személyautós kresszen az összesen elvérzek. Pedig a teherautós vizsgán is lesz belőle kérdés. Nem baj, nekiugrom, ráfekszek és az is menni fog. Most hétvégén csak szombaton lesz tanfolyam, így tudok majd gyakorolni. Jövőhéten viszont szerda, péntek, szombat, vasárnap suli. Jó nagy szívás, de csinálni kell.
Amúgy nagyon élvezem!!!!!!!!!!
További ajánlott fórumok:
- 2010 szeptemberi babák
- 2009 szeptemberére várt babák
- 2011. szeptemberi babavárók!!
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Február 21.-étől kezdené valaki velem a 90 napost? Együtt könnyebb
- Mi a véleményetek a Szegedi Tudomány Egyetemről? Oda szeretnék járni szeptembertől.