Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Van aki szeptember 2.-án kezdené velem a 90 napost? fórum

Van aki szeptember 2.-án kezdené velem a 90 napost? (beszélgetés)

❮❮ ... 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 ... ❯❯
1349. Menike
2010. ápr. 7. 11:52
Az sosem baj, ha sokan vannak az ember körül, csak egy idő után elfáradsz. Húúú, gyorsan végeztem a munkával. Most van egy két zűrösebb szerződésem, azt megintézem, aztán meg nézelődök a neten. Iskolákat nézek, meg nyelvtanfolyamokat, mert le kell tennem 2 szakmai középfokú nyelvvizsgát. Hihihi. És annyira nem egyszerű ám. Na, de nem adom fel.
1348. genia
2010. ápr. 7. 10:11

Szia ! Ma leszek ...es beszelhetunk!!!

Tegnap is tele volt a hazunk ,hat zajlik az elet ma eggy kicsit nyugisabb!!!!

1347. Menike
2010. ápr. 7. 10:02

Halló!!!!!!!

Na, megint elfoglalt vagy. Én sem panaszkodom, van mit csinálnom. Közben meg böngészem a netet, mert mindig eszembe jut valami, amit meg akarok nézni. Hihihi. Már új iskolát keresek. Pedig még azt sem tudom, hogy elfogadják e a diplomámat, mert nem kaptam választ. Na, de remélem holnap kapok.

1346. Menike
2010. ápr. 6. 10:00

Szia!

Húúú, hát mi is ettünk, nem keveset. Sajnos ma is eszünk, de majd csak belehúzunk és minden oké lesz.

Reméltem is, hogy nagyon jól érzitek magatokat. Mi is voltunk moziba, sétálni, tegnap sütögetni és nagyon király volt. Igaz, ezer éve nem voltam ennyire kimerülve, mint ma. Hú, de lassan dolgozgatok, nem erőltetem meg magamat. Hihihi.

1345. genia
2010. ápr. 6. 07:46

Szia!! Nektek is kellemes unnepeket,a locsolokat koszi nem kerem azert leptunk le.

Szoval nagyon jol ereztuk magunkat sokat furcsiztunk ,setaltunk,horgasztunk ,es persze ettunk most ugy erzem magam mint eggy lufi ...es kozeledik a nyar es persze a kiloim nem fogyatkoznak de ....azert mert nem vagyunk eleg kitartoak ,de majd ezutan belehuzunk igaz????!!!!!

1344. Menike
2010. ápr. 2. 16:57

Kellemes Húsvéti Ünnepeket az egész családodnak, Neked pedig sok sok locsolót kívánunk.

Jó pihenést!!

Millió pusza

1343. Menike
2010. ápr. 2. 08:53

Jóóóóóóó reggelt!

Na mi a helyzet? Hmmm, már csak ma dolgozunk és végre 3 nap pihi. Igaz holnap még viszem a kocsit a gumishoz, de ennyi. Este viszont moziba megyünk. VÉGRE. És mesét fogunk nézni. Hihihi.

Még megyünk motorozni a hétvégén, meg vásárolni, meg hétfőn sütögetni. Na ennyi kb a program.

1342. Menike
2010. márc. 31. 15:57
Nálunk most végre megint kisütött a napocska, de eléggé fúj a szél.
1341. genia
2010. márc. 31. 15:10

Nem tudom ,most nincs semmi otletem ..de ha neked lessz....es neked biztos lessz!! akkor ird meg en is kivancsi vagyok ra..

Nagyon almos vagyok aaaaaaaaa majd leragad a szemem ,biztos az ido miatt itt nagyon be van borulva esni fog ahogy elnezem,es nagyon lehult a levego brrrrrrrrr....

1340. Menike
2010. márc. 31. 14:39

20 szálas rózsacsokor 10 ezer Ft. Akkor a nyolcvan szálért mennyit elkérnének? vagy 50 ezret. Meg gondolj bele, utána mit kezd vele, hova teszi?

Valami olyan kell, aminek örül és emlékei vannak vele kapcsolatban, méghozzá szépek.

Krisztiánt???? Viccelsz??? Én vettem a szüleinek a karácsonyi ajándékot úgy, hogy nem is ismertem őket.

1339. genia
2010. márc. 31. 14:28
8o evesnek ..hu hat...nem tudom ..kerdezd meg Krisztiant hatha o tudja ..suss neki 1 tortat vagy mit tudom en ....vigyel neki viragot huuuuu 80szal rozsa ,es ures a zsebed!!!! Esetleg Bon bon ...
1338. Menike
2010. márc. 31. 14:25
A barátnőm ilyeneket csinál. Biztos lenne tök sok jó ötlete.
1337. Menike
2010. márc. 31. 14:25
Kitaláltam. Megkérem a drágámat, hogy áldozza be magát és nézegessen fényképeket vele. Amelyikre szívesen emlékszik a Vera néni, azt csórja el, és csináltatunk neki egy fotó könyvet. Az életszakaszainak a legszebb emlékeiről. Na?????
1336. Menike
2010. márc. 31. 14:23
Húúú, jövőhéten kíváncsi leszek, mit mond majd a Krisztián, mit szólt az anyja a képeslaphoz. Április 21-én van a nagynénjének a 80. szülinapja. Nagy party lesz. Vajon meghívnak? Nem tudom, de akkor végem, mert ott lesz az egész család. Bár Krisztián már ismeri a miénket, most rajtam lenne a sor. Még valami jó ajándékot ki kellene találnom a néninek. Ötlet????
1335. genia
2010. márc. 31. 14:22
Azt ,hogy az iden ferjhez mesz!!!!!!!!!!!
1334. Menike
2010. márc. 31. 14:20
Jaja. Most azon töröm a buksimat, milyen vidám dolgot mondjak neked.
1333. genia
2010. márc. 31. 14:10
Igen ezt nem lehet kiheverni sosem, csak belenyugodni ,engem is felzaklatnak a temetesek ,de ez azelet rendje ..szuletunk...meghalunk...felek is tolle nem szabad ebbe bele sem gondolni!!!!
1332. Menike
2010. márc. 31. 14:07

Nagyon köszönöm a nyuszit, édi.

Vége a temetésnek, nagyon kemény volt, ki is vagyok tőle rendesen. Hiába telt el már 3 év, a Zoli nagyon meghatározó volt az életemben, és most látni, hogy szenved, és tudni, hogy én nem segíthetek neki, nagyon nagyon rossz volt. Számomra ez a legrosszabb a világon. Ma már nem valószínű, hogy írok. Muszáj ezt feldolgoznom. Sajnos az irodából nem mehetek haza, és ez nem jó. De majd megnyugszom.

Ilyenkor mindig előjönnek az emlékek az apukám temetéséről, és sajnos tudom, hogy most mit éreznek, mint ahogy te is.

1331. Menike
2010. márc. 31. 12:34
Tudod, sok kicsi sokra megy. Én meg megpróbálom elcsábítani a drágámat egy moziba. Olyan jó mesék vannak most, muszáj megnéznem, mert mindig hallom a bemutatót a rádióba, és röhögök, mert nagyon jó dumája van. Hogy amúgy mit csinálunk, nem tudom, mert itt hétvégére még havazást is mondtak. De remélem, náluk leszünk minit. Jobb lenne, nekem sem árt kimozdulni, meg tennénk vennénk a ház körül, ami megint király lenne. Na majd kiderül addig.
1330. genia
2010. márc. 31. 12:20

Ja tenyleg mesismerkedtetek!!na latod mondtam en ,hogy nem eszik olyan forron a kasat es minden rendben lessz!!!!!Az meg jo ha szeret a gyerek ,mert ok megerzik ki milyen ember!!!

Nem megyunk Egerbe ,hanem vasarnap reggel at megyuk Sostora Nyiergyhaza melle ,es A Bibic nel szallunk meg es hetfon este jovunk ,tudom keves de ez is jo lessz!!!!

1329. Menike
2010. márc. 31. 12:15

Elmegyünk, mert megígérte a barátainak, meg mondta, hogy nagyon szeretne elmenni. Hát megyünk. Húúú, ma feladtam a húsvéti képeslapokat. Még anyóséknak is küldtem. Jah, csak annyit mondott a Krisztiánnak rólam, hogy nagyon kedves és aranyos vagyok. Jól meglepődött, hogy a gyerek állandóan a nyakamban lógott, és csak azt hajtogatta, hogy mennyire szeret. Csak a gyerekkel nyerem meg őket is. Hihihihi.

Húúú, tényleg, mentek Egerbe? Hogy döntöttetek?

1328. genia
2010. márc. 31. 12:08
Bal!! Imadjuk menj csak el meglatod jo lessz..es igyal sokat nekem is azzzal van bajom ..vigyazz magadra tovabbi szep napot neked ,milio pusz!!!
1327. Menike
2010. márc. 31. 12:05

Szia!

Igen, köszönöm kérdésed, jól vagyok. Sajnos ez az élet rendje.

Na, most meg én megyek, mert nemsokára kezdődik a temetés. Még kiírom az irodára, hogy nem vagyok és ennyi. Ma még nagyon enni sincs kedvem. Igaz lé nap van. Iszok is, mert mostanában keveset iszom és már szét van repedve a szám.

Képzeld a párom elhívott bálba. Még sosem voltunk. Igaz ilyen vacsorás, aminek nem örülök, de nem baj. A gond csak annyi, hogy 16-án van, és akkor van az apukám halálának évfordulója. De a kedvéért felül kerekedek rajta és elmegyek.

1326. genia
2010. márc. 31. 11:47
Szia!! Most jottem meg ,voltam akozmetikaba ,sajnalom a baratod anyukajat...remelem te jol vagy!!!
1325. Menike
2010. márc. 31. 08:59

Jó reggelt!

Nagyon rossz idő van ma nálunk, esik, mint állat. Pedig ma délután temetésre kell mennem, mert meghalt a volt barátom anyukája. Hmmm, nagyon sajnálom. Úgy gondoltam nekem is illik ott lennem.

Na, de ennyit a szomorú dolgokról. Jó hír: TEGNAP BEFEJEZTEM a diploma munkámat. Ma még néhány igazítás, aztán mehet is. Hihihihi. JUUUUHUHHHHHÉÉÉÉJJJJJJJJJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1324. Menike
2010. márc. 30. 09:55

Szia!

Nem gond, örülök neki, hogy van munkátok. Én tegnap végeztem végre a szerződések scannelésével, de biztos van még. Ma meg szívok néhány hülye szerződéssel. Nem baj, ma megváltom megint a világot. Hihii.

Holnap temetésre kell mennem, mert meghalt a volt barátom anyukája. Nagyon szerettem őt. Sajnos beteg volt, és jobb így neki, de azért cudar érzés.

1323. genia
2010. márc. 29. 17:40
Szia!! Sanos nem volt idom benezni..hetvegen voltunk falun az apukamnak vittunk koszorut,es ma meg nagyon zsufolt napunk volt az utolso arut elkellet kuldennunk hogy tudjanak meg husvet elott arulni ,habar alig mozog a piac az orszagban de hat ez van!!!
1322. Menike
2010. márc. 29. 12:22
Látom ma is nagyon el vagy veszve. Nem baj, mert ez azt jelenti, hogy nagyon sok munkád van, ami nagyon jó. Én is nyomom ezerrel, közben pedig állásajánlatokat nézegetek. Nem tudom, hogy mit keresek pontosan, csak úgy.
1321. Menike
2010. márc. 29. 09:14

Jó reggelt!

Hogy telt a hétvége?? Nekünk nagyon klassz volt. Megismertem a szüleit is, de majd később mesélek.

1320. Menike
2010. márc. 27. 10:12

Szia!

Ma csavarogni megyünk, így nem sokat fogok dolgozni, de majd holnap bemegyek az irodába. Most itthon van a laptop, így innen írok. A drágám befűzte a gyereket, hogy lepjenek meg engem egy Vasúttörténeti park látogatással. Úgyhogy délután oda megyünk. Én most mosok, mert tegnap este kitakarítottam, de mosni már nem volt kedvem. Így most az jön.

Voltam a barátnőmnél is, nagyon szép a kisbabája. Olyan kis édi. Már alig várom, hogy majd nekem is lehessen.

Lehet este benézek, elmesélem, milyen volt a park.

Pusza

❮❮ ... 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook