Van aki szeptember 2.-án kezdené velem a 90 napost? (beszélgetés)
OOhhhh, a támogatásod sokat jelent nekem. Mindennél többet! Ma nem keresett a Krisztián, így jól is érzem magam. Majd holnap. Igaz egy-két ügyfél megfenyegette az életemet, de majd túlélem.
A kamionos suliról meg nem teszek le. Most már nincs visszaút.
Szia draga baratosnem!!
Szomoruan olvasom a fejlemenyeket,de van eggy mondasom amit mindeg azoknak mondogatok akiket szeretek:Nincsennek veletlenek,semmi sem tortenik hiaba,mindennek meg van az oka!!!!!
Tudom ,konnyu innen okoskodni ddddd legy eross es minden rendben lessz Krisztian nem erdemel meg teged ,ha igy viselkedik!!!
Kamion sofor nem semmi amit akarsz ,szoritok hogy sikeruljon neked amire vagysz!!!!!!
Nyugtával dicsérjük a napot. A torna lesz még kemény szerintem, de jól esik és ez már nagy szó. Pedig mindig hulla fáradtan megyek. Na nem baj. Muszáj.
Imádom a hullámvasutat, állandóan sikítok. Ilyenkor még mindig gyereknek érzem magam. Hihihi. Sőt! Azzá is válok. Mindent kipróbálok, igaz sokszor nagyon rosszul érzem magam.
Igen valamivel jobb volt a kedvem, egészen addig míg most nem beszélte a Krisztiánnal. Még mindig nem tudja eldönteni hogyan is tovább. Sajnos rossz ez így nekem, de nem baj, erős vagyok és túlélem.
Jövőhét szombaton kezdődik az iskola és remélhetőleg nyár végére már betyárkodhatok a kisteherautókkal. Hmmm, alig várom ezt is. Nem tudom, hogy egyedül leszek-e lány, de nem is érdekel. Végre nem csak személyautót vezethetek majd, hanem teherautót is.
Mondtam, hogy régi vágyam és nagy álmom, hogy nemzetközi kamionsofőr legyek. Hát most belevágok, és nem tántoríthat el semmi. Húúúúú, majd megyek Olaszországba meg mindenfelé.
Végre igazán szabad lehetek majd. Annyira várom, hogy ha lehetne, már holnap indulnék. Nem érdekelne semmi sem. Se család, se gyerek, semmi. Tudom fura, hogy egy csapásra itt hagynék mindent, de ez az álmom és ezt meg kell valósítanom. Az egy egészen más világ, tele izgalmakkal, rejtélyekkel és érdekes emberekkel. Nem mondom, hogy veszélytelen, de aki mer az nyer.
Szegény anyukám már most ki van akadva, hogy a kicsi lánya sofőrködni akar. De nem félek. Biztos fogok, de még nem. Addigra megtanulom rendesen az angolt, meg a németet és akkor már nem tudnak majd eladni. Igaz, így sosem lesz ,műkörmöm, meg sokan nem tartanak majd nőnek, de pont nem érdekel.
A Krisztián ezzel a lépésével segített is. Nagyon függtem már tőle, pedig ezt nem szabad. Ha nem csinálja ezt, sosem határozom el magam. De most megint felébredt bennem ez az ösztön és ez nagyon klassz érzés. Szerencsére sokan támogatnak is. Pl.: a sógorom, aki szintén kamionozik, már fel is ajánlotta, hogy mehetek vele, és gyakorolhatok. Érdekes lesz, mert kisautót is ritkán vezetek, azt is csak itt a környéken. Na, de majd ez megváltozik.
Annyira hálás vagyok, hogy meghallgatod, illetve elolvasod a rengeteg marhaságomat. Olyan jó, hogy vagy nekem!!!!
Na ugylatom ma sem vagy ,nekem meg mennem kel, vigyazz magadra!!!
Csok!
Szia!!
Mint erzem ,ma mar jobb a hangulatod..orulok neki!!!!!!!!!!
Vidam park ?az jo ..en felek a hullamvasuttol!!!
A torna pedig naprol napra jobban fog menni ,en is most probalok meg vissza razodni!!!
Jó reggelt!
Hétfőn és tegnap is voltam tornázni. Tök jól esett. Igaz, most nincs olyan izomlázam, mint volt, de azért érzem rendesen. Viszont már majdnem teljesen végig bírom csinálni, már csak néha kell megállnom. Azért látnod kellene, utána csak úgy vonszolom magam. Hihihi.
Jah, nem is újságoltam. Pénteken megyek éjszakai vidámparkba. Alig várom, biztos tök nagy buli lesz. Egy osztály hívott meg a gimiből (régen ott is dolgoztam). Nagyon édesek. Igaz már nagy lovak, mert jövőre érettségiznek, de még mindig elhívnak mindenhova. Húúú, megyek hullámvasutazni. Az a kedvencem.
Jol vagyunk ,igen dolgozunk..csak a fogyim nem megy tegnap is jol bezabaltam halaszle bol meg sutibol ,de ma azt mondtam gyumi napot tartok meg eddig jol birom hihihi ...na na ..meg csak reggel van!!!!
Ami pedig Krisztiant illeti,ne add konnyen megad,ha ki is bekultok ,ami valoszinu szabjal felteteleket ,ha most megengedi maganak ,hogy igy rangasson kesobb neki ez termeszetes lessz ,neked meg szenvedes!!!!
Jó reggelt!
Köszönöm a tanácsodat. Még nem tudom, mi lesz, de most annyi dolgom van, hogy nincs is időm ezen gondolkodni. Majd alakulnak a dolgok, de az tuti, hogy ez a jelenet igencsak visszafogta a kapcsolatunkat. Tegnap egész nap hívogatott, de nem olvadtam el. Tudja, hogy nagyon megbántott és ezt konkrétan éreztetem is vele.
Ma egész nap a központi irodában leszek, este meg nyomás tornázni.
Ti hogy vagytok?? És te?? Megy a munka ezerrel????
Szia!!
Na ne mar !!! Nem fejbe verted az anyjat mr bocsi!!! Mi az hogy szunet !! Most veled akar elni ,vagy az aannyaval!!!!!!!!!
teljesen kivagyok akadva!!!!!!
Megerdemel teged ez a fiu...es mi van ha 27 eves vagy !!!
Menikem figyelj nem akarom osztani az eszt de.....csak akkor szabad ferhez menni ha te 100% ugy erzed hogy az igazi..konnyebb kilepni most mig nincs gyerek ne alkudj meg!!! A legnagyobb hiba amit valaha is elkovethetsz magad ellen!!!
Sajnos más sem játék. Most nagyon rossz passzban vagyok. Nagyon úgy néz ki, anyós nyert. Meglátásom szerint az én drágám ma el fog hagyni. Remek. Alig várom. Éljen május elseje. Elvittük az előbb a zuhanykabint. Persze eléggé nagy, de befért. Még anyósnak is tetszett. Csakhogy a Krisztián nem óhajt velem beszélni sem, meg semmit sem. Még ma átjön a virágért, amit az anyjának vettem és ennyi. Legalábbis ez az érzésem.
Nagyon örülök neki, h 3 év után egy ilyen szaron szétmegyünk. De ha ennek így kell lennie, ám legyen. Bár már most bőgök, mit állat. Épp az államvizsgám előtt. Ez igen, ez kell még. De az biztos, hogy a fogyókúrámnak majd segít a dolog, már most sem tudok enni.
Hétfőn mindent elmesélek. Lehet tartani kell majd bennem a lelket. 27 éves leszek, és semmim nincs. Mit értem el ebben az életben?? Vannak iskoláim és kész. Ennyi.
Se család, se gyerek, semmi.
TOTÁL ki vagyok bukva. Mindenki a párjával, a barátaival van, én meg egyedül ülök az irodában, bőgök és iszom. Hihihi. Na igen, vettem italt, hátha csillapítja a fájdalmat a lelkemben. SOHA!!!!!!!44
Nagyon sajnalom ,hogy osszevesztetek ..ddddde nem art tisztazni az elejen hogy teged nem tehet oda ahova akar ,elvegre a ti hazatok es a ti eletetek ha megszokja mar az elejen ,hogy nem szolhat bele nem is fog !!!De probalkozni meg fog parszor!!!
Ne idegeskedj a vernyomas nem jatek!!!!!!!!!!!!!!!
Jó reggelt!
Sajnos tényleg el vagyunk mindketten havazva. Tornázni járogatok, de nem fogyizok mellette, úgyhogy a mérleg nyelve nem megy lejjebb. Na de majd nekidurálom magam és menni fog. Én teljesen ki vagyok merülve, megvívtam anyósommal az első csatát. És nem sikerült valami fényesen. A rohadt zuhanykabinon akasztott ki. Egyik nap jó volt, a másik nap szar, és kb. 2 percenként hívogatott. Végül már nem érdekelt és elmondtam a véleményemet. Persze nem tetszett neki, és beköpött a fiának. Sejtheted, állt a bál rendesen. Másnap felhívtam és megmondtam neki, hogy sajnálom, és nem értem a dolgot, hogy mit kell felakadni egy zuhanyon. Végül mégis én nyertem, mert ő szabadkozott, meg hebegett habogott.
Nem lesz egyszerű életem, ha már az első dolgon, amit a házba vettünk, ekkora vita van.
Ez a dolog teljesen kimerített. Nincs nekem ehhez se kedvem, sem energiám. Sajnos a vérnyomásomat is az egekbe verték, többször eleredt az orrom vére. Nagyon ki voltam bukva.
Remélem a helyzet megoldódott, mert holnap szeretnék valamerre elmenni csavarogni, persze csak akkor, ha a drágám hazaér.
Jo reggelt!!
Mostanaban rendesen elkeruljuk egymast!!!!
Kepzeld a tegnap tornaztam vegre,sohasem gondoltam ,hogy 1 honap kihagyas utan ilyen nehez lessz azt hittem bele doglok 30 percet birtam azt is megallasokkal szep nem???!!!!
Na vagyok!!!
Szoval ,tenyleg sok munkank volt mas ujsag nincs csak annyi hogy nem fogyok de nem is csoda ....a tornara meg most probalom ra beszelni magam keves sikerrel de vegul muszaly lessz mert mozgas nelkul nem megy!!1
Latom te ugyes vagy ,fogytal?? A 90 napost csinalod most is???
Szia!
Elviszem a fiam a suliba es jovok!
Jóóó reggelt!
Újabb hét, újabb szenvedések. Ma is megyek tornázni. Plusz hétfőn, kedden, szerdán papírgyűjtés van és vinnem kell az unokaöcsémnek a rengeteg újságot, amit összegyűjtöttünk. Úgyhogy levezetésképpen még azt is pakolgathatom. Nem baj, ha egyszer eltűnik ez a rengeteg papír, már nagyon fogok örülni. Hihhiihi. Holnap meg eső lesz, mert nagyon fáj a fejem, majd megdöglök. El kell majd mennem a gyógyszertárba valami front elleni gyógyszerért.
Szia!El voltunk utazva uzleti ugyben meg az agyat nyomtam a tegnap ,mar elegem van ..hetfon megyek es levettetem a spiralom mert nem normalis ez igy .
remelem jol vagy en nem tornaztam azota sem a fogyas sem megy depis vagyok ,de majd csak elmulik ez is!!
Jó reggelt!
Na, nagyon elfoglalt vagy. Tegnap nagyon beteg voltam, alig éltem. Annyira fájt a fejem, hogy nem bírtam dolgozni. Mellettem volt a kuka, mert féltem, hogy az ebéd visszaköszön. Sajnos ma sem jobb a helyzet. Este moziéjszakára megyek, este 6-tól reggel 6ig mozizunk. Tök jó lesz, már alig várom. Remélem jó filmeket tudok megnézni. Még megyek a boltba, veszek ezt azt, aztán belelendülök a melóba.
Ohh, nem nagyon voltál ma itt. Na nem gond. Én mindjárt húzok haza, aztán fél 7re meg tornázni. Alig várom. Igaz, úgy megyek, mint egy 90 éves, de majd most rádolgozom, és akkor holnap minden rendben lesz. Hihihi. De király!!!
Jó légy, holnap jövök.
Jóó reggelt!
Újabb nap. Tegnap voltam tornázni, de sajnos nem ittam egész nap, ezért kidőltem. Elkezdtem szédülni, meg nagyon rosszul voltam. De még így is, hogy fele akkora intenzitással dolgoztam, majd meghalok az izomláztól. Jóóó gáz. Na, de ma odafigyelek a vízfogyasztásra. Ma is elmegyek tornázni, ma stepp pados erősítés lesz. Az egyik csak január óta jár, és nagyon látszik rajta. Ha belehúzok, akkor megy nekem is. Hihihi.
Nálad mi újság? Hogy érzed magad??
Szia!
Nem voltam egész hétvégén, mert elutaztam pihenni. Olyan jó volt végre más környezetbe lenni. Persze pihenni, nem pihentem, de nem baj. Tegnap leadtam a diploma munkámat, június 20-23 között lesz az államvizsga. Hihihi. Nincs most már visszakozás, végérvényesen diplomás leszek. Tegnap nem voltam tornázni, mert annyira fáradt voltam, hogy megmozdulni sem volt erőm. De ma megyek, meg majd holnap és csütörtökön.
Munkám még mindig van ezerrel, de nem bánom.
Szia!!
Latom mind2 el vagyunk havazva munkaval ,de nem baj!! Itt zuhog az eso es hideg van fogyi ...hat docog a tegnap teleettem magyam csipszel meg is lett az eredmenye kiraktam ,mar elszokott tolle a gyomrom ..ugy kell nekem !!!
ma viszont nem ettem delelott csak 2 almat es most eggy kis soska levest ,ugyhogy most elvagyok meg 1 oracskat leszek utanna megint mennem kel..
Ha nem talalkoznank ,kellemes 7veget nektek es milio pusziiiiiiiiii
Jóó reggelt!
Ma korán kezdtem, mert 7re jött az első Ügyfél. Nagyon nagyon sok munkám van. Bent kellene maradnom kb. egész hétvégén, ha végezni akarnék, de elutazom a tesómékhoz. Sajnos a bálra nem tudunk elmenni, mert a Krisztián külföldön tölti a hétvégét. Vagy Németországban vagy Olaszországban. Eléggé el volt keseredve, de majd megnyugszik. Így nekem sem kell haptákba vágnom magam. Ja és tegnap elvittem a szakdolgozatomat beköttetni. Lehet, hogy egy lapot kifelejtettünk, úgyhogy egész éjjel nem aludtam. 8kor kezdenek, azonnal hívom őket, hogy nézzék meg. Ha nincs benne, akkor elküldöm e-mail-ben. Nagyon izgulok, mert hétfőn van a leadási határidő, így aznap nem dolgozom. Hihihi. Nincs visszaút. Diplomázni fogok. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Jó reggelt!!
Na, igencsak nehezen mozgok, mert iszonyatos izomlázam van. Olyan helyeken, ahol azt sem tudtam, hogy van izmom. Ilyen például a tricepszem. Nagyon kemény. A combom olyan beton kemény, hogy nem hiszem el. Igaz, nyögök minden egyes mozdulatra, de nem baj, majd beleszokom.
Szia!!Ugyes vagy es buszke vagyok rad!!!!!!!!!!!!
Magamra viszont nem annyira nem tudom mi van velem tok lusti vagyok!!!
Mikor mesz dietikushoz kivi vagyok???
Szia!
Csak beugrottam, hogy elmondjam, hogy voltam tegnap tornázni, és tök jól esett. Igaz, most alig bírok mozogni, de nem baj. 6kor kezdődik a mai napi torna. Sietek is, mert nagyon meg vagyok csúszva. Hazaérek és rohanok is vissza tornázni. Holnap jövök, (ha még be tudok jönni)vagy bemászok, mint egy meztelen csiga és elmondom milyen volt a mai torna.
Remélem azért minit büszke vagy rám. Hihihi.
Fél héttől izzadok, majd gondolj rám. Holnap nem leszek, mert központi iroda. Hmmm, kemény lesz. Nincs is kedvem, de muszáj vagyok. Nem baj. Holnap meg 6-tól lesz a torna. Hihihi.
Szerdán este futni megyek, csütörtökön torna, pénteken futás.
Szombaton meg bál. Remélem még lábra bírok majd állni.
További ajánlott fórumok:
- 2010 szeptemberi babák
- 2009 szeptemberére várt babák
- 2011. szeptemberi babavárók!!
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Február 21.-étől kezdené valaki velem a 90 napost? Együtt könnyebb
- Mi a véleményetek a Szegedi Tudomány Egyetemről? Oda szeretnék járni szeptembertől.