Van aki szeptember 2.-án kezdené velem a 90 napost? (beszélgetés)
Jah, muszáj volt. Kellett, de nem eszek vacsira semmit, csak iszok. Meg hát kell a tornára energia. Már látom, hogy holnap nem bírok majd lábra állni.
Nem baj.
Te hogy állsz a mai nappal??
SZia!!Mindeg kilok a nett nem tudom mi van..
Ma feherje nem ??Tejbegriz??
Jövőhét hétfőn el akarok menni dietetikushoz, hogy segítsen lefogyni. Most már elég volt tényleg. Ma ebédre tejbegríz, aztán meg víz. Ennyi. Este meg torna. Holnap biztos besz....ok majd az izomláztól.
Hihihii
Jóóóó reggelt!
Ma megyek tornára. Már alig várom. Bár a lábfejem a kapuráhúzástól éppen feketében és zöldben pompázik, de már legalább be bírom hajlítani. Igaz a cipőbe még nem nagyon fér be. Hihiihi. Nem baj, majd elmúlik.
Hozzánk már megérkezett a lehűlés. Sajnos másfél hétig esőt mond. Nagyon durva. Ilyenkor mindig nagyon fáj a fejem. Nem szeretem. Hmmm. De majd megoldjuk. Alig haladok a melóval. Mitől van ez???
Talán azért, mert péntek van??
Jah, az előbb elmentem a postára, hát elég rendesen bicegek a reggeli balesettől. Izgi lesz.
Na fasza azt hittem jol letolsz!!!!Mi van velunk???
Pedig nem erzem jol magam a boromben basszus ..,mar sosem leszunk vekonyak!!!!!
Furdo ruha !!!Hat mit ne mondjak nem tetszettem magamnak benne husvetkor olyan voltam benne mint eggy vizilo beby!!!!!
Szia!!
Nem tudom ,hogy csinalod de vigyazz magadra kerlek ,hogy szoktad mondani :Fo a pzitiv gondolkodas!!!Nem lehetne hogy haza mesz!!!
Tartozom neked eggy vallomassal a tegnapi napot sikeresen elbasz..tam ,ram jott a kenyszereves ...edesre sost ,sosra edest meg vagyok ilyedve lehet kenyszerevo vagyok???!!!AAAaaaaaaaaaaa Ugyhogy ma nekem megint feherje eddig meg jol birom!!!!
Ugy
Szia!
Húú, ma csak panaszkodni tudok, mert hihetetlen, mi történik velem. Egy nap alatt totálisan lerobbantam. Tegnap ugye a központi irodába voltam, sokat dolgoztam. Le kellett egy csomó szerződést fűzni. Megrándítottam az ujjam, alig tudom hajlítani. A könyököm teljesen ki van a rengeteg emelgetéstől, egész éjjel fájt. És hogy jól érezzem magam, este becsípődött a derekam, de úgy hogy moccanni sem bírtam. Leküzdöttem magam a földre, ott pihentem, hátha jobb lesz. Nem sokat, de javult egy kicsit, de aludni nem sikerült. Erre nagy lassan, mint egy csiga reggel bevonszolom magam az irodába, és az elhúzhatós nagykaput sikeresen ráhúztam a lábamra, ami most kétszeresére dagadt. Alig birok ráállni.
Még muszáj egy-két helyre elmennem, de ezek után nem tudom, hogy mi jöhet még. Úgy ülök itt, mint aki besza....rt, mert a derekam teljesen kész van.
Nem is mondtam, hogy jártam. A guta ütött meg. Elkérte a barátnőm az új cipőmet meg egy felsőmet, mert mentek esküvőre. Nem elég, hogy egy hétig könyörögtem, hogy adja vissza, de tönkre is tette a cipőmet, meg a felsőmnek is annyi. Most szóltam neki, hogy barátság ide vagy oda, fizesse ki a cipőmet, mert talán 2szer volt a lábamon.
Hát szar volt szólni, de nekem sem mindegy.
ez nagyon klassz játék, még izgulok is.
Mint egy kisgyerek. Pedig nem tudsz meghalni, csak mindig újra kezded azt a pályát.
:))))))))))))))))))))))))))))
Nincs meló, mert nagyon ügyesen és gyorsan megcsináltam a dolgaimat.
Ahan, holnap egy fehérjével indítunk. Nálam tonhal sali lesz a menü. Este meg natúr halfilé sütve, tejföllel.
Holnap nem sokat leszek, sőt lehet egyáltalán nem, mert a központi irodába kell mennem. Nem túl sok kedvem van, de muszáj.
Hát nem semmi az unokahúgod. Le a kalappal előtte. Jól össze van már szűkülve a gyomra. De jó neki.
De most már tényleg vége, mert most foglaltuk le a szállást és július 26-aug.1-ig megyünk nyaralni a Balatonra. Muszáj csinin villogni, mert minden lány ezerrel vékonyabb, mint én, és ez nagyon gáz. Pedig mindnek van már gyereke is. Nekem meg nincsen.
Szep kis terv ,biztos vagyok benne ,hogy vegig csinalod ugyhogy hajra!!!!
Fogyas ...mond mar meg nekem miert megy ez ennyire nehezen ??/miert nem megy jobban ,nem vagyunk kitartoak ez az igazsag ..fasza ,tudom mit es hogyan kellene ddddd
Az unoka hugom az igen 113 indult es mar 88 kg mit eszik ??csak joghurtot almat es 3l teat iszik naponta ,hogy birja nem tudom de kitarto az biztos!!!!
Na, a következő a terv.
1. Hétfőtől minden este tornázni járok majd. Igenis elmegyek a gimibe és leugrálom azt az 1 órát. Pénteken nincs, meg hétvégén, de remélem, most már jó idő lesz és kint lehetünk a szabadban és akkor majd mozgunk ott. A gyerek úgyis mindig hajmeresztő dolgokat csinál, így szaladhatok utána. Vagy keresek egy uszodát és eljárok oda, vagy a barátnőmékhez futni.
2. Igenis lediplomázok és akkor nekiugrok a tanulásnak. Van 10 tétel, mindegy 30 oldalas. Még meg kell csinálnom egy előadást is, de az nem tarta majd sokból. Remélem. Hihihihi.
Nyár végére felkészülök a német nyelvvizsgára és megpróbálom. augusztusban és szeptemberben lesznek vizsgák.
Úgyhogy nincs mese, minden nap tanulnom kell arra is.
Ha jól mennek a dolgok és lediplomázok, akkor szeptemberben elkezdem a másik iskolát, ami 1 éves. És akkor már kárszakértő is leszek. :)))
3. IGENIS lefogyok. Bár ha tényleg ennyi mindent megcsinálok, akkor nem marad majd időm enni, és az tök jó lesz.
Dehogy nyomom mától. Holnap van a kitűzött nap. Holnap fehérje lesz. Ma nem ment, mert reggel nem volt már idő kaját csinálni, így most nem tartom. Megyek is a boltba, beszerzek valami kaját.
Tudtad, hogy ezer fajta nyelvvizsga van? A fa...om teli van velük. És nem semmi ára van mindegyiknek. Pedig elhatároztam magam. De majd mindjárt elmesélem, csak elugrok pisilni meg a boltba.
Ahan. Rakott krumpli? Nem éppen fogyókúrás. :))))))
Na de nem is törődj vele. A maradékot el kell pusztítani. Hihihi. Aztán minden mehet tovább.
te mar tiszta okos leszel ettol a sok iskolatol nem semmi amit muvelsz!!
Mindjart megyek rakott krumplit fozni ,tudod azt szoktam csinalni ,hogy a maradekokat ranott husi sonka toltelek tojas fasirt osszedaralom mert mar az Amandanak sem kell..es rakott krumplit csinalok belolluk ,mert maskepp mar nem esszuk meg es kidobni meg sajnalnam...
További ajánlott fórumok:
- 2010 szeptemberi babák
- 2009 szeptemberére várt babák
- 2011. szeptemberi babavárók!!
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Február 21.-étől kezdené valaki velem a 90 napost? Együtt könnyebb
- Mi a véleményetek a Szegedi Tudomány Egyetemről? Oda szeretnék járni szeptembertől.