Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Van aki szeptember 2.-án kezdené velem a 90 napost? fórum

Van aki szeptember 2.-án kezdené velem a 90 napost? (beszélgetés)

❮❮ ... 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 ... ❯❯
1559. genia
2010. aug. 5. 12:41
Szoritok ,hogy kibird ....
1558. Menike
2010. aug. 5. 12:00
Na, beverem az első barackomat. Most jelzett a pocakom. Hmmm. Már dél van. Aztán persze meló ezerrel.
1557. Menike
2010. aug. 5. 11:47
Jaja, az lesz.
1556. genia
2010. aug. 5. 11:35

Ertem mit erzel nallam detto ugyan ezek a tunetek de majd csak elmulik...

Esetleg edesitot tehetsz bele meg sok sok citromot az most ugysem art!!

1555. Menike
2010. aug. 5. 11:33

Hallod????

Alig alszom, mert nem kapok levegőt az orromon. Állandóan fújnom kell. Aztán ki van száradva a szám, így iszok egész éjjel. De persze ezért meg állandóan pisilni járok. Már hulla vagyok.

Hát látszik, hogy hideg volt a nyaraláskor. Hihihii.

De csak a gyerek meg én vagyunk betegek.

Hát akkor cukor nélkül iszom. Talán kibírom.

1554. genia
2010. aug. 5. 11:25

Lehet hat csak cukor nelkul!!!

Nem mondod hogy meg vagy fazfa nem lehet igaz....mondtam en hogy baratnok lettunk ugyanis en is megvagyok fazva annyira hogy meg az izeket sem ereztem most mar talan kezdem !!!!

1553. Menike (válaszként erre: 1552. - Genia)
2010. aug. 5. 11:20

Nah, csak hogy megvagy.

Én nagyon fogok zokogni, de nem baj, muszáj a brutális valósággal szembesülnöm. Hihihihi.....

Még bírom a gyümi napot, nem vagyok éhes. Majd nemsokára eszek barackot. Igaz, sokat segít, hogy nagyon meg vagyok fázva, így kevésbé kívánok bármit is. Iszom a citromos teámat, mert meghalok nélküle.

Tényleg, víz napon lehet teát inni??????????????

1552. genia
2010. aug. 5. 11:16

Szoval szombaton reggel merlegeles!!!??/szerintem bekottott szemmel fogom csinalni es csak kilesek hogy mennyit is mutat hihihi....

nagyon jo hogy felebred a forum mert nekem is sokat segit,szoritok nektek a gyumi ,es a viz nap miatt hat.....tenyleg brutal lessz!!!!

1551. Menike
2010. aug. 5. 11:12

Diush!

Szívesen. Húúúú, csajos délután???

Már ezer éve nem voltam. Mindig csak a munka meg a tanulás. Igenis tessék kimozdulni, mert ha otthon gubbasztassz, sosem lesz önbizalmad. És majd meglátod, mennyien észreveszik, hogy fogytál.

Engem még a volt pasim is felkeresett és megdicsért, sőt kérte ne fogyjak tovább. Na mindegy!!

Akkor szombaton tuti mérlegelés!!!!!!!!!!

2010. aug. 5. 10:40

Sziasztok!:)

Menike!Köszi a választ:)

Igen!Akkor szombaton álljunk mérlegre:)

Picit paázok a holnapi víznap miatt,de megcsináljuk:);)

Ma gyömi nap,hát eddig két őszibarack és majd még almák lesznek:)

Lassan megyek futni,utána hazaérek torna:)Utána pedig megyek be,barátnőmmel találkozunk,csapunk egy csajos délutánt:)Ilyet se szoktam nagyon csinálni,mert tudjátok,nuku önbizalom!de így sem lehet élni,így szépen ezen is változtatok:)Nyitok a Világ felé:).

További szép napot Nektek!:)Este még felnézek:)

1549. Menike
2010. aug. 5. 08:56

Jóóó reggelt!

HURRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!

Újraéledtünk!!!!!!!!!!

Ma gyümi nap van. Nálam jelenleg a kopasz barack a sláger, de majd megyek a boltba és beszerzek még valamilyen gyümit. Esetleg sárgabarackot. Nyami.

Holnap a víznap nagyon kemény lesz, de ha kibírjuk, akkor nincs lehetetlen. Hihihi.

Na a testzsírról! Először is tisztázzuk a testzsír nem függ a kg-tól. Lehet valaki testesebb és kevesebb a zsírja, míg lehet valaki vékony, mégis magas a zsír %-a. Ez mindenkinél egyéni. A zsír nem mindig hájban mutatkozik meg. Lehet valaki belülről is elzsírosodva.

Lassan én is mérlegre állok, de nagyon fogok sírni. És akkor újra elkezdem írni a súlyt. Jó ha látjuk, mennyit vesztettünk.

Én amondó vagyok, hogy szombaton mindenki méreckedjen le, jegyezze fel. Akinek testzsír mérő mérlege van, az azt is. És akkor szépen megbeszéljük, hogy milyen időközönként mérlegelünk. Szerintem a 2 hét az ideális, mert akkor már mozdul valamit.

Nagyon izgulok, mert remélem együtt minden sokkal könnyebb lesz.

Genia!

Igazi barinőm lettél. Sokszor hallgattad a nyavalygásomat, amiért örökké hálás leszek. Igen nagy lelki támaszt nyújtasz nekem. Tudom, rád mindenben lehet számítani. Köszönöm!!!!!!!!!!!

Mona!

Isten hozott újra a köreinkben. Nagyon szívesen leírom, mikor mi a napi menü. Sőt, már egy nappal előtte megírom, ha van kedved, eheted azt is. Sajnos eléggé válogatós vagyok, de igyekszem majd.

Ma meg holnap nincs ördöngősség. Ma csak gyümölcs, holnap meg csak víz!!!!! EZ NAGYON BRUTÁL. De mindig csak az elején nehéz. Aztán már észre sem veszed és eltelik a víz nap is.

Na, ma sokszor feljövök, hogy tudjunk értekezni.

1548. genia
2010. aug. 5. 08:24

Jo reggelt!!

A fiam ma jon haza a taborbol ,Marosfon nyaralt (Szekelyfold),mar alig varom ..igen tudom fogyis forum de le kell irnom ,mar fo a hazi pipi leves a kedvence es paprikas csirke tarhonyaval ,kovaszolt ubuval!!!!

Meg en is elvezkedem ,aztan szombattol veletek szenvedek ok!!!!

2010. aug. 4. 21:04

Csapatban sokkal könnyebb lesz!!:);)

Nah,de jó,akkor Genia akkor csak 5 nap lesz köztünk:)Áh.nagyszerűűű:)

Huh,én most végeztem még a jógával:][ZoneClub-on ami van:)]

1546. genia (válaszként erre: 1544. - A096e531bf)
2010. aug. 4. 19:42

Ehez a testzsirhoz nem igazan ertek talan Menike tud segiteni ,o a forum mindentudoja !!!

Jo hogy ilyen sokat mozogsz tok aranyos vagy !!!

A fiam is 11 be megy ,neki nem kel fogyni ,de szokott velem tornazni ,Zumbat ,Rekat ,de Czanik a kedvence ,sokat nevetukk egymason ..mar ezert is megeri.

Szoval en szombaton kezdek feherjevel!! A reggeli gyumi nekem nem gond az alma pedig a kedvencem de a kopasz barack is azelso helyen all nallam!!!

Ugyhogy HAJRA LANYOK FOG EZ MENNI!!!!!!!

1545. genia
2010. aug. 4. 19:36

Szia Mona !! Jo hogy itt vagy !!!

Mar mindjart 1 eve hogy vagyunk ...de a vegen mar csak Menikevel maradtunk es tartottuk eletben ezt a forumot ,kar hogy a tobbiek eltuntek !!

Fogyni csak keveset fogytunk de legalabb beszelgettunk ,es ez is fontos ,volt itt minden ...nyavalygas ...maganugy ,meg depis hangulat de Menikevel ezt is tul eltuk .Igazi baratnot talaltam benne ,megha nem is ismerjuk egymast ,de jo volt nagyokat beszelgetni .

Ujra neki ugrunk es megprobaljuk !!!!!

2010. aug. 4. 14:01

Lányok!:)Nem tudom,segítségeteket kérném..

Ugye én lemértem magam,hogy hány kg..zsír%-kal kezdek,és hát 89,6 kg;és 30,9% zsírral..Olvasgattam egy naplót és egy csajszi 75 kg volt és a testZSÍR%-a 33,9%!!!Ez hogy lehet?Nekem hogy-hogy kevesebb pedig jóval testesebb vagyok[MÉG:)].Vagy a mérlegem rossz?

2010. aug. 4. 13:58

Szia Mona!:)

Köszii:)Hát én még gimis vagyok[most megyek 11.-be]

Hát..most jó,mert ugye szünet van,de ha suli lesz,akkor vagy reggel még tornázok vagy este 7körül:).Tavaly így csináltam:).Én annyiból könnyebb helyzetben vagyok mint Ti,hogy én még tanulok:).

Nagyszerű,hogy már ennyien vagyunk!:)

Megcsináljuk,mert akarjuk!:)Eltávozni TILOS;):)

1542. Mona..
2010. aug. 4. 13:45

Sziasztok Lányok!

Éppen tegnap gondoltam rá én is, hogy nemsokára 1 éve, hogy nyílt a topic. /Bár én gyorsan leléptem, elfogyott a kitartás :( /. De végig olvastalak benneteket, és szúrkoltam nektek. Menike gratulálok a vizsgáidhoz!

Azért bátorkodtam megint jönni, mert tegnap én is neki ugrottam, és még mindig bírom :).

Bár a víz nap szerintem nem fog menni. Talán szeptembertől könnyebb lesz a dolog, mert nem kell minden napra főznöm, mert a kisfiam ovis lesz.

Diush, ügyes vagy, hogy ennyit tornázol, bár nekem ehhez nem 24 órából kéne állnia a napnak hanem legalább 48-ból. Ezt hogy tudod munka vagy suli mellett megoldani?

Akkor csatlakoznék lányok, és kérnék sok szúrkolást a kitartáshoz.

Menike, ez olyan jó hogy leírod mit eszel, nekem ez sokat segített régen is /abban a pár hétben/.

2010. aug. 4. 13:27

sziasztok!:):)

Annyira jól esik komolyan a támogatás!:)

De én a jó kis bevált módszeremmel(90 nap á la Dia)

csinálom:)[vagyis,amilyen nap van csak azt eszem..Két okból is:)1.mert ez nekem már bevált,mikor próbáltam úgy hogy gyümivel kezdek az nem vált be Nekem.a másik ok.hát hogy én a gyümitől éhesebb leszek:)Így "csak" gyümi napon eszem gyümit:](90 nap alatt alma-rajongó lettem:))

Hát,tudjátok,ha én diétázok akkor "szigorú vagyok önmagammal!:)"Sokan azt mondják,nem jó így,de tudjátok Nekem ez vált be:)Evvel sikerül elérni a célom,és ráadásul élvezem is!:).Hát ch-napon én általában Norbi péksütit vagy Norbi kaját szoktam enni:)(tésztás valami).Tudom,nem olcsó,de hát egyszer kibírja anyu:)[víznapon kompenzálom neki,mivel nem eszek:P;)].

HálaIstennek imádok mozogni..napi 15-20 percet szoktam kocogni[csak a víznap a pihi].És mellette tornázok DVDkre...Úgy szoktam,hogy fehérje-ch.napon Tatarek Rezsi 60 perces Zsírégető[ugye ez a két nap a kalóriában a legdúsabb:)].

zöldség napon:Béres Alexandra-Legjobb formádatat szoktam:).Gyümi napon-egy kis Norbi aerobZóna víznapon pedig egy kis Zumba:]..

Lehet,hogy azt hiszitek,hogy ez TÚL SOK.Igen.sok,csak a mozgás nekem ÖNBIZALMAT ad,mert sajnos a kövérség miatt nincs...és boldoggá,erősebbé tesz,ha látom,hogy milyen szépen fejlődök:).

Remélem,nem baj,hogy ezeket leírtam:)Csak szerettem volna,ha átlátjátok az Én 90 napomat!:)

Komolyan mondom,boldog vagyok:)S ezt nem nagyon szoktam mondani,mert sajnos én nem vagyok magammal mindig megbékélve!Szóval a 90 nap alatt külső-belső átalakulást szeretnék elérni:)És tudom!Sikerülni fog!:)Mert annyira hiszek benne!:)

És ezt így egy kis közösségben szeretném elérni,mert sajnos barátaim sincsenek nagyon...De ez megváltozhat,mert teszek azért!:)

1540. genia
2010. aug. 4. 08:46
Melinda most itt vagy?
1539. genia (válaszként erre: 1538. - Genia)
2010. aug. 4. 08:46
na meg a viz ..
1538. genia (válaszként erre: 1535. - A096e531bf)
2010. aug. 4. 08:45

Szia !

Igen ,johetsz!!! Zabalas ,na igen ez nekunk is gond de eggyutt megoldjuk .....hajra nekunk!!!,csak ne lennenek azok a franya gyumolcs napok .......

1537. Menike
2010. aug. 4. 08:44

Szia Diush!!!

Persze, hogy csatlakozhatsz. Én ma tartok a 3. napnál, de még nem sikerült mindent betartani. De fog!!!

Nagyon ügyes vagy, hogy 20 kg-t leadtál vele. Sajnos utána sem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy nem ehetsz mindent össze vissza.

Én támogatlak mindenben. Ha van jó recepted, azt meg szívesen veszem.

Ma kaja: délelőtt 2 db kopasz barack. ebéd és vacsi, mákos tészta. Imádom. Holnap gyümi nap. Az még ok, de pénteken a víz nap nagyon kemény lesz. Na de nem baj, kibírom.

Ha jól sejtem, neked is ma van szénhidrát napod. Mi lesz a menüd??

1536. genia (válaszként erre: 1534. - Menike)
2010. aug. 4. 08:42

Szia !!

Jo hogy ujra itt vagy ,sajnalom ,hogy nem kedvezett nektek az ido ,zaba ne is mond ...igen jovok de csak szombattol .mert akkor megint feherje lessz ok!!!

Tudod ,hogy mindjart evfordulonk lessz!!!szept 2 lessz 1 eve hogy megismerkedtunk......

Majd meg jovok es meselek de a mai napom eleg huzos ,addig is sok puszi es varom a lapot!!!!!!!!!!!

2010. aug. 3. 21:25

sziasztok!:)

Csatlakozhatok hozzátok?:)Én tegnap kezdtem már többszöri próbálkozás után a 90 napost!:)Lassan két éve lefogytam 20kg-t tőle,de sajnos elkezdtem szószerint ZABÁLNI és visszajött..Igaz fiatal vagyok még,februárban leszek "csak" 18:).De szeretnék szebben,csinosabban,egészségesebben élni:)

1534. Menike
2010. aug. 2. 10:36

Szép napot!

Visszatértem a nyaralásból. Sajnos az idő nem nagyon kedvezett nekünk, de így is tudtunk fürdeni és kirándulni. Eléggé elfáradtam, plusz a gyerek is kiborított párszor, de ez van. Ma nyakamba vettem a munkát és hogy mást ne mondjak a 90 napos diétát újra. Ma az első nap. FEHÉRJE!!!

Nem baj. Kibírom!! Megígértem magamnak, hogy végigcsinálom. Nem tudom Genia, te csatlakozol-e?

Mi halálra zabáltuk magunkat nyaralás alatt. De megfogadtam, ha haza érek, akkor vége, és erőteljes fogyi van. HIHIHIHIHI..

Na, majd jelentkezz!!!!

Képeslapot hoztam neked, de még nem adtam postára. A héten az is meglesz!

1533. Menike
2010. júl. 23. 09:38

Hellóóóóóó!

Látom senki sehol. Na nem gond. Remélem mindenki élvezi a meleget. Ma vagyok utoljára, hétfőn indulunk nyaralni. Sajnos az előrejelzés nem ígér jót, rossz időnk lesz. Eső, lehűlés. Teljesen ki vagyok ezen akadva, de ez van. Elhalasztani nem tudjuk. Sajnos.

Genia, azért a képeslapról nem feledkezem ám meg. Hihhiiii.

1532. Menike
2010. júl. 12. 10:20

Jóóó reggelt!

Túl vagyunk egy újabb hétvégén. Már csak 2 hét és ilyenkor csobbanok a Balatonba. Alig várjuk, hogy mehessünk pihenni. Remélem akkor is ilyen szuper idő lesz. Hihihihi.

Gyorsan megnézem a neten, milyen látnivalók vannak arrafelé.

Ha van valakinek ötlete, írjon.

1531. Mona.. (válaszként erre: 1529. - Elzsabo)
2010. júl. 10. 16:58
Gratulálok a kisfiadhoz, nagyon szép méretekkel rendelkezik. Sok tejcit, és sok boldogságot kívánok nektek!
1530. Menike
2010. júl. 9. 08:30

GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nem kis baba, de biztos nagyon tündér.

Nagyon nagyon sok boldogságot, jó egészséget kívánok nektek!

A fogyit ne is említsd, mindig elbukunk. Na de majd csak sikerül.

Nagyon vigyázzatok magatokra!!!! És gyakrabban nézz be hozzánk és tudósíts, mi van veletek, hogyan cseperedtek!!!!!

Millió puszika!!!!!!!!!!!!

❮❮ ... 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook