Van aki szeptember 2.-án kezdené velem a 90 napost? (beszélgetés)
Szia!
A 7vege jo volt ,igaz most agyban fekszem tudogyuszim van fasza nem?,,nem tul veszes nem kell inekcio csak nagyon eross antibiotikum az anyumnak is az van,ugyhogy gynyomas van ezerrel a fiuk viszont konnyen megusztak Erik kezdte ,Gabi folytatta en meg vaganykodtam ,hogy milyen eross vagyok ...aztan nekem lett tudogyuszim !!!
Orulok ,hogy jol vagytok es rendzodtek a dolgaitok,es boldok vagy vegre!!!!
Szia!
Na, örülök, hogy nem volt semmi gond. Hihihi.
Sajnos semmit nem tudok Elzsabóról, de jó lenne, ha jelentkezne. Bár lehet írogat valamelyik baba fórumba. Utána kéne nézni.
Húúú, hát a hétvége tanulással telt. A tanfolyam minden szabad percemet leköti. Nagyon érdekes és számomra nagyon nehéz, mert a műszaki részeket még nem annyira értem. De majd megyünk műhelybe is és akkor megmutatnak mindent.
Lázasan tanulok és gyakorolok rá.
Krisszel minden rendben. Pénteken eljött értem, hogy ne kelljen éjjel vonatoznom haza felé. Elmentünk kajálni, aztán mondtam neki, hogy menjen a haverjaival bulizni, mert motoros találkozó volt a környéken. Úgyis hulla voltam. Szombaton anyukám elutazott a nővéremékhez. Én kitakarítottam, kimostam, megcsináltam mindent. Délben ebéd, majd 3 óra alvás. Nagyon ki voltam már merülve. Aztán még átjött Krisz a gyerekkel, de nem maradtak, mert látta, hogy ki vagyok teljesen. Délután tanultam, vasárnap meg délelőtt csak feküdtem, olyan migrénem volt. Délre bírtam összeszedni magam. Délután tanulás, este meg jött Krisz. Húúú, nagyon jó volt együtt. Hülyéskedtünk, röhögtünk, szekáltuk egymást. De nem aludt nálunk, mert anyukájának nem szólt. Mindegy, nem bántam, mert nagyon fáradt voltam. Hétfőn meg egész nap a könyvet bújtam. Este már nálunk aludt, hajnali 4kor ment dolgozni. Sejted tegnap is milyen fitt voltam. Reggel mentem a központi irodába, tárgyaltam a főnökkel is a tanfolyam miatt, aztán délután oktatás volt, majd mentem tanfolyamra. Este tízkor értem haza. Ma sem vagyok valami energikus, de már kitakarítottam az irodámat, mert hányás volt. Most nagyjából elintézem a dolgaimat, aztán munkához látok.
Jah, meg csinálom a kresz teszteket, mert hamarosan vizsga lesz.
És akkor most szeretném, ha csupa jó híreket írnál a ti hétvégétekről!!!!!!!!!!!!
Szia!! Nem kell aggodnod ,minden rendben csak nem volt nettem.
Orulok ,hogy alakulnak a dolgok Krisztiannal ,majd meselj mi volt kivancsian varom!!!
Sok puszi es kellemes 7veget nektek..
UI:a minap gondoltam Elzsabora nagyon eltunt nem tudsz rolla semmit?? Remelem jol vannak!!!
Szia!
Most már aggódom érted. De remélem, nincs rá okom.
Na, én ma is melózgatok, délután meg húzok a tanfolyamra. Este haza és alszok egy nagyot.
Tegnap is, nem tudtam tanulni, mert olyan fáradt voltam, hogy fél 8kor le kellett feküdnöm. Anyukám mondta is, hogy kockás a fejem, és nagyon szarul nézek ki. De ma reggel tanultam, úgyhogy nincs akkora vész.
Kellemes hétvégét barátnőm. Szoríts nekem holnap az autós iskola miatt, vasárnap pedig azért, hogy jól bírjam a Krisztián távozását.
Már most ki vagyok tőle akadva. Basszus, azt hittem oké vagyok, de sajnos nem. Ma még bőgés lesz.
Puszika
Ne viccelj! Rá kell akadni, mert ha nem, akkor nekem kínszenvedés lesz a mai nap. Húú, az új cipőm igencsak megviseli a lábamat. Nem tudom, hogy én töröm be őt vagy ő engem. Hihihi.
Most jó, mert ülök, de már menni nehéz benne. Hiába, nem vagyok hozzászokva a magassarkúhoz. De majd megszokom, mert nő vagyok és a nők mindent kibírnak.
Ohh,remélem nem leszel nagyon ki. Én már túl vagyok rajta. :))))
Nekiálltam dolgozni, de nagyon lassan megy. Valahogy nincs meg a mai nap fonala.
Bocsánat a tekintetem elsiklott felette. Gondoltam már jobban vagy. Amúgy tegnap én is ettem. Hmmm, utána alig bírtam megmozdulni, nagyon rossz volt. Lehet azért aludtam ekkorát.
Igen, tényleg rossz alvó vagyok, jól emlékszel, de most valahogy megy. És többnyire nem is álmodom, ami igen áldásos.
Van valami programod mára? Masszázs vagy körmös?
Jóó reggelt!
Húúú, nagyon elaludtam reggel. 6.25 helyett anyukám keltett 3/4 8kor. Ha nem jön haza, én még mindig alszom. Nem tudom mi van, de lehet a szervezetem így védekezik. Inkább elaltat, minthogy sírjak.
Megvettem a füzetet a holnapi tanfolyamra. Reggel 1/4 8kor már indulnom kell. És ráadásul hétköznap is lesz 18-21-ig oktatás. Másnap biztos ramaty leszek, de nem baj. 1 hónapot csak kibírok.
Te hogy érzed magad???
Jo reggelt!!
Kepzeld ,sutottunk szalonat az este ,nana ,hogy ettem ...mest meg ugy erzem magam mint eggy lufi kiraly nem??!!
Tenyleg belevagtal rendesen az elet szebbik oldalaba ,na latod igy kell ezt csinalni:Kutya harapast szőrevel!!!!
Itt most sincs rossz ido de szombatra biztos ide er nallunk is!!
Akkor holnap varlak ,csok!!!
Na, itt volt a Krisztián barátjának a felesége az irodámban és megdicsérte a cipőmet, meg a frizurámat is. Azt mondta szedessem ki a szemöldökömet és vasárnap a K. meg fog pukkadni, hogy elhagyott. :))))))))))))))))))))))))))))
Na, majd meglátjuk, hogy mi lesz a reakciója.
Megbeszéltük, hogy majd megyünk diszkóba, meg mindenfelé. Hagy akadjon ki K., hogy jóban vagyunk.
Most viszont megyek haza, mert be kell vásárolnom, nincs otthon semmi kaja, és anyukámnak ennie kell. Tornára viszont nem megyek, mert marha rossz idő van, és én ilyenkor nem mozdulok ki otthonról. Van viszont 2 mesém, úgyhogy azzal vigasztalódom.
Millió pusza, holnap jövök!!!
Tudom, tudom, ne fenyegesselek! :))))))))))9
Ohhh, és el is felejtettem. Tegnap visszacseréltem a cipőmet, amit a barátnőm tönkre tett és van helyette kettő nagyon csini cipőm. Egy magassarkú beige színű, meg egy mini sarkú barna mintás. Nagyon klasszul néznek ki. Ma meg a fodrász. Hihihi.
Szombaton este strand nyitó bálra megyek a csajokkal, hogy ne kuksoljak itthon.
Na mit szólsz? Belecsaptam a lecsóba rendesen.
Húúú, nálunk akkora vihar van, mint állat. Itt ülök, és csak félve nézek ki az ablakon. Dörög, villámlik, szakad az eső. Kemény, nagyon.
Ma kicsit rosszabbul viselem a dolgokat.
Szia!!
Orulok ,hogy szep voros lettel,es en melletted vagyok leszek ok !!!
Nallunk szepen sut a nap es minden rendben!!
Jó reggelt!
Szép vörös lettem. Mindenkinek tetszik, de főleg én érzem magam másnak. Olyan új vagyok. Hihihi.
Ma nagyon sokat akarok dolgozni, mert el vagyok maradva rendesen. Hmmmm. Meg kell oldanom egy feladatot, aztán nyomás a többi.
Ohhh, látom, már nem vagy. Na nem baj, lassan én is megyek. Itt igencsak kemény vihar készülődik. Full sötét és hideg van. Majd megfagyok. De talán csak kibírja amíg haza érek. Hihihi.
Holnap jövök. Ma már nyugis estém lesz, Krisztién külföldön van, így békén hagy. Hagyhatna is.
Köszönöm, hogy velem vagy ebben a kaki helyzetben. Nagyon sokat jelent, h meghallgatsz és támogatsz.
Puszi
Én még mindig nem eszem, úgyhogy iszok. Igaz se tegnap, se ma nem ittam sokat. MÉG!!!!
Majd mindjárt nekiállok.
Jah, és már 3 kg-val kevesebb vagyok. Ez jó. Egy hét alatt. Hihihihi.
Csak van előnye a szakításnak.
Ok ,varom a fotokat!!4
Nekem ma gyumi napom van ,neked??
Voltam már, csak meguntam,aztán megvártam még lenő, végül most megint meguntam a szőke csíkokat, így az egész vörös lesz, a szőke csíkok meg pirosak.
Na, majd átküldöm a fotót, amit csináltatok. Hihihi.
Már 3 éve barna vagyok. Itt az ideje váltani.
Jol magyarazod neki ,majd csak megerti!!!
Voross az biztos jol fog alni neked!!!
További ajánlott fórumok:
- 2010 szeptemberi babák
- 2009 szeptemberére várt babák
- 2011. szeptemberi babavárók!!
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Február 21.-étől kezdené valaki velem a 90 napost? Együtt könnyebb
- Mi a véleményetek a Szegedi Tudomány Egyetemről? Oda szeretnék járni szeptembertől.