Van aki szeptember 2.-án kezdené velem a 90 napost? (beszélgetés)
Én az előző alatt szedtem egy nagyon klassz étrend kiegészítőt. A barátnőmnek elég volt, hogy csak szedje, és fogyott. Nekem azonban csak arra volt jó, hogy szinten tartsa a súlyomat. Nem engedett visszahízni.
Persze, amíg tartott. Sajnos nem olcsó mulatság.
Nagyon kemény vagy. Bár ezt csak így lehet.
Látom elhatároztad magad, és hidd el így menni is fog. Mennyire szeretnél lefogyni?
hát igen:)
puff.búza.abonett.műzliiii Update-s: )
Hát, nagyon magas súlyról kell indulni, és akkor az elején könnyen megy. Aztán majd lesz szenvedés.
Meg hihetetlen, de eddig nem csábultam el. :))))))
Bár a gyümi és a víz nap nagyon mumus, de megpróbáljuk és végigcsináljuk.
Genia!
Nem figyelsz? Már lement 1,6 kg szombat óta. Én ezt nagyon jónak tartom, bár van honnan lefogynom. Hihihih. Az álmomat ki sem tűzöm, majd megy szépen folyamatosan.
Ma nagyon fáradt vagyok. Tegnap megnéztem 2 filmet és annyira tetszett, hogy megint elkezdtem, majd hajnali fél 6tól újra. Nem vagyok teljesen normális.
Diush!
Egész nap csak müzlit fogsz enni??? Magában??
Teszek bele kaposztat az enyembe akkor ugy nem bun!!! ,vagy lekvart???/
A Merleggel ????/ hagyd a turoba majd lemegy !!!!!!!!!!!!
Ti mit esztek ma?????
Genia!
Én nem bűnöztem, csak a mérleggel. Hihihihi.
Lángos????????????
Hmm, az nagyon komoly. Én nem próbálkozom ilyenekkel, mert akkor végem. Meg az üres lángos nem nyerő, csak a sajtos-tejfölös. Na az pedig már totál bűn.
A tegnap en is bunoztem megettem eggy kicsi szelet sutit a tobbi ok volt de tul sok ,majd kipukkadtam ,pedig a fogyi merteklettessegrol is szol nem?/
Ma mar volt 3kopasz barack 1 alma ,ebedre 3szpiritos 2paradicsom salataval ,kesobb jo lenne egy kis langost sutni nem????
Na ne!!!!!!!!!!!!
Annyira sajnalom,de tenyleg!!!!!Nem tudok mit mondani....
Megettem a barackot, de nagyon fáj a fejem. Nem tudom, hogy azért, mert keveset eszek, vagy időjárás változás lesz, vagy csak egyszerűen a felgyülemlett feszültség az oka.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, és még dolgozni sincs kedvem.
Ohh, most nincs itt senki. :((((((((((((
Na nem baj, majd később felnézek megint.
Jóóó reggelt!
Én is bűnöztem. NA NEM A KAJÁBAN! Ma reggel mérlegre álltam. Tudom, tudom, megígértem, hogy nem fogok, csak hetente 1szer. De, jó hír, hogy 1,6 kg-ot fogytam szombat reggel óta. Hihetetlen. És még mielőtt valaki azt mondja, hogy ez csak víz, jelentem a vizem százaléka magasabb, mint szombaton volt.
Az, hogy a dolgaim hogyan rendeződnek, nem tudom, de jelenleg minden energiámmal igyekszem a fogyira koncentrálni. Mai napi étkek: délelőtt majd egy körte és egy barack. Délben mákos tészta. Ha marad, akkor vacsira is az lesz, ha nem, akkor egy szelet rozs kenyérke. Nyami. Vagy egy abonett. Az is nagyon fincsi.
Kinek mi a mai menüje???
jóóóóóóóóóóóóóóóóóó reggelt!:):):)
tegnap nem voltam jól,de az már a múlt:)
kilengés után is folytatom ott ahol kell:)
Reggeli müzli és pár szem stop keksz:]
Hát ma én is "bűnöztem" nagy pici paprikás krumplit ettem:\enyje dia...de olyan éhes lettem...
Remélem Menike minden rendeződik!!:)
Sziasztok!
Én is mérlegeltem. Hmm. Nem is merem leírni. SOHA az életben nem nyomtam ennyit, de ebből szép fogyni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tegnap én is kibírtam a fehérje napot!
Délelőtt 1 kopasz barack, meg egy körte, este 6kor értem haza, akkor meg natúr sült hal tejföllel.
Mai kaja: délelőtt 9kor egy barack, délben üres paradicsomleves.
Aztán éhes lettem. Elkezdtem natúr krumplit sütni sütőben, de közben fölhívtam a páromat és hát ismét szakítottunk. Na, azóta nem vagyok éhes!!!!!!!!! Még nem bőgök, mert csak az ideg van rajtam, de nem kizárt, hogy fogok.
Ohhhhh, Genia, te tudod, miken mentem keresztül. Hogy miért van ez, most magam sem értem, de kezdek elhatározásra jutni, neki már nincs visszaút. Megint elmondta, hogy nem tudja mit is akar. Hát most megkönnyítem neki. Lezárom, mert 3 év alatt nem jutottunk sehova. Ez teljesen felesleges. Az anyja befolyásolja. Jobb ha ők élnek együtt, én meg nem keveredem bele a dologba.
köszönöm:):)
megjöttem a futásból:)
Ettem már hagymás-gombát:)Megcsináltam még a salátámat mára:)
:):)
Jah,tegnap este még volt 40 perc torna: )
Nekem mar fo a zsenges kukoricam ,es sargarepa salata lessz foghagymaval felspekelve...
En meg a gyumiknel tartok...
sziasztok!:)
ma zöldségeket:)Én paradicsom salival kezdtem:]
Majd csinálok egy kis hagymás-gombát:)
Jo reggelt !!
Feherjenap nekem is kipipalva,torna meg nincs meg faj a hasam ,ma kemenyito ,mit lehet enni????
fehérje nap ismét kipipálva: )
torna is már rendesen megvolt: )
Holnapra Czanik van betervezve: )
Paradicsom sali az fix már: )utána majd meglátom még mit eszem: )
nagyszerűen érzem magam: )
Most megyek önbizalmat növelni:)utána még torna és mára vége a napnak:-)
Szép vasárnapot előre is:-]
huh:)Nah ma picit többet ettem[nem sokkal]és persze csak fehérjét: )mert hát eléggé szédelgős napom van:Sde már jól vagyok:)
Rezsi már kész:)Futni is voltam ugye már:)
Most még van egy kis szobabicikli plusz lehet még valamit csinálok:)
sziasztok:)
Jajh,derekam:89 cm
kar:33: )
Huh,most értem haza futásból,huh HALÁL volt..alig bírtam...igaz előtte csak egy kis sajtot ettem és 1 u1 pudingot..meg is látszott:Salig bírtam..alig volt energiám.máskor nem így csinálom,hanem pl.reggelim virsli lesz:)
most már egész jól vagyok,hogy ettem virslit:)
De őszintén meglátszik,hogy fogyózok:)
Úgy gondoltam,hogy számomra muszáj,hogy minden fehérje napon mérlegre álljak,mert tudjátok eddig megszállott voltam..és azért szeretném figyelemmel kísérni...nekem ez az 5 nap is sok,amíg nem állok rá:)szóval én minden fehérje napon ráállok:)
Hogy vagytok?:)
További ajánlott fórumok:
- 2010 szeptemberi babák
- 2009 szeptemberére várt babák
- 2011. szeptemberi babavárók!!
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Február 21.-étől kezdené valaki velem a 90 napost? Együtt könnyebb
- Mi a véleményetek a Szegedi Tudomány Egyetemről? Oda szeretnék járni szeptembertől.