Van aki szeptember 2.-án kezdené velem a 90 napost? (beszélgetés)
Szia!
En 7 en kezdtem ,vagyis szombaton 71.4 kgmmal 159 cm vagyok es 43 eves ,ebben a korban mar nehezebben megy en vagyok koztetek a legidossebb hihihi...
Van egy 17 eves kamasz fiam es egy 19 eves boldog hazassagom ,nem magyarorszagi vagyok Erdelyben elek,ja es van egy 4ik csaladttagunk akit imadunk egy Goldink .
Most olvasom, hog már megint víznapotok lesz.
Víznapot csak havonta egyszer lell csinálni nem?
minden hónapban egyet, tehát hármat 90 nap alatt.
Valaki írja meg hogy csináljátok!!!!!!!!!!!
Sziasztok!
Nálam a keményítőnap mára kipipálva.
Holnap torta, de amit ennél is jobban várok az a gyüminap!!!!!!!!!!
Nem találom, hogy ki mikor kezdte a diétát és, hogy hány kiló mínusznál tartotok.
Leírnátok nekem, ha nem nagy kérés?
Előre is köszi!
Jó éjt mindenkinek!
HajráHajráVíznap!: )PARAAAAA: )
Na megyek most már TORNA:Dnyámiii:D
ui.:Anya egyik masszőr ismerőse felajánlotta,hogy segít lefogyni:)3 hónap alatt 20 kg...Ő előírja nekem a diétát és keményen kell megcsinálnom...és masszírozna...: )hát nem tudom,majd meglátjuk mi lesz belőle:)
Sziasztok!
bocsi, de reggel 7 óta egy perc nyugtom sincs.
Mai kaja eddig 1 db körte. Nagyon kevés, de nem volt időm. Inni viszont már 2,5 liter vizet megittam. Nem győzök wc-re járni.
Húúú, a mai nap után én már nem félek a holnaptól. Nagyon sok munkám lesz és időm semmi.
Isten hozta az új csatlakozót és az eltévedt báránykánkat. A mérleggel én is hadilábon állok, nem bírom ki, hogy ne álljak rá minden reggel. Engem még az a 10-20 dkg is örömmel tölt el.
Hihihihii.
Holnap folyamatosan leszek, mert kell, hogy támogassuk egymást ezen a nehéz és gyötrelmes napon.
gyümi nap kipipálva:)
HahóVíznapJövök!: )
hali:)
Itt vagyok:]nekem eddig tökéletes a napom:)
voltam már futni is.:]
Holnap víznap.pici para,de úgy is menni fog: )
Mar azt hittem megint eltuntel!!!
Nem baj ha bunoztel ,a lenyeg az hogy folytasd!!!
Neked milyen napod van ma???
Szia Beacska !!
Latom megleltel minket, nekunk ma gyumolcsnap ,ki kell hogy birjuk ,meglatod csapatban konnyebb!!
Sziasztok!
Itt vagyok, bár még nem tudtam vissza olvasni. Holnap jövök. Vagyis ma. Persze bűnőztem amíg nem voltam de nem adom fel.
figyeld meg sikerülni fog!!!:):):):)
Csapatban szerintem sokkal motiváltabb az ember:)és jó,hogy van egy "biztos háttér":)szerintem mi jó kis csapat vagyunk|leszünk:):):)
Szia Diush!
persze, sajnos mindennap ráállok a mérlegre pedig tudom, hogy nem kéne. Három és fél kiló ment le, de ebből gondolom 2 a víz, amit a szervezetem tartalékol, amikor nem megfelelően eszem.
De ennek a kis fogyásnak nagyon örülök, ez is erőt ad.
Az elhatározás nagy, min. 30 kilót le kell adjak.
Szia Bea!:)Üdv a csapatban!!:):)
Jó,hogy tényleg ennyien vagyunk:)És volt már mérlegelés azóta?:)
Sziasztok!
Én augusztus 1.-jén kezdtem a 90 napost.
Remélem csatlakozhatok hozzátok.
Ma fehérjenapom volt. A gyíüminapokat is jól bírom, még van dinnye...imádom!!!!
Van egy másfél éves kislányom,de már eleve nagy súllyal estem teherbe, így bőven van mit leadjak.
kb. öt éve ezzel a diétával szabadultam meg 30 kilótól, de utána egyíáltalán nem figyíeltem oda magamra és visszajöttek a kilók kamatostul, de ezért csak magamat okolhatom.
Szóval most 90 napos újratöltve!!!!!!
LÁNYOK!MENNI FOG!!!!;):)
Most végeztem Rezsivel:)
Sziasztok Csajok!
Holnap reggel bekukkantok, aztán megyek a központi irodába. Majd délután megint benézek.
Vége lassan a dőzs napnak. Holnap meg gyümölcs, aztán a vég!!!
A víz napon tartanotok kell bennem a lelket, mert félek, nagyon de nagyon durva lesz. Áhhhhhhhhh!
Lattad itt sokan isszak a pyg port es nem ehesek tolle ,em megszerettem volna rendelni de nallunk sajna nincs.
Nezz be a forumra Pay You Guo tapasztalatok!!
Na, ettem mákos tésztát és bevettem egy fájdalomcsillapítót. Azt hiszem negyed óra pihi jön, mert meghalok a fejgörcstől.
Bár ahogy elnézem, nem alaptalan a fejfájásom, közeleg valami vihar féleség. Már borul.
Hát én..a végsúlyom az 58 kg:Dtudom evvel a fogyival MÉG nem érem el,de utána update lesz:)
Huh,privibe megírnád,hogy mi a neve az étrend kiegészítőnek?:)
Na,lányok!Megyek futni egyet:)
További ajánlott fórumok:
- 2010 szeptemberi babák
- 2009 szeptemberére várt babák
- 2011. szeptemberi babavárók!!
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Február 21.-étől kezdené valaki velem a 90 napost? Együtt könnyebb
- Mi a véleményetek a Szegedi Tudomány Egyetemről? Oda szeretnék járni szeptembertől.