Van aki szeptember 2.-án kezdené velem a 90 napost? (beszélgetés)
SZiasztok!!
Dia gratulalok minden tiszteletem a tied,hogy kibirtad a viz napot!!!
Igen,yahoo akart lenni elirtam bocsi ,de vegul a tegnap bulizott es valamikoe ejszaka jott haza es most alszik,de ha felebred szolok neki ok1!!
Merlegeles megvolt pedig nagylany lettem,de mar nagyon vartam mert tudod Menike a szalam kivetettem es ez volt az elso huvely gyurus honapom es nagyon meg vagyok vele elegedve mert fajdalom es gorcsok vegre eltuntek es a verzesem is lecsokkent a felere.
Merlegeles 71.4 kg a 159 magassagomhoz
csipo:105
comb;62
derek;90
kar;36 (ezt utalom a legjobban)
zsirt es vizet a merlegem nem mer sajna...
wáááááááááááááááááááááááááááááá:D:D:D:D:D:D:D:D:D
SZIASZTOK!!!!!!!:)
Megvolt a mérlegelés!!!:D
ááhhh:D
nos kezdő:
csípő:111,5
comb:66
zsír:30,9
víz:50,8
kg:89,6
MOST:
csípő:109,5 cm
comb:63[!!]
víz:51,7 ez több,de sztem a víznap miatt[?]
zsír:29,7[!!]szóval zsírból fogyok[?!]
Kg:86,1:Dwááááááááááááááááááááááá: )
De boldog vagyok:)
köszönöm.köszönöm.köszönöm.Istenem!!
Nekem már csak jó napom lehet: )
Veletek mi újság?:)
nah,most már megyek:)
Na,akkor 5 nappal ezelőtt 89,6 kg voltam:]
Kíváncsian várom a reggelt!:)
oh!!!NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!!!!Wááá!:)Mindjárt írok is!:)
Nem tudom,hogy nem e yahoo akart lenni és nem "hahoo"[erről még nem hallottam]:]
Huh!Nagyszerű annyira KÖSZÖNÖM!!!:):):)
MEGCSINÁLTAM A VÍZNAPOT!!!:):)
Holnap jó nagy mérlegelés[zsír;víz;comb-has cm]
Most epp nincs, elment a varosba
ericberics@hahoo.com
azt mondta szivesen beszel veled ,o mindeg kesoig van fent ,tudod....meg nincs suli ,mellesleg nallunk csak 15 kezdenek ,nallatok viszont 1b ha jol tudom...
huh:)
Azt nagyon megköszönném!!!:)Mert tényleg érdekelne a dolog!:)
A vége nagyon kemény a vége ennek a napnak..
és azt nem tudjátok,hogy hogy lehet elérni,hogy valaki MÉG JOBBAN higgyen benne?
Mert én komolyan hiszek benne,de még jobban szeretnék:)
Akonyvben megvannak irva a lepesek ,hogyan kell rendelni az unuverzumtol Erik (a fiam) is kiprobalta nalla is hat nagyon kell hinni benne es akkor mukodik .
Ha ninceennek meg a lepesek a konyvben leirom nektek !!
huh,hát én is szeretnék még olvasni e felől,most elolvastam a Rendelj az Univerzumtól c.könyvet: )
Nagyon jó volt:)Genie!Tényleg??:)És miben nyilvánul meg??:)Annyira szeretném én is használni:)
Tudtok valami ötletet adni?:)
Dede!: )Tanultam is már:]még van egy pici: )
huh,én nagyon jól bírom a napot:)
Hmm, nekem is van pár ehhez a témához kapcsolódó könyvem. Némelyiket olvastam is.
De Diush, neked nem tanulnod kellene?? Vagy ez a pihenés??
akkor tudom én:]Ti küldtétek ide a rossz időt:P
nálunk úgy elborult:S...
Hát minden rendben nálam:)
Most képzeljétek nagy "szenvedélyem"pár napja az agykontroll:)
Igen!:]Holnap szembesülünk a valósággal:)
Szia!
Nem, már minit jobban vagyok. Hmmm. Nálunk is elállt az eső, de nem süt a napocska.
Dolgozgatok, bár ma már ahhoz sincs sok kedvem igazán, de muszáj, mert keddre kész kell lennem vele. Hahahaha.
Hali!
Latom ugyesek vagytok ,csak igy tovabb ..!!!
Menike voltal orvosnal?
Itt sut a nap meleg van nagyon ,holnap merlegeles vaaaaaaaaaaaaaa
Nem a megfázástól fáj a hátam, szerintem az ágymatracom használódott el. Le kellene cserélnem, de most nem tudom. Meg hát akkora lúdtalpam van, hogy szinte hihetetlen, hogy még nem gágogok.
Gratula, hogy ilyen jól bírod a napot, nagyon klassz!
hali!:)
Hát én nagyon jól bírom a napot:)[lekopogom:)].
Huh,ha tényleg nem javulsz akkor irány a doki,mert anyu is így kezdte és 3 hátig itthon feküdt tüdőgyulladással!!JOBBULÁST!!!:)
Itt nálunk,még szép idő van:)
nah,megyek parler francais(e).:)
Jóó reggelt!
Kivel mi újság?? Én most már nem csak megfázva vagyok, de rettenetesen fáj a hátam. Alig aludtam éjjel. És ma nagyon rossz idő van nálunk, így kicsit lehangolt vagyok. Dolgozom ezerrel. Diush te meg tanulj!!!!!
Holnap mérlegelés és nagy sírás- rívás.
Jah, a holnapi menü. Sült hal!!! Imádom. Halat hallal bírnék enni. Megyek is és veszek halfilét délután. Hihihi.
sziasztok:):)
Hát a mai nap is eljött:]Még odáig nem jutottam,hogy reggel ne legyen szükségem kávéra,így ma is ittam:)de ennyi:].:)
Kitartást a mai naphoz!Menni fog!
Sziasztok!:)
Nekem még lett 1-2 alma benyomva:)
Most végeztem a jógával..áh..én már éhes vagyok:Dhehe:D:Dnah nem baj:]holnapi napot kibírom:)Hisz csak 24 óra:D.Vagy ha mást nem akkor szombat 00:01kor felkelek és eszek:Dnah jó ez csak vicc;)
Lányok!!
Én ma már nem leszek, de reggel jövök. Kitartás addig is mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Millió pusza!!!!!
Szeged???? Imádom azt a várost, imádtam ott élni. Ott mindig pezseg az élet. Hihjihih.
Hát nem semmi torna mennyiséget iktattál be, le a kalappal előtted. Én még csak odáig jutottam el, hogy biciklivel járok dolgozni. Nem mintha eddig autóval jártam volna, csak most nincs kedvem sétálni.
Nekem is kéne tanulnom, de ma sincs hozzá hangulatom. A fene enné meg.
Én 2 barackot nyomtam le eddig, de most kezdem érezni, h kevés. Nem baj, ha hazaérek, majd eszek még egyet-kettőt.
sziasztok!:)
Na,hát sajnos a csajos délután nem jött össze,mert barátnőm nem ér rá:(na sebaj!:)Majd máskor:)
De már megvan a mozgás:)Már csak az esti jóga maradt:)Kipipálva a futás,bicikli[fóliával],és BA2009:)Nagyon jóóó volt!:)Gyümi napot hogy bírom?Hát BÍROM!!!:)Boldog vagyok!Hihetetlenül!S persze ELSZÁNT!!!:)Eddig 2 alma;2 barack;3 kis szilva:].
Víznapra akartam venni cukormentes kékszőlős ásványvizet,de hát ugye nem megyek be Szegedre így marad a jó kis síma víz: )és a tea holnapra!:)
Holnapra jó sok tanulást tervezek:)[így el is fog telni a napom]...elővettem már most a nyelv könyveimet:)[francia és angol:)].
Ti hogy bírjátok?:)
HajráHajrá!:]
Jahj, tudod, hogy támogatunk. Ha kell, akkor rugdosunk is kicsikét. :)))))))))))))))))
Akkora előnyre nem teszek szert, mert még csak szárnypróbálgatások vannak. De együtt menni fog.
Rendi vagy. Most még a light-os résznél vagyok, nem mindig sikerül betartanom mindent. De így legalább szűkül a gyomrom. Persze szombattól kemény leszek én is, mint Diush.
És akkor legalább megint együtt kezdjük elölről. Vehetek megint egy új centit, hogy tudjam visszavágni a napokat. Egyszer majdcsak elfogy. És remélem vele rengeteg kiló is.
További ajánlott fórumok:
- 2010 szeptemberi babák
- 2009 szeptemberére várt babák
- 2011. szeptemberi babavárók!!
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Február 21.-étől kezdené valaki velem a 90 napost? Együtt könnyebb
- Mi a véleményetek a Szegedi Tudomány Egyetemről? Oda szeretnék járni szeptembertől.