Vallomások (beszélgetés)
"Voltam az SZTK-ban, de nem volt időpontom. Most hétfőre adtak 11 óra 45-re, de a doktornőhöz korábban kellene menni. Majd lesz valahogy."
Múlt hétfőre? Vagy tegnap kaptál jövő hétfőre? Ennél gyorsabban szeretted volna?
"Mikor megszületett a gyerek, úgy tettem fel a közösségi oldalra, hogy látszon a én szép sovány alakom. Ezzel példát mutatok hogy ilyen egy igazi nő!"
...és arra gondoltál, hogy mindenki sírva irigykedik:)
"Anyóssal együtt "nyaralunk"..."
Így fest az, amikor valakinek ELVÁRÁSAI vannak.
Mégis, "Anyósnak" ebben a helyzetben mit kellett volna tennie, hogy meg legyél vele elégedve?
Nem akarok se kutyát, se macskát!! Egyszerűen nem akarok velük foglalkozni. Szeretem őket amúgy, meg minden állatot, de egyszerűen engem stresszel egy kis állat házhoz kerülése. Nem bírom a velük járó felfordulást, szagokat, almot, stb.
nekem macskám van,tisztább,mint sok ember,sőt,bátran kijelenthetem,hogy a legkisebb kényelmetlenséget,kellemetlenséget sem okozza./ha okozná is imádnám :))/Viszont annál több szeretetet kíván és még többet ad :)
viszont a vallomásod mégsem negatív számomra,mert te legalább belátod,hogy neked nem való háziállat és nem is szeretnél,nem vállalsz,sok lelketlen emberrel ellentétben akik felelőtlenül bevállalják aztán az utcára teszik .Örülök ,hogy van még olyan ember,aki tud felelősségteljesen is dönteni.
Igen, ez így van.
Arról nem beszélve, hogy én a saját kutyámról írtam, ami nem jelenti azt hogy más ebek nem csinálnak felfordulást.
'Mindenféle rosszindulat nélkül úgy gondolom hogy nagyon el kellene itt pár embernek gondolkozni hogy mit is akar az életével'
Mindenféle rosszindulat nélkül ùgy gondolom, hogy nem àrtana pàr vesszőt hasznàlni 😅
"Nem akarok se kutyát, se macskát!! Egyszerűen nem akarok velük foglalkozni. Szeretem őket amúgy, meg minden állatot, de egyszerűen engem stresszel egy kis állat házhoz kerülése. Nem bírom a velük járó felfordulást, szagokat, almot, stb."
Pedig szép velük az élet!
Felfordulás nincs, alom nincs, szagok?
Na, az van. Mikor csendben az orrod alá fingik, vagy mikor fényesre nyalja a párnáját.
Nagy ügy, olyan mint a bundás gyerekem.
'Abbahagytam az imádkozást, mert úgy éreztem, mintha a falnak beszélnék.'
"mikor jöttem rá,hogy én vagyok isten? nos, mikor imádkozáskor észrevettem, hogy magamhoz beszélek.. :)
"Jó lenne ha nem kellene végig izgulni a terhesség 9 hónapját, hanem meg lehetne venni a saját babánk."
Meg lehet, csak illegális. 🤷♀️
"Jó lenne ha nem kellene végig izgulni a terhesség 9 hónapját, hanem meg lehetne venni a saját babánk."
Ha ha!! Milyen jó lenne, ha mindig minden csak kellemes lenne, ha soha semmiért nem kellene felelősséget vállalni, ha rengeteg pénz lenne kevés munkával, és csak rád sütne a nap, igaz?
Hát ilyen nem lesz, de ábrándozni szabad róla.
"Jó lenne ha nem kellene végig izgulni a terhesség 9 hónapját, hanem meg lehetne venni a saját babánk"
Normális vagy?
Valaki nagyon közel állt hozzá(visszafordíthatatlan a szituáció)
Két hektár csalánost is lelegelne létráról, csak mégegyszer megölelhetné, láthatná.
Nagyon rég hallottam.... Van ilyen szituáció.
Kettő hektáros családost....
Ez nagyon jó mondás,de legyen inkább két hektár csalánost...
"Sejtem, hogy a páromnak szeretője van, ezért kicsit több idilli képet teszek fel a családról , a csaj irigykedhet ránk."
Nem irigykedni fog, hanem még jobban röhögni rajtad.
Imádom a zöldbablevest. Jó kaprosan, tejfölösen és nem túl melegen az igazi."
Én nyáron csak 3 levest főzök felváltva; salátaleves, gyümölcsleves, kapros zöldbableves. Mindhárom hidegen.
Sejtem, hogy a páromnak szeretője van, ezért kicsit több idilli képet teszek fel a családról , a csaj irigykedhet ránk.
Attól még lesz a párodnak szeretője
"Imádom a zöldbablevest. Jó kaprosan, tejfölösen és nem túl melegen az igazi."
Én is így szeretem.
"Utálom a nőgyógyászati vizsgálatot. Mindig hányingerem van tőle!"
Képzeld el szegény dokit, mennyire élvezheti 😝
Éjjel 12-ig nem tudtam aludni, mert csíptek a szúnyogok! Aztán meg már fél 6-kor felébredtem.
Nincs szúnyogriasztód? Az a jobbik eset, amikor az ember hallja zümmögni a dögöket. Akkor gyorsan be lehet dugni a szúnyogriasztót, s fél óra múlva már nyugi van tőlük.
Sejtem, hogy a páromnak szeretője van, ezért kicsit több idilli képet teszek fel a családról , a csaj irigykedhet ránk.
Persze, vígasztalhatod magad ezzel, hogy majd húúúú de jól megirigyel téged. Ugyan már, ez a strucc politika ebben az esetben több mint szánalmas. Szerinted miközben nézi a képeket arra gondol majd, hogy óóóóó de szerencsés az a nő, hogy hivatalosan vele van? neeeeeeeeeem... arra gondol, hogy az idióta tényleg nem sejti hogy mással kufircol és őt már nem szereti?
Soha nem maradnék ilyen kapcsolatban, első dolgom lenne kiadni az útját.
"Abbahagytam az imádkozást, mert úgy èreztem, mintha a falnak beszèlnèk."
Most majdnem azt írtam, hogy bízz a gondviselésben, abban, hogy minden érted történik. Majd eszembe jutott, hogy mi van, ha éppen gyógyulásért, vagy hozzátartozód gyógyulásáért imadkozol?
Hm...😏