Vallomások (beszélgetés)
"Karantént akarok."
Megdobállak kukoricával.
"Van egy olyan érzésem, hogy a szeptember végi időpontjaimra, már nem jutok el az orvosokhoz, mert megint minden le lesz zárva. Ne legyen igazam."
Legalább az augusztust várja meg. Mert a legszebb hónap az évben 🌞🌻🌻🌻🌻
"Nem bánnám, ha kirúgnának..."
Nem lenne egyszerűbb felmondani, mint egy kirúgást magaddal cipelni a következő helyre?
"Szeretek posztolni ez tény. És az sem érdekel, ha a családtagjaimról nem előnyös fotó készül, csak én nézzek ki jól a képen."
Legalább őszinte. Bár ha én lennék valamelyik családtagod, aki rosszul néz ki a képen, tuti jelentenélek, hogy akaratom ellenére tettél ki képet rólam. És akkor posztolhatnál a szoba faladra.
"Barátnőm folyamatosan sajnáltatja magát, mennyire elfoglalt... "
Azért ez nem ilyen egyszerű. Más jellegű az elfoglaltság gyerekkel, illetve anélkül. Mindkét fél lehet elfoglalt. Nekem olyan munkahelyem volt, ahol két hetente volt 1 szabadnap. Tényleg semmire nem volt időm mellette,hiszen szinte mindig bent kellett lenni. A gyerekekkel meg nyilván egész nap foglalkozni kell, de a két dolog egészen más jellegű.
"Gyereknevelés mellett, alkotóművész is vagyok. Rengetegen csodálnak, hogy szép, fiatal, vékony, hajlékony vagyok."
Van valami összefüggés a két mondat között?
"Nem tudom mi lesz"
Túl sokat ne mondogasd. Van egy hozzátartozóm, idősebb beteges, ő ezt naponta minimum harmincszor sorolja, mint mondjak, végtelenül idegesítő.
Barátnőm folyamatosan sajnáltatja magát....
Hasonló vallomásomat töröltek, azt írták nem vallomás.
"Rengetegen csodálnak, hogy szép, fiatal, vékony, hajlékony vagyok."
:D :D jah biztos...
Gyereknevelés mellett, alkotóművész is vagyok. Rengetegen csodálnak, hogy szép , fiatal, vékony, hajlékony vagyok
Úgy gondolom, azt kifelejtetted, hogy szerény is vagy :D
Jol esne most egy kiadòs szex...
Holnap😊
Karantént akarok
Én meg tombolni! :)
Falun lakunk és nagyon unom itt az életet de a férjem nem engedi, hogy a gyerekkel vonatra szálljak,bemenjünk sétálni a városba meg ilyenek. Elegem van, ha csak felhozom, hogy mennék ide-oda a gyerekkel azt mondja menjek egyedül vagy vitázik.
örülj,hogy mehetsz egyedül,a gyerekkel.Van olyan férj,aki nem is engedi a párját sehova,olyanokat hallok,h a fülem kétfele áll,mint a börtönben,úgy élnek.Ez ne megy olyan probléma,sztem,amirol ne lehetne beszélni....
Ki tudja. Olyat nem tud belevinni a műsorba, ami nincs meg benne.
Nem főzős, de én Puskás Petit bírom. Az egy bohóc. Még akkor is vicces lenne, ha a Kékfényt vezetné.
"Majdnem lefeküdtem egy hàzas emberrel."
Ez miért kukorica? Mert nem feküdt le vele?
Ha egyszer hazajutok...
Mindenképp fürödjél le. Jópihenést!
Magyar: Színvak vagy?? Nem látod, hogy pirosra kellett volna?
Amerikai: Csodálatos színharmónia, még sosem láttam ilyent, egészen egyedi!
Az csak egy szerep. Szerintem nem ilyen idegroncs.
Amúgy magyar szakács, Borbás Marcsi. Kivagyok a hülye nyeretlen stílusâtól. Inkább Ramsey. :D