Vallomások (beszélgetés)
"Van egy férjem, ő a párom, nem élünk együtt, csak hűségben szexelünk. Szex szempontjából olyan, mintha a másik felem lenne, közös gyerekünk is már 6 éves múlt. Lényeg, rájöttem, ha nem szexelhetnék vele soha, megőrülnék."
Ezt nevezem aztan hazassagnak 😅😂
Eskü, en mar nem ertem ezeket a modern dolgokat 😆
Gondolom a pasi akarta, a nö meg belement, hogy legalabb a havi 1et megkapja 😂 oke, ez csak vicc volt.
"Van egy férjem, ő a párom, nem élünk együtt, csak hűségben szexelünk. ..."
Kutya legyek, ha ezt értem. Nem éltek együtt, de néha szexeltek. Eddig érthető, na de mi az, hogy "hűségben szexelünk"? Ha nem éltek együtt, akkor ki hűséges kihez, és honnan is tudod, hogy hűséges?
Be szoktad adatni magadnak, és családtagjaidnak az influenza elleni oltást?
Mi is az, amit bevallasz, kedves?
"Van egy férjem, ő a párom, nem élünk együtt, csak hűségben szexelünk. Szex szempontjából olyan, mintha a másik felem lenne, közös gyerekünk is már 6 éves múlt. Lényeg, rájöttem, ha nem szexelhetnék vele soha, megőrülnék."
Férjed, párod, kúrópajti, de miért nem éltek együtt?
Gyerek nem kérdezi soha, hogy apa miért nem lakik velünk?
“ Ma annyira felidegesített a szomszéd asszonyom, hogy megmondtam neki, hogy amikor napozok a férje engem stíröl.”
Persze, hogyne... papírkutya vagy! 👎🏻
“ Tegnap ipari metállal üldöztük el a terasz alól a betonszántó motoros kisgyerekeket.”
😆👍🏻
"Ma annyira felidegesített a szomszéd asszonyom, hogy megmondtam neki, hogy amikor napozok a férje engem stíröl."
😆
"Én kihasználom még azt a pár hetet ami van a nyárból, aztán jön a rossz idő meg ki tudja lehet hogy karantén"
Már ennek a gondolata is elszomorít.
"Elképesztő, hogy minden ember mozgatórugója a szex."
Beszéltél minden emberrel? 😊 Megnyugtatlak: nincs így; nem egy embert ismerek, aki nagyon vidáman elvan szex nélkül. Ám ha így lenne, túl azon, hogy a szex a fajfenntartást szolgálja, nem elhanyagolható örömforrás. Arról nem is beszélve, hogy nem kevesen ősidők óta élnek belőle.
"Én kihasználom még azt a pár hetet ami van a nyárból, aztán jön a rossz idő meg ki tudja lehet hogy karantén"
Jól teszed. Bármi bármikor jöhet, sose lehet tudni. Még az is, amire nem is számít az ember. Élvezd a MÁ-t, mindenféle készültség nélkül :)
"Ma annyira felidegesített a szomszéd asszonyom hogy megmondtam neki hogy amikor napozok a férje engem stiről."
A pasi kidumálja, és a végén te leszel az ordas r..anc.
Hihi, nálunk is egy rövidáru boltban ki van írva; Nyitás hétfőn.
Bírom, mikor ilyen egyértelmű. D
Bevettem a letojom tablettát.
bizonyos élethelyzetekben nincs más választás,néha én is megteszem :))
Ezt nem találtam, törölve lett?
A mai vallomás felhozatal is elég soványka :)