Vallomások (beszélgetés)
"Abbahagytam az imádkozást, mert úgy éreztem, mintha a falnak beszélnék."
You made my day!👍💯💥
Az az igazság, hogy az ima önmagában nem elég, de ezt már biztos hallottad.
"Olyan szép az élet, a természet...mégis úgy hiányzik valami az életemből! 😒"
Keresd tovább!
"Abbahagytam az imádkozást, mert úgy èreztem, mintha a falnak beszèlnèk."
Sosem tudhatod, a fal miből van... :D
Ugye?
A minden napokban sosem kell spárgáznom, lehidalnom, stb.
Akkor?
Belegondolva, tényleg, fogalmam sincs, miért jó.
De ugyanez elmondható még sok mindenre.
Sosem fogom megérteni, hogy miért jó, ha valaki hajlékony.
Már többen próbálták megmagyarázni, de én még mindig nem értem...
Nem, ő tehernek érzi magát, mert vinni kellene.
Nem hívni, nem invitálni, nem természetes módon őrá is számítani. Nem, őt vinni kell. Mint egy csomagot.
Ha annak érzi magát, azt kapja.
Példának okáért azonnali büntetésképpen, amiért utál egy gyereket.
Egyébként nem azon siránkozott, hogy mennyire jó lenne a férjével együtt, és mennyire várta már...
'Sejtem, hogy a páromnak szeretője van, ezért kicsit több idilli képet teszek fel a családról , a csaj irigykedhet ránk.'
A csaj meg röhög a markába, hogy milyen szánalmasan naiv vagy, hiszed a családi boldogságot, meg az is szánakozik, aki tudja csal a párod.
Általában már mindenki tudja, mire tudatosul a megcsaltban, hogy felszarvazták.
Ne tedd magad nevetségessé, de persze a te döntésed.
Sétálok mezítláb a fűben, a természet lágy ölén, nagyon jól esik.
Kezedben a telefonnal elrontottad az egésznek a fílingjét
Sejtem, hogy a páromnak szeretője van, ezért kicsit több idilli képet teszek fel a családról , a csaj irigykedhet ránk.
ez a vallomás mindent visz :))
komolyra fordítva:talán a kapcsolat helyrehozásán,vagy ha nem lehet,annak felbontásán kellene gondolkodni,nem?
nem azon dolgozni,hogy más olyat lásson,ami nincs...hiába lát más mindent idillinek,ha minden sz*r-bocsánat.Te,illetve ti meg így is úgy is boldogtalanok vagytok......szuper!!!
Naplómba leírtam.
Ma megjelent.
vagy inkább boldogtalan lehet....
/?/
Nem vagyunk házasok, nincs köztünk vágy, nincs közös vagyonunk. Mégis együtt kell leélni az életet.
mi az, AMI VAN??
És mindezek után,amit nem értek: MIÉRT KELL??
Ajjajj....attól még hogy vki egy ilyet kiír,sztem nem feltétlen lúzer,egyszerűen csak nagyon el lehet keseredve,lehet velem van baj,de én már csak ilyen egyszerűen látom a dolgokat. :)
és te se hinném,hogy lúzer lennél,mindenki "jó valamire " és mindenkinek van értéke,értékei !!;)
Sokszor én már nem bánnám,ha ennek a keserves életnek vége lenne..
Vagyok én is így vele... semmi motivációm nincs a későbbi életemre nézve. Nincs jövőkép. Néha fejembe veszek dolgokat, de aztán le is beszélem magam róluk. Az ilyen lúzereknek mint mi, szerintem csak egy választásuk van...
Nem vagyunk házasok, nincs köztünk vágy, nincs közös vagyonunk. Mégis együtt kell leélni az életet.
Akkor mi van köztetek? Az ágy meg az asztal? :D Jó lehet így élni. Társas magány. Ennél még az is jobb ha senki nem szól hozzám. Én nem tudnék ennyire megalkuvó lenni. :(
Sajnálom.
Nem tudom, mire készülsz, de biztosan jó lesz? Nem lenne jobb emelt fővel rá se hederíteni a nyamvadt kis életükre? 💙
Hacsak ki nem meríti a szabiját ezzel a nyaralással, esetleg a karanténnal. Akkor új feleség most kihagyja a nyaralást.
Ismerősöm sem hozta el a saját gyerekét a nyári 2 hétre, mert elnyaralták a szabadságát, új asszony meg nyilván nem lesz két hétig napközben is az ő gyerekeivel.
"Nem tudom, mi lesz..."
sggünk kilesz:D
Majdnem lefeküdtem egy házas emberrel.
46-46. Amúgy nincs véleményem, nem látok bele a helyzetbe.