Vallomások (beszélgetés)
"Felhalmoztam a kézfertőtlenítőket és a maszkokat. Most szembesültem vele, hogy kinyitottam a szekrényt."
És? Még mindig jobb, mintha semmid se lenne, aztán húzhatnád a garbód nyakát az arcodra a buszon.
Ki nem állhatom az új cipőket. Én azt szeretem ha egy cipő viseltes, es idomul a lábra. Egy új cipőben mindig kényelmetlenül érzem magam. Mintha nem is én lennék.
Vár sok szeretettel a Máltai Szeretetszolgálat, ott majd kapsz viseltes lábbelit. Azért egy vadi újat vigyél cserébe. ;)
Egyre jobban emberfóbiám van.
Helyes, a kutyaharapást szőrével gyógyítod, hiszen nem vonulsz el magányba egy könyvvel a kezedben, hanem itt sok-sok ember között trenírozod magad.
*A legszebb szó a világon a szeretlek és az imádom*
Nem. A cipőfűző.
🙃
Úgy beszél rólam, velem, mint egy útszéli k-val és azt várja öleljem át és szeressem... Mit képzel magáról?"
Hogy ő egy kamionos.
"Felhalmoztam a kézfertőtlenítőket és a maszkokat. Most szembesültem vele, hogy kinyitottam a szekrényt."
Nézd meg a szavatossági idejét. Lehet, hogy kidobhatod.
Azért, mert egy stylist viszolyog a tangás fürdőruhától, ill. a tangás fürdőruhát viselőktől is, kb. engem egyáltalán nem érdekel. Mindenki hordja, amiben jól érzi magát, max. ha nem tetszik, nem nézem. :)
nem tudlak kukoricára térdepeltetni,bár sokan tették....én is az a kategória vagyok,aki azt vallja,mindenki olyan ruhákban járjon,amiben jól érzi magát,és ami ízléses és nem közönséges.A tangás fürdőruha megítélésem szerint még nem tartozik a közönséges kategóriába,mint pl az aki az utcán is kiteszi mindené-ha jól néz ki,hja kevésbé,bár az ilyen öltözet meg a közönségesség senkinek sem áll jól!!
ha neked tetszik,hordd,de mindig érezd az,hogy mi ízléses és mi nem,meddig mehetsz még el,és mi az amit már inkább kerülni érdemes!
"Megennék most 3 lángost meg egy hekket."
Lángost én is, főleg hogy kimaradt az ebéd :) De a hal tiéd lehet!
A legszebb szó a világon....
A legszebb szó a világon:Anya.....szerintem
"Azért, mert egy stylist viszolyog a tangás fürdőruhától, ill. a tangás fürdőruhát viselőktől is, kb. engem egyáltalán nem érdekel. Mindenki hordja, amiben jól érzi magát, max. ha nem tetszik, nem nézem. :)"
Az, hogy szerintem proli dolog pucer hátsóval nyilvánosan flangálni, hagyjuk is, ízlésekről nem vitatkozunk. De hogy valaki abban jól érzi magát, hogy kényelmes, azt nem tudom elképzelni.
"Rágondolok. Arra, hogy épp a családjával nyaral..."
cumi. veled nem akart valamiért.
"Nem veszek almát 900 Ft-ért."
lehet olcsóbban is...
"Rágondolok. Arra, hogy épp a családjával nyaral. 5 éve szakítottunk, azóta is összejárunk. Csak most tudtam meg, hogy 2 éve házas és hogy gyerekük is van. Velem kellett volna családot alapítania."
Hát ott volt előtted a lehetőség.
Képes vagy belerondítani a házasságába?
"40 éves barátnőm semmivel sem néz ki jobban mint az 50 éves..."
Lehet, hogy azért, mert az 50 éves barátnőd olyan fiatalos, hogy 40-nek néz ki. :)
A kor tényleg nem számít.
"Rágondolok. Arra, hogy épp a családjával nyaral. 5 éve szakítottunk, azóta is összejárunk. Csak most tudtam meg, hogy 2 éve házas és hogy gyerekük is van. Velem kellett volna családot alapítania."
Szakítás után mi értelme összejárni? Pláne ha olyan „apróságok” nem derülnek ki, mint nősülés, gyerekszületés? Ja! Lehet, hogy neked megéri a pásztoróra? A pacáknak biztosan.
"Szeretethiányt nem kell komolyan venni. Akkor nem fáj annyira."
Ó igen. Ez pont így működik 🙄