Vallomások (beszélgetés)
Igen, csak nem mertem kiírni a gyárat :).
Én is ismerek olyat aki gyógyszertárban dolgozott, aztán rákapott a gyógyszerekre. Tök értelmes nő volt, aztán tökhülye lett. Teljesen leamortizálta magát.
És a boltba hogy kerül?
A pékségi kemencéből kikerülve???
Igazad van, volt egy ilyen is.
Nem te vagy, aki pár évvel ezelőtt itt arról írt, hogy imád valamelyik gyógyszergyár épülete előtt üldögélni, mert annyira hálás a termékeiért? :)
Igen *.* nincs jobb annál, elhihetitek.
KFC-be fogok felszolgálni, ha felvesznek.
"Szerelmes vagyok a Xanaxba" Még mindig?
“ Két lábbal a földön járok. Irritálnak a pozitív szeretetről ömlengő, felsőbb szintre megvilágosult emberek, számomra hamisan csengenek.”
Nézd el nekik. Kimosták az agyukat. 😃
Van szakmád? Milyen munkát keresel?
Pont akkor szeretem, ha csak úgy pattog a héj! Júj, de tudnék egy karéjt zsírral megkenve, lila hagymával...
Nem csak. Némelyik, főleg öregek, olyan tudatlan, hogy fogalma sincs. Teljesen betakarja a száját, az orra meg szabadon.
Én is lehúzom az államra, mikor éppen szabadtéren vagyok és nem vagyok tömegben, de ha kell, akkor rendesen hordom.
"Szerelmes vagyok a xanaxba."
Ez mióta anyakönyvezhető név?
Nem tudok élni nyugtató nélkül! Pszichiátriai beteg vagyok.
gratulálok azoknak ,akik erre "kukoricát adtak" ! sok együttérzés és empátia szorult belétek!
Én elszeleteltetem (hú zötyögős buszon ezt leírni) az egészkenyeret. Nem szeretem amikor morzsikál mindenfelê.
Annak idején a kollégák nagyobb mennyiségű kendert foglaltak le, aminek egy részét a bűnjelkamra elé letették,a folyosóra, hogy a bűnjel kezelő, majd elhelyezi. Akkor én ügyeletes voltam, egész nap az épületben tartózkodtam. Mire lejárt a 12 órás munka,a szag már a szememet csípte.
Soha nem veszek szeleteltet, nem szeretjük. Az már újan olyan, mintha másnapos lenne, nylonzacskó ízű. Éppen a friss kenyér kérgének illata, ropogóssága adja a kenyér lényegét. Másnapos van itthon is. Én nem bánom, hogy végre nem csomagolják az egészeket :) Magas vagyok, a legfelső polcról választok. De pl. a lipóti kenyeret nem is lehet fogdosni. Bár ezt szintén a kérge miatt nem vesszük.
Jellegzes illata van. Ha egyszer valahol megêrzed, soha többet nem kevered semmivel össze. :)
Én rendőrautóból éreztem egyszer. Reméltem, hogy csak illatosító. :D
És a szeleteltet ki teszi a szeletelőbe? Illetve az egészkenyêr kerül bele. Ugyanott vagy majdnem. :P
Tegnap láttam a boltban, hogy a bácsika könyékig turkál a zsemlék között. Mint ahogy a lottósorsoláskor szoktak kb. Szerintem, csak csomagolt pékárut veszek ezután.
Pontosan ezért nem vásárólok. És nem veszek olyan helyről sem ahol egy eladó van és ua. kézzel veszi ki a pékárút és a retkes pénzt, vagy fogja meg a felvágottat.
Főleg, amíg ilyen vírusos helyzet van.
Minimum elvárható lenne a pékségekben, hogy csipesszel nyúljanak a pékárúért. Hab a tortán, amikor még megnyálazza az ujját, a zacskó szétválasztásához.
Egyszer volt olyan, hogy nem vitte a gép a kódot, pénztáros pedig nem tudta elolvasni kézi beíráshoz, nem látta meg :) Én olvastam fel a számsort.
mivel engem nem altattak,bár könyörögtem érte,mert akit altatnak,állítólag hány.engem egyszer altattak,de nem hánytam.szóval a gerincbe adtak egy injekciót,először 6 órát kellett mozdulatlanul feküdni,utána tízet,mert az ápolónő okosabb az orvosnál.alig vártam,hogy elmenjen,ha nem szédülök nyugodtan fölkelhetek,mondták tegyem le a járókeretet,mert abban esek el.aztán virgoncan jártam.néha altatóval tudok aludni,máskor azzal sem.
én kaptam a műtét előtt valami bogyót.azt mondták,ez a leszarom tabletta.ha akarom,nézzem a műtétet,hát akarja a jónyavalya.rettenetes fájdalmaim voltak,azt mondták,hogy az érzéstelenítőben van fájdalomcsillapító.volt a jónyavalyát.a második könnyebb volt,mikor kivették a hurkot,de mondtam,én a leszarom tabletta nélkül egy tapodtat sem.
Tegnapelőtt este a Sparban - ahová ezerszer megfogadtam, hogy a lábam nem teszem be - vettem egy fél kilós kenyeret. Nem volt előre csomagolt, a pénztáros ki akarta venni a zacskóból, mondtam nem, én veszem ki. Majd a kezemből akarta kivenni, kérdeztem tőle, mi nem érthető azon, hogy nem érhet hozzá, majd én odatartom a kódolvasóhoz. Továbbra is nyúlkált érte, mert szerinte én nem érem el. Majd a szomszéd kasszából a pasi, akinek általában a földig ér a nyála, ha meglát, anélkül, hogy rám nézett volna odaadott neki egy vonalkódot. Majd távozáskor nem köszöntek vissza. Szóval nyilván én voltam, az idióta, hisztis vásárló 🙄
Engem viszont műtét előtt nem tudtak elbódítani. Még az előkészítőben sem. Magam másztam fel a műtőasztalra, majd végignéztem, ahogy letakargatnak a zöld ruhákkal. Akkor kaptam valamit infúzióba, amitől filmszakadás. 11 körül műtöttek, fél 3-kor fel kellett kelnem, mert pofámba sütött a nap, függönyt összehúzni.
Itthon sem használ semmi, ha úgy döntök, nagyot aludnék. Nem használ, nem is árt. Akár egy cukorka...nulla.
Ezért nem lett volna szabad rászoknod. Sajnos ezek a gyógyszerek többet ártanak , mint használnak!
Én is próbáltam szedni szorongás és rossz alvás miatt . Igaz én nem függőség miatt, hanem a mellékhatások miatt hagytam abba .
További ajánlott fórumok: