Vallomások (beszélgetés)
"Már most alig várom a tavaszt"
Felesleges bármit várni, úgyis eljön minden. Az is, amit nem szeretnénk.
Ha mondjuk hetente egynél többször jár fürdeni, olcsóbb lenne otthon.
Egyébként szinte biztos, az ilyen görények képesek a többnapos izzadtságukat a medencében lemosni 🙄
"Életem eddigi legrosszabb éve az idei. Először kiderült, hogy életem végéig gyógyszert kell szednem, betegség miatt, aztán mindent keresztül húzott a Covid, nyáron meghalt apa, a cég ahol dolgozom, megszűnik.....mi jöhet még? Ne jöjjön semmi!!!!!🤐😭"
Küldenék egy rendes ölelést a virtuális helyett, de nem lehet. Nekem 2015-ben volt a tiedhez nagyon hasonló formában borzalmas évem.
Akkor nyilván megszívta mindenki, aki a környékeden volt. Viszont te szívesen tartózkodnál olyannak a társaságában, akiről tudod, hogy beteg? Odaengednéd a hozzátartozóidhoz is?
Tudom, hogy a hőmérőzéssel csak a töredék töredékét lehet kiszűrni, és az arcmaszk sem véd meg mindentől, de azért amennyit lehet, meg kellene tenni magunk és mások védelmében.
"Mindig attól félek, hogy séta közben véletlenül belerúgok egy galambba."
Ne félj, az utolsó pillanatban mindig félreugrik :) Szent Márk téren sem tapostunk el, pedig volt bőven.
'Tegnap akkorát szexeltem, hogy még a ház is beleremegett.'
Hat azert ezen is meglepödtem, hogy egyeseknek ez is csipte a szemet xD
Bakker, ezek szerint eleg sokan minimalbert keresnek, es nem szexelnek 😂 ( 500ezres fizus vallomas)
Utalom az irigy, es feltekeny embereket, akik 'ha nekem ez meg az nem adatott meg, akkor masnak se' elv szerint elnek. Eleg szanalmas
1. Irigység
2. -"-
3. -"-
?
"Nagyon izgulok. Munkahelyet váltok és pénteken lesz az egyik interjúm, a másik hétfőn. Mindkét helyen a nettó 500 ezer a cél, az alkualap. Innen indulok.:) Ha már munkahelyet váltok, akkor nem lefelé fogok menni a béremmel."
Árulja már el valaki, ezért miért kapott kukoricákat? 🙄
"Szeretek fejen állni a liftben, de még sose próbáltam."
ööö... akkor honnan tudod, hogy szeretsz?
Engem ma reggel egy teszt várt.
Tegnap az uszodában, a pénztárban felvetették velem a maszkot. A medencéknél már senkit nem érdekel. 🙄
Mondjuk elég hülyén néznék ki maszkban úszva 😝
Értem én, de kik? Kérdezd meg Gy.-től légyszi, hogy hivatalosan ki büntethet?
A logikus az lenne, hogy akár a kalauz is megtagadhatja a szolgáltatást, ergo leszállíthatja a vonatról. De gyanítom, hogy a valóság eltér ettől.
Meg azt is, hogy a munkahelyemen 3.felszólîtás után ha nincsen rajtad, véged. Reggel már nem kapott az agyam oxigênt. 😠
De jó is!
Mióta láttam a Hegyi Doktort, Ausztria hegyei közé vágyom. Azt hiszem örökre ott tudnék maradni!"
Én is csípném, de csak nyáron. A farakásokat imádom, csak ne kelljen használni. D
'90-es évek elején Siófokon egy szórakozóhely előtt láttam egy táblát, "Ma este Hevesi Tamás énekel." Akkor még semmit nem mondott a neve, az, hogy a felesége ki, kb. tavaly raktam össze.
Nekem olyan Szécsi Palis, nem erre a bolond világra való. :))))