Vallomások (beszélgetés)
Mióta láttam a Hegyi Doktort, ausztria hegyei közé vágyom. Azt hiszem örökre ott tudnék maradni!!
Egyerértek.
Abszolút. Valamikor - még egyetemistaként - egy társaságba keveredtünk. Már akkor is házasok voltak, Krisztának fekete haja volt - sokkal jobban állt neki - Akkoriban igazán menő volt, és tényleg már akkor is tök unalmas.
Akkor volt egy utazási irodájuk a Bajcsy Zsilinszky úton, most fociedző. Kicsit olyan, mintha félállásban lenne zenész.
Szuper volt ott is!
Szerintem az a baj vele, hogy túl normális, már-már unalmas, azaz nem érdekes az embereknek.
Én kedvelem őt, és teszik az a néhány dala is, illetve a sztárban sztárban nagy kedvencem volt, de mindig azt mondom magamba: kár, hogy ilyen unalmas. Valahogy nem él vagy mi. Nem tudom, hogy érthető vagyok e....
Te... engem hóttra nem érdekel, ki minek a mije.
Vagy tetszik egy-egy adott száma éppen, és meghallgatom, vagy nem tetszik éppen és ennyi.
Az sem érdekel, ki és milyen fényben meddig van. A hozzá való hangulatom biztosan nem függ mások véleményétől.
Ma láttam, hogy Volánbuszos autókból figyelték, kik vesznek fel maszkot a buszmegállónkban. Örültem neki. Még nem büntetnek. Kíváncsi vagyok a folytatásra.
Neked sincs nagyobb örömed ebben az életben mi? Sajnálom. Sajnállak.
Szeretem a formázott rizst, akkor is, ha " nem divat"
Divat? Hol kell viselni?
Szeretem a formázott rizst, akkor is, ha " nem divat".
Le vagyok maradva rizsdivat-ügyileg. Mikor volt utoljára divatban a formázása?
"Szeretem a formázott rizst, akkor is, ha " nem divat"
Köszönjük, hogy megosztottad velünk féltve őrzött titkodat.
Férjem is ilyenekkel érvel, vagyis már semmivel, meg sem hallja, ha mondom. Azt hiszem, levehetem a napirendekből.
Apámnak volt olyan ügyfele, akinek a bútorait is eladták a bérlők. Szóval szarkalábikó.:(
"Amikor igent mondasz másoknak, győződj meg róla, hogy nem mondasz nemet magadnak."
Nagy igazság. 😁
"Két lábbal a földön járok. Irritálnak a pozitív szeretetről ömlengő, felsőbb szintre megvilágosult emberek, számomra hamisan csengenek."
Mondanál példákat?
Van 10 dala?
Mondjuk egy is elég, ha azt egy életen át kell játszani 😝
Őszintén szólva csodálkozom, hogy nem vitte többre. Láttam a Sztárban sztár szériát, abban jobb volt, mint a valós életében.
"Lehet manapság megbízható alberlőt találni? Szeretném kiadni a lakásom. De rossz tapasztalatokat hall az ember."
A vonzás törvénye itt is működik 😝
Nem albérlő. Bérlő, az üzlettársad. Bérlőktől legalább annyi rossz tapasztalatot lehet hallani bérbeadókról.
Lehet manapság megbízható alberlőt találni? Szeretném kiadni a lakásom. De rossz tapasztalatokat hall az ember.
Mi is albérlők vagyunk, azt hiszem a megbízhatóságunkkal sincsen semmi probléma. Fizetést követően első dolgunk, hogy a havi részletet elküldjük a tulajnak. A lakásból nem csinálunk átjáróházat, nincsenek hangos bulik, amivel a szomszédokat zavarnánk. Ez utóbbi két dolog akkor sem volt jellemző ránk, mikor saját lakásban laktunk.
Ugyanakkor a tulaj sem jár a nyakunkra, miután elrendezkedtünk is úgy kellett beimádkozni a lakásba, hogy nézze meg milyenek lettünk. Pedig itt dolgoztak az alattunk lévő lakásban, mert az is az övék és éppen felújítás közepén jártak.
Ugyanakkor a te bizonytalanságodat is megértem, mert valóban hall az ember elég sok rosszat is ezzel kapcsolatban.