Új év előtti elhatározás avagy Karácsonyig -5kg! (beszélgetés)
Menni fog ez, ne add fel. Én sem fogyok, sőt hízok :D Akkora hasam van, mint a ház, vizesedek is felfelé rendesen :D azt hiszem feladom..
Amióta nem szedem a bogyót és nem rendszezres a menszim és kimaradozik, hol fogyok, hol felszedek 1-2 kg-ot. Nem jó ez így.. Így nem lehet fogyózni.. :(
Én ugy érzem,hogy semmit nem fogyok.Tönkre megyek,mert tudom,h az éjszakázás a bünös.
Ja másik meg az ,hogy pocsék az emésztésem,va,hogy napokig nincs semmi....:-)))
Sziasztok.
Nekem ma majdnem sikerült betartanom a gyümölcsnapot,csak este csábultam el és ettem ugy kb 10 dkg mogyorót:-) sajna ez van
Sziasztok!
Hazaértem. Én ma ettem mandarint, narancsot, körtét, 1 balatonszeletet, husilevest. Vacsi még nem tudom, hogy lesz e majd meglátom mennyire vagyok éhes.
Jelentem ma ismét sokat ittam. 3.5 liter víz lecsúszott. Vajon ez mitől lehet? Múlt héten is így hét elején ittam ilyen sokat. Igaz most érzem, vizesedek is felfelé.
Kajcsim:
Reggeli:tejeskávé +szendvics
Tízórai: tea
Ebéd:8szelet rántott cukkini+cékla
Uzsi: elmaradhatatlan fahéjas tejföl :D
Sziasztok csajszik:)
Ma már mindenki jókislány,ugye???Én még /!/jó vagyok eddig:)
Szép reggelt.
Az enyém nem szép. Álmos vagyok, fáradt vagyok, az eső esik, én meg ráálltam a mérlegre és ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá 1.5 kg-ot híztam. Mondjuk szerintem kezdek felvizesedni is, mert már meg kellett volna 1 hete jönnie. Ilyenkor szokott már rajtam lenni egy csepp kis víz. Na majd leadom.
Ma a tegnapi leveskét viszem...
Jó reggelt mindenkinek,új hét új erő..,kitartás!!!
A hétvégén csúnyán elgyengültem 3 májkrémes zsömle,rakottkel,jégkrém húúú nem is írom tovább mert elszégyellem magam.
Én megint gyümisalit csinálok mint mult héten meg egy kis levest hozok majd.
Hajrá mindenki.
Okés, köszi a tippet!
Jóccakát neked, lassan én is megyek. Holnap már nekem is meló van... :(
Holnap megint dolgozom,úgy hogy elteszem magamat.............
Szép álmokat mindenkinek!
További ajánlott fórumok:
- Amikor elég egy rossz megjegyzés az elhatározáshoz...
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Karácsonyi sütés-főzés / Mi lesz a karácsonyi menü?
- 2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:)
- Karácsony előtti lakásdíszítés
- Sziasztok! A véleményeteket szeretném kérni. Karácsony előtti akcióban, vagy inkább ünnepek után érdemesebb LED - TV-t venni?