Új év előtti elhatározás avagy Karácsonyig -5kg! (beszélgetés)
Szép reggelt!
Mimi jó gyümölcsnapozást. Nekem is azt kéne, de hétvégén lehetetlen a szülők miatt. Tegnap szerintem 1 kg-nyi kaját bezabáltam. Sosem leszek 60 kg, 58 meg pláne :( De vessek magamra
Jó reggelt. Én ma valoszinü,hogy megprobálok gyümölcsnapot tartani,mert éjszakás voltam és ilyenkor szokott visszajönni az addig leadot kiló.
Szundizok most,utánna benézek majd.
Pusy,kitartás és ellenállni a kisértésnek:-))))
Bekuksiztam, mielőtt kimegyünk a szüleimhez.
töhöske:
Sajnálom a büntit, azért ez durván sok. Csak azért, mert akkor nem tudtál bérletet mutatni? Basszus...
KicsiPoo:
gratula a -0.5 kg-hoz, csak így tovább :) Nekem most a hétvége lesz necces, ugye anyu és anyósféle kényeztetés. Na de egye fene... :D Majd lemegy amennyi...
sziasztok!
délelött turmixoltam almát raktam bele sima joghurtot meg fahéjat nagyon fini volt:)ha vkinek wc problémái vannak garantált siker:)
Sziasztok!
Én éjszakai bagoly voltam,én még csak most reggeliztem/tízóraiztam.:) 1 banán,1 joghurt,pezsgőtabi. Csak kíváncsiság kedvéért reggel rá álltam a mérlegre,el sem hittem,hogy 59 kg-ot mutatott.Lement 0,5 kg?! Kezdődik a házimunka,semmi kedvem hozzá.:S
Jó reggelt mindenkinek!
köszönöm a kávét és a mosolyt!
A kávét most iszom,a reggelin már túl vagyok,szendvics volt. Ma is dolgozom,a kajcsim hasonló lesz mint az elmúlt két napon.
sziasztok csajok. Nagyon rossz passzban vok. Szeptemberben elkapott az ellenőr,akkor nem volt pénzem bérletet venni hogy bemutassam(egyébként 10-es gyűjtővel járok)ugyhogy most kijött a bünti 24500ft.
12-őt tegnap befizettem, a többit 2 részletben kell,de hát így ünnepek előtt...
Benyomtam két párizsis zsömlét reggelire és megennék még egyet..na mindegy igyekszem kitartani a cél mellett.
Szép napot mindenkinek.
Sziasztok! Lénap megvolt, egy kis tökmagot rágcsáltam, de az szerintem kellett a futás miatt is. Jó lenne ma is bírni. Az este lesz necces, mert 10-től SP koncertre viszem a gyereket, amíg Ő koncertezik én shoppingolok, szóval hosszú napnak nézek elébe. Nehezebb lesz bírni.
KicsiPoo! A naplómban a zserbó tk. lisztes. Mindenkinek ízlett. Kérhetek nyers pogácsát? Imádom.
Nekem ár tegnap is mondta az ember, hogy már olyan vékony vagyok, hogy lassan elfogyok. mit fog akkor szólni a -5el?
Tamtaramm, szép reggelt. Látom én fekszek utoljára, én kelek elsőnek :)
Na sebaj, szép napot nektek! Este lehet csak 9 után tudok benézni!
Itten is vagyok kedves fórumtársaim :)
KicsiPoo:
Ez a torpedó jól hangzik. Akkor ez egy sima szendvics tulajdonképpen? Nyamm... Éhes vagyok, de akkor sem eszek már ma :)
Mimó:
A szegedi Anna fürdőbe járok éjszakai fürdőbe. 21-24-ig van nyitva és mindent lehet használni. A termálrészt és az élményrészt is. Ilyenkor úszok egy kicsit, szaunázok, néha pezsgőfürdőzök, gőzkabinozok, szóval élvezem az életet :) Ennyi nekem is kijár :)
na megyek hunyni hamar reggel lesz. Holnap talizunk
joccakát mindnyájotoknak,és kitartás!
További ajánlott fórumok:
- Amikor elég egy rossz megjegyzés az elhatározáshoz...
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Karácsonyi sütés-főzés / Mi lesz a karácsonyi menü?
- 2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:)
- Karácsony előtti lakásdíszítés
- Sziasztok! A véleményeteket szeretném kérni. Karácsony előtti akcióban, vagy inkább ünnepek után érdemesebb LED - TV-t venni?