Új év előtti elhatározás avagy Karácsonyig -5kg! (beszélgetés)
KicsiPoo! Én is csináltam ma pogácsát,próbáld ki ezt! Hozzávalók: 25dkg liszt 25dkg vaj 25 dkg túró,25 csipet só (ízlés szerint)
Mind a három dolgot összegyúrod fél óra pihenés a hűtőbe...kb újnyi vastagra kinyújtod,kiszaggatod,tojássárgával megkened,reszelt sajt a tetejére,180 fokon "aranybarnára"sütöd......Nem diétás,de amolyan gyors vendégvárós. :-)
Nagyon jól sikerült! Olyan igazi "retro" burger volt! Csalamádé salilevél mustár ketchup ubi .....
Fincsi volt,de ugye holnaptól megint ki van iktatva az étrendemből az ilyen "bűnös" kaják. :-(
Rám is rám fér a gyüminap a hétvégén kieresztettem kicsit.
Sziasztok reggel jövök!
Okés 14.-e
11. 14. Reggeli: sajtos-tejfölös lángos /cca 350 kcal/
Tízórai: -
Ebéd: krumplileves, rizs, sült husi, saláta /cca 600 kcal/
Uzsonna: 1 szelet almás béles/cca 200/
Vacsora: az ebéd leves nélkül/cca 450 kcal/
Napi:1600 kcal
Variálva:
R:menjen a lángos:)))))))/350/
T:alma:30 kcal
E:krumplileves, sült husi, saláta/400 kcal/
T:joghurt /150/
V:sült husi, saláta/300 kcal/
1130 KCAL/NAP ÉS A LÁNGOS IS MEG VOLT:)
Mimó igen :)
töhöske:
igen, kedden gyüminap, vagyis én csinálom mindenképp! :) Muszáj lesz, mert hizott malacka vagyok :D
carte'dor jégkrémet de rég ettem már... Ne is mond :D
Mondcsi átérzem a problémád..,ma nekem volt ilyen napom hogy megkívántam egy kis édességet..,és meg is ettünk egy doboz Carte'dor jégkrémet a fiukkal.
Ugyhogy a mai kalória bevitelemre én sem vagyok büszke,ráadásul a mozgás is ohne.
Szóval kedden megint gyüminap?
Frankfurti leves leve belefér? Azt főzők délelőtt és imádom!
Na hazaértem. Köszi az elemzést...
A 13.-a az ilyen zabaroham volt. Néha rámjön, hogy ha nincs amit kívánok (jelen esetben egy pohár joghurt volt) akkor mindent megkajálok, ami a közelemben van. Ez épp győri édes, macisajt volt. A vacsora meg ugye anyu főztje :D Na így ebből 430 kalória csak a joghurt javára :D
A vasárnap az ideális nap. Ennyit szoktam enni normális esetben és így. Vacsora nem is volt, lesz, nem vagyok éhes.
Azt írd jóvá, amelyiket gondolod. Mondjuk a 14.-ét. Igaz ebből a sajtos-tejfölös lángos egyedi :D
Hétköznapokon valamelyik napom volt olyan amit sokat ettem? Azt át lehet módosítani....
Szia Poooo!
gondoltam hogy ez van,ugye a holnap jó nap:)?
Sziasztok!
Itten vagyok,nem tűntem el,csak hétvégente vagy Gerivel vagy otthon vagyok és így nem szoktam nagyon nettezni.Egész jól sikerült a hétvége,lightos reggelik vacsorák,és olyan 500as ebédek.Semmi nasi nem volt.A pogácsa nem sikerült,nem kelt meg a tészta így nyers maradt a közepe.Holnaptól ismét,diéta.Semmi nincs itthon így nem ehetek sokat.:D
Szóval az elmúlt három napot áthoztam,kielemzem neked...ha nem baj..
11/13.Reggeli: kamilla tea
Tízórai: győri édes jóreggelt /228 kcal/
Ebéd: 2 töltött gomba, 1 kis töltött husi salátával /cca 500 kcal/
Uzsonna: 2 macisajt /204 kcal/
Vacsora: borsófőzelék, 2 fasírt, 4 túrós palacsinta/250+200+400/=850
Napi:1782
11.14. Reggeli: sajtos-tejfölös lángos /cca 350 kcal/
Ebéd: krumplileves, rizs, sült husi, saláta /cca 600 kcal/
Uzsonna: 1 szelet almás béles/cca 200/
Vacsora: az ebéd leves nélkül/cca 450 kcal/
Napi:1600 kcal
11.15. Reggeli: fittform tea
Ebéd: csirkeleves, rántott csirkemell krumplisalátával /500 kcal/
Uzsonna: túrós rétes /kcal200/
Vacsora:
Napi: 700 –nál tartasz,nem vacsiztál,és azért ma meg is ilyedtél a mérés miatt.
Nos,a dolog lényege 1300 fölött a legtöbb nő nem tud súlyt veszteni,így csak szintem tartasz,nem tudsz fogyni ,mert túl sok abevitt kalória,és ráadásul ebből túl sok a rögtön raktárba menő készlet….Mondjuk hogy mond egy napot a háromból melyiket írjam át jóvá,hogy lásd a rendszert amit akrnék megértetni…Válassz melyik leygen..
Mimó
Igen, kedden megint lénap, vagy gyüminap. Én gyüminapot tartok, mert hát melóban lénapot nem bírnék ki...
Na és mit fejtettél meg? Na igen, amióta a 90 napos abba hagytam nem igazán eszek jól :D Most lelkileg nem is állok úgy, hogy menjen. Na majd eljön annak is az ideje..
További ajánlott fórumok:
- Amikor elég egy rossz megjegyzés az elhatározáshoz...
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Karácsonyi sütés-főzés / Mi lesz a karácsonyi menü?
- 2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:)
- Karácsony előtti lakásdíszítés
- Sziasztok! A véleményeteket szeretném kérni. Karácsony előtti akcióban, vagy inkább ünnepek után érdemesebb LED - TV-t venni?