Új év előtti elhatározás avagy Karácsonyig -5kg! (beszélgetés)
Sziasztok! Én is megjöttem! :-) Úgy látom így vasárnap estére csak összejön a csapat! Ahogy olvasom mindenkinek eltelt a hétvége,kinek így kinek úgy,....igaz MIMÓ! :)) Sajna ma már megint volt étvágyam,de csak joghurtot ettem! kb 10dkg sűltkrumplival.
Mimó! A halas recepted nagyon jó,de miután nem tudtam belépni ide,ezért sajna nem tudtam megcsinálni....:(( Nekem tetszik a közös fogyó,tőlem csinálhatjuk a menüdet!
Látom szinte mindenki kutya párti. :) Nekem is van,(volt) egy gyönyörű német juhász szuka kutyusom,akit Szaminak hívtam..... Exemnél maradt,mikor szétmentünk,mert ott volt kert, én meg panelba költöztem Atival,itt nem lett volna jó neki.Egyszer kétszer még meglátogattam,de az ex elzárkózott minden velem kapcsolatos dologtól,ezért már csak a kutyum fényképe maradt nekem.....:((( Sajna ez van! Anyum viszont "kutyabolond",nagy kertje van és van 5 kutyája,na őket aztán lehet dögönyözni!
Néztem a képeid,láttam őket.Ez nagyon nehezen emészthető,hogy más életciklusunk van...Sose teszem túl teljesen egyiken se ,de Bori...Na ez nagyon gáz téma nálam..Mi lesz ha?Már most frusztrálom vele magam...Na,hagyjuk,maradjunk a diétánál.
:)
Holnapén isvisszafogós napot tartok,és kedden a szokásos lénap:)
sziasztok
A kutyákat nagyon szeretem ha tehetném bernáthegyim lenne nekem az a kedvencem:)macskákat nem igazán..
Mimó, idén két kutyusom elpusztult, már csak egy maradt nekem, szóval már csak őt szerethetem egyedül :( De imádom, szó se róla, csak hiányzik a másik kettő...
A diéta megyeget, habár én vizesedek ezerrel... Kedden gyümölcsnap az tuti... Lehet holnap is próbálkozok egyel!
Na jó:)
Megkaptad az ajándékom?
Valaki vagy szereti őket,akkor egy életre szól,vagy nem,és akkor sose lesz barátságban velük.Te és én az első kategóriába tartozunk:)
Nekem Borka a 7. kutyim:)
Halihó, én is vagyok. Lenyomtam 25 percet sztepperen és megnéztem egy Szex & New Yorkot. Máris jobban érzem magam egy kicsikét :)
Mimó, üdv újra köztünk, remélem jól érezted magad!
Sziiiiiiiiiiiasztok:)))))))
megjöttem a telekről.Ettem ittam jót mulattam,kiástam több tucat bokrot,és fát .Átültettem,belocsoltam...na aztán jöttem...
ÉÉÉÉÉs valóban ettem és ittam:)
Dehát mire való a hétfő,na????
Na kiteregetek, aztán sztepperelek...
8 körül jövök :)
További ajánlott fórumok:
- Amikor elég egy rossz megjegyzés az elhatározáshoz...
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Karácsonyi sütés-főzés / Mi lesz a karácsonyi menü?
- 2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:)
- Karácsony előtti lakásdíszítés
- Sziasztok! A véleményeteket szeretném kérni. Karácsony előtti akcióban, vagy inkább ünnepek után érdemesebb LED - TV-t venni?