Új év előtti elhatározás avagy Karácsonyig -5kg! (beszélgetés)
Remeg a kezem!:) Kicsit megedzettem a felsőtestet.Szép feszes karom,meg cicim lesz.:P Meg csináltam a B.A. Nyerj időt című dvd-jét,majd a 200% dvd-jéből a felsőtestet az max 10 perc volt.Meg tegnap találtam a súlyzómhoz a reebok oldalon egy nem egy 6 videót és még azokat is elvégeztem.Azok max 1 vagy másfél percesek.3/4 6-kor meg irány futni.
Kaja az nagyon jó volt.Vagyis szerintem le is dolgoztam,vagy le fogom.
Tízórai: 1 banán,2 szelet túrós sütemény
Ebéd: 2 szelet kenyér,2 rántott hús,majonézzel,pezsgőtabletta.
Szerintetek?
Lányok már csak 30 nap van Karácsonyig!
Na,jó így jobban hangzik:MÉG VAN 30 NAP KARÁCSONYIG!
Jaaaaa, lefelé olvasva reg, T, ebéd, vacsi:D Leesestt :D
Uzsi nincs? :D
Igyekszem mindenképp. Főzők is délután egy tisztító teát.
Hát lányok ez nagyon ciki volt. Az előbb szólt a kaputelefon. Odamegyek felveszem.
-Halló tessék.
Nem szól bele senki. Hallózok még egyszer, semmi. Azt hittem a gyerek egyik haverja szórakozik.
-Minek csöngetsz ha nem szólsz bele?-kérdem.
Hát kiderült a gyerek doktornője volt, és csak azt szerette volna közölni hogy mivel Bence elmúlt 12 éves már nem jár nekem táppénz.
Húú de szarul érzem magam.
Akkor az nem, de emlékeztetsz rá. Na mindegy csak eszembe jutott.
Nézem az étrendet,nem piskóta..,ha ettől nem fogy valaki akkor semmitől!
Sajnos a mai napot már "elszúrtam" paradicsomos húsgombócot ettem(tegnapról) meg egy túrórudit.
Majd holnaptól. És hát baromi keveset iszom sajnos.
ja kis betűrejtvény föntről lefelé! Tök ari.
Emlékeztetsz a fiam keresztanyjára. Az ilyen kreatív,általában a középpontban lévő néha nagyon hisztis(ez nem tudom mennyire igaz rád) csajszi..igazi egyéniség!
Úristen,én nagyon keveset iszom ehhez képest!!!!!
Nézve a folyadékokat és a mennyiséget..,az ember ezt megissza már nem is éhes annyira!
Poo!
Biztos voltam benne hogy neked is bejön a csajszi a szélen,mi egy svádádra járunk.Én kqvára lennék ilyen túl izmos:)
Bogács...nekem a diétatemetőm,bulizni járunk oda...
Töhike !
Sajnálom hogy megbetegedettetek,de ha otthon vagy menni fog a diéta:)
Jó reggelt szép napot csajok!
Hát kényszerpihenő egész héten. Bence tegnap egész du. lázas volt szerintem éjszakára is maradt még egy kis hőemelkedése,meg az a ronda hurutos köhögés. Reggel 7-re elmentünk a dokinénihez..,rengetegen voltak!!! 7:03-kor már a 14-es sorszám volt,tiszta horror!
Jó hogy mi időben mentünk. Úgy néz ki semmi komoly "az egyik vírus a sok közül",de a héten itthon kell maradnia.
Látom kitárgyaltátok a kutyukat. Tavasszal hagyott itt minket a 15 éves tacsink de hát kutya nélkül élni???? Ugyhogy jött Bogyóka június végén,6 hetesen.
Köszke a kv-t meg a mosolyt,rám fért mindkettő!
Poooo teee mint tehén???????? ááááááá ez fájt!
Még jövök csak átnézem a Mimo étrendet.
Ohh,persze,te,akkor mindenki.:D
A kaják előtt a betűk,ha lefele olvasod őket,rájössz.:) Kis keresztrejtvény.:P
Jéééééééé, most én is felfedeztem a nőszemélyt. Na én ilyen nem szeretnék lenni, nekem ez már csúnya....
Mimó, azok a betűk mit is jelentenek a kaják előtt? Agyilag most zokni vagyok, nem tudom felfogni :D Amúgy jó kis menü...
Pooooooooo, hogy mondhatsz ilyet, hogy tehén? Az max én vagyok, te nem lehetsz... :D
Sziasztok!
Huu,van egy pici izomlázam,meg érte meg venni a kis súlyzót.:) Ma újra csinálom.:) Már csak 31 nap van hátra. Közbe a hétvégén kiderült,hogy szilveszter utáni nap Bogácsra megyünk fürdőzgetni.Hát mondom ez jó...Csak én úgy fogok kinézni mint egy kis tehén,főleg karácsony után.Így még most az is motivál,hogy kicsit feszesebb,erősebb legyek.:) Itt a nénink oldalt,le is mentettem a képét,minden nap megnézem majd.:D
Sziasztok!
Mimó! Köszi a fáradozást,tetszik a menű!
Reggelt!
Bejelentkezem :)
Én kutya-cica párti vagyok. Mindkettőt imádom. Sőt a többi állatot is... Nagy állatbarát vagyok én!
Ma még nem tudom mit fogok enni, párom baconos virslit kért. Majd látom... Lehet salátával benyomok egyet.
Holnap meg gyüminap, habár vendégségbe megyünk, de majd gyümölcstálat kérek vendégvárónak :)
További ajánlott fórumok:
- Amikor elég egy rossz megjegyzés az elhatározáshoz...
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Karácsonyi sütés-főzés / Mi lesz a karácsonyi menü?
- 2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:)
- Karácsony előtti lakásdíszítés
- Sziasztok! A véleményeteket szeretném kérni. Karácsony előtti akcióban, vagy inkább ünnepek után érdemesebb LED - TV-t venni?