Új év előtti elhatározás avagy Karácsonyig -5kg! (beszélgetés)
Sziasztok!
Pumukli,bocsánat,hogy nem diétázom veletek.Fél éven keresztül azt csináltam,mellette ugye sportoltam,most el jött az idő,hogy csüggedtem,semmi kedvem már az ilyen "nem megszokott" kajákhoz.Meg már hónapok óta nem mozdulok semerre.Újra el kell kezdjek rendesen edzeni és akkor megy a diéta nekem.Így,hogy nem csinálok semmit,így ez sem megy.Itt vagyok veletek.Látod,hogy próbálkozom...Már amennyire.Nagyon szurkolok nektek.Én is szívesen megszabadulnék attól a fránya 5 kilótól,de nem hajlandó a testem megszabadulni tőle.:)
Szombaton natúr csirkét csinálok párolt zöldséggel.Elkezdem magam miatt,meg miattatok,mert kiszeretnék tartani veletek.Bocs,ha lehúzó voltam,nem akartam.Holnap egy vissza fogott nap lesz,banán,sok innivaló.A süteményeket meg hagyom másnak.Rendben?:)
Nyámi....:-)
Most már tényleg szundizok.
Szerintem,miután a péntek már kész/csirkézünk:)/akkor szombaton ebédre ehetnénk halacskát..
Mit szóltok ahhoz hogy
Fokhagymás Párolt halfilé tejszines brokkolimártásban????
U lányok, most látom mennyi az idő,reggel 5-kór ébresztő nekem.
Bucsuzom mára,szép álmokat,jó éjt,álmodjuk magunkat karcsura.
Pusy nektek,sziasztok
Hát a legjobba friss édesvízi hal,dehát a könnyebb hozzájutás a tengeri halakhoz van.
Én is kipróbáltam a Pangasius,nekem zsíros volt,akkor inkábba hekktörzs,de mindenkinek más jön be...
Amit receptre írok tulképp mindegy milyen hal lesz,mert egy olyan speckó tengeri páccal kezdünk,ami mindent kiszív belőle ami nem jó benne..
::::::::))Épp halat pucolok :)Férjecském fogta ,süllő:)
Hétvégén hal lesz,ez tuti fix,éééééééés speckó receptet is kaptok mellé,mert halban nagy vagyok:)
Még valami ..milyen halat vesztek/fogtok/??Más az elkészítésük,csak ezért..
Nem, dehogy hagylak itt bennetek,nagyon szeretek itt lenni.Hát most beleraktad a bogarat a fülembe.lehet,hogy holnap fel is hivom a dokimat és beszélgetek vele erről.:-)))
Nekm jó a halacska is megeszek bármit,most hirtelen nincs semmi ötletem.
Pumukli!!!
Legyen annyi elég,hogy mi itt vagyunk
Voltam egy másik forumban is és pontossan ezért met tönke,mert néha valaki abbahagyta és a másik meg folytatta és ebből vita lett.Csináljuk,aki akar marad aki nem megy.Ügyessek vagyunk és erőssek,fel a fejjel.:-)))
További ajánlott fórumok:
- Amikor elég egy rossz megjegyzés az elhatározáshoz...
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Karácsonyi sütés-főzés / Mi lesz a karácsonyi menü?
- 2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:)
- Karácsony előtti lakásdíszítés
- Sziasztok! A véleményeteket szeretném kérni. Karácsony előtti akcióban, vagy inkább ünnepek után érdemesebb LED - TV-t venni?