Tegyünk valami irigylésre méltót (beszélgetés)
jobbulást
kalapkúrát javaslok
Ma én is torokfájással ébredtem, most már az orrom is folyik, kinn a levegőn meg ömlik a könny a szememből. :-(
Strepsils, Cvitamin+hátha van anyunak kamilla tea filtere.
Hétfőn meg veszek Tantum Verdét (a torokba kell befújni vele).
natessék
azt hiszem, edzenem kéne, többet mint eddig. most beleszólt az egészségem-ill. annak hiánya :-(
Furán működsz. :-D
Én fogyó periódusban vagyok, ma majdnem 67 voltam.
Már csak pár deka hiányozhat, sajnos nem digitális a mérlegem.
Január óta -27-28kg, még 4-5 van hátra.
Ááá, én nem.
A csendben maradással gondjaim lennének... :-D
Amire ő jár, az a Zen meditáció (zazenponthu)
Szaladják István az egyik mester, de tudom, hogy van vmi Japán neve is.
Ezekre a kintiekre minden országból mehetnek és egy hétig tart. A Japán Zen mester Harada Roshi is kinn szokotz lenni ilyenkor.
Igen, itthon r meditálni és minden évben több alkalommal rendeznek meditációs hétvégeket belföldön, valamint talán kettőt külföldön.
Legutóbb a lengyeleknél volt, előtte németben.
Sport protein 90 a Wellm.en belül.
Író?port próbáltam korábban, azt is ott vettem (az talán eper-joghurt volt), de az poros volt. Pedig ízre jó lett volna, de ebben a vaníliásban a fehérje is több, a szénhidrát meg kevesebb + nem recseg a fogam alatt.
Nem rendelem az túl drága lenne, hanem vaníliás mindig van az üzletben, azt veszem, azzal nincs gond.
Hétfőn hazafele benézek majd ide a ház mellettibe és megkérdezem, hogy rendelni lehet-e.
Ha 3 hetet kell várni az sem érdekel, csak legyen.
A neten kakaós és eper-joghurtos is volt (mármint a kintiben), de ezeket itthon még sehol sem láttam. :-(
Kinti ismerősöm meg nincs, most a barátom sem megy oda meditálni, a kollégámnak sincs ott táncversenye, szóval itthon kell felkutatnom vmi lelőhelyet, de nem adom fel. :-D
Jó is lenne ott lenni, de én maradtam a jó öreg Budapesten. :-)
Lehet, hogy a fehérje por miatt maradt meg benned, vagy egy másik fórumos vki írta.
Kinn a német R.smannban lehet az én porom több ízben is kapni.
Te ott laksz?
Nem ezt azért kérdeztem, mert arról volt szó, hogy írja, hogy mit eszik, stb.
Aztán a reggelihez csak annyi volt benn, hogy 1 kávé, utána meg az ebéd.
Ezért kérdeztem, hogy ugye nem csak ennyi a reggeli?
Azt én sem látom, csak amit írt.
Pld.a csoki, a kávé, a gyomorégés. Ugyanígy kezdődött nekem is. :-((
Most meg....áá, mindegy. Csak jó lenne időnként olyat is enni, amit nem szabad.
egyebkent Te hol latod, hogy belissimo mikor mit eszik? mert en a titkos naplojaban csak egy uzenetet talaltam amit ma irt.
borzalmas ha valaki nem tud aludni en sok evig rossz alvo voltam csak forgolodtam de aludni nem tudtam mostmar halistennek nincs evvel gond (lekopogtam) de egyebkent mit keres otthon a csoki? en se tudnam kibirni, hogy ne egyek ha itt lenne elöttem.. szanalmas nem vagy :) rossz napod van ilyen ejszakaim nekem rengeteg volt sajnos..
Azért ég a gyomrod, mert akinek sav gondja van, annak csak módjával szabad enni. Izgatja a gyomrot ugyanúgy, mint pld a kávéban a csersav. Ha nem akarod, hogy egyszer azt vedd észre, hogy begörcsölt a gyomrod és összegörnyedve tudsz csak mozogni, esetleg majdnem elájulsz a fájdalomtól (mert én így jártam), akkor bizony kellene egy "tisztító" diéta erre.
A fog dolog előfordul csoki nélkül is, lefekvés előtt nem mostál fogat - gondolom.
Ok, szép napot holnapra! :-)
Az energia már megy, a részecskék nem tudom, hogy egyben érnek oda vagy atomonként.
Ha atomonként az sem gond, legalább nem kell rágni. :-)
További ajánlott fórumok:
- 100 kg felettiek, mit tegyünk? Kezdjük együtt és segítsünk egymásnak!
- Egy kóbor anyamacska nálunk szülte meg a kicsinyeit. Mit tegyünk?
- Szellem a házban, mit tegyünk?
- Mit tegyünk, ha a gyermek lázas?
- Mit tegyünk a felettünk lakókkal, két gyerekük van éjjel-nappal örjöngenek?
- Férjemet megcsípte valami, akkor voltunk ügyeleten de most nagyon rosszul van, mit tegyünk, milyen gyógyszert adhatok neki?