Tegyünk valami irigylésre méltót (beszélgetés)
Brutál!!!
Ilyen az eszembe sem jutott volna.
Mondjuk az is igaz, hogy a pékségben sem tudom, hogy mit tesznek a zsemlébe, kenyérbe, stb.
Csak reménykedni tudok, hogy nagyon vacak dolgot nem pakolnak bele.
Sajnos, sokmindenbe rakják. Kenyérrel is találkoztam már, amiben volt, én a "Tudatos vásárló", utólag.
:-)
Lehet, hogy természetes, de mióta guar-gumi mizéria volt én kissé félek ezektől.
Persze lehet, hoyg az enyémben is van, csak még nem tudok róla. :-D
Feltettem az enyémről a naplómba egy német linket (magyart nem találtam).
Nálunk csak vaníliást láttam eddig, de kinn eper-joghurtos és csokis is van. :-(
Jól néz ki és jól hangzik az ízesítése. :-)
Megnéztem, ezek valóban drága termékek.
A N.tech-es testépítők szoktak ilyeneket venni.
Én a helyedben azért mást keresnék, mert ez aszpartamos és guar-gumi, xantán-gumi is van benne.
Azt viszont nem árultad el, hogy melyik az a drága por, ami elfogyott és még nem vettél. :-)
Használt egyáltalán? Ha már arany árban mérik....
Kitaláltam vmit. :-)
Mi lenne, ha a naplódbe midnig beírnád, hogy mit és mennyit ettél/eszel és hány kalória a vége.
Akkor mi is látjuk és hátha akkor nem eszed meg 3 naponta a csúnya dolgokat, mert akkor nem magaban eszed, hanem mi is tudunk róla. :-))
Sajnos a kollégákat nem tudjuk megválogatni. :-(
Én is stressz evő voltam, pont ezért híztam meg akkorára, hogy dupla-Anita lett belőlem.
Nálam az volt a megoldás, hogy este 7kor még ettem. Azóta is az van, hogy 7-8 fele ellipszis (attól függően, hogy hétköznap vagy hétvégée van) és utána még eszem vmit, amiben több a fehérje.
Ha 9 fele, akkor 9 fele.
Nem érdekel/érdekelt.
A sport is jó ötlet és az is,hogy írd ki magadból. Olyankor egy kicsit megkönnyebbül az ember lelke.
Olyan helyen dolgozok,ahol rossz emberek vannak és nem mindig tudom kezelni a kellemetlen helyzeteket.Sokat gondolkodtam,hogy miért is törnek rám evési rohamok,majd itt a hoxán jöttem rá,hogy az evés összhangban van a boldogsággal.Valaki eszik,ha boldog,valaki meg épp azért eszik,mert boldogtalan.Na ez vagyok én.Ilyenkor fehér kenyeret eszek,meg csokit,amit nem szeretek,mert ég tőle a gyomrom.
Nem adom fel,mert,fogyni akarok és lehet így a kollégák még irigyebbek lesznek :D
Figyu, valóban nem praktikus, ha ezzel vígasztalod magad, de erre is van megoldás. :-)
Tarts olyat otthon, amivel ilyenkor " jobban jársz".
Pld. Almachips - az fini is, fehérje szelet, hozzáadott cukor nélküli müzli.
Mit ettél és mi a baj? Publikus?
Jó reggelt.Tegnap este nagyon szomorú voltam és olyankor nem tudok magamnak parancsolni,szóval ettem csúnya dolgokat.
Én eddig egy drága fehérjeport vettem,ami elfogyott és még nem vitt rá a lélek,hogy vegyek.Az nagyon finom volt :)
Na akkor az áfonysat fogom kipróbálni, alapvetően gyümis párti vagyok. :-)
Szintén Wellmix, csak a sport verzió. Segít beépülni az izmoknak.
tudod melyik a finom es olcso? a wellmix a rossmannba lehet kapni a csokis is jo de a legfinomabb szerintem az afonyas... en nagyon szeretem : )
Te milyet probaltal eddig ami finom is volt?
Szia!
:-)
Te legalább meghallod. Én mát azt sem.
Szerintem az összes szomszéd AC/DC-re kell, én meg hortyogok édesdeden. :-D
Milyet ittál? Melyiket?
A vaníliásom mellé jó lenne màs fajta is, de egyenlőre nem találtam olyat, ami nem kerül 5000be.
jo reggelt csajok
Belissimo, ne legyel el keseredve.. semmi hiba sincs a taplalkozasodban...söööttt... olvasd el milyen jokat irnak a hajdinarol, nagyon nagyon egeszseges ilyeneket ehetel alig van mar hatra par kilo : )) nem olyan veszes azt megcsinalunk :))
kepzeljetek reggelente 6 tol 6:21 ig 3 percenkent csörög az ebresztom es igy is alig birok felkelni hihetetlen :) tegnap este dietas italt ittam szoval eddig elvagyok nem tudom fogytam-e de legalabb nem idegesitem magam evvel még igy az elejen de azert kivancsi lennek :)
További ajánlott fórumok:
- 100 kg felettiek, mit tegyünk? Kezdjük együtt és segítsünk egymásnak!
- Egy kóbor anyamacska nálunk szülte meg a kicsinyeit. Mit tegyünk?
- Szellem a házban, mit tegyünk?
- Mit tegyünk, ha a gyermek lázas?
- Mit tegyünk a felettünk lakókkal, két gyerekük van éjjel-nappal örjöngenek?
- Férjemet megcsípte valami, akkor voltunk ügyeleten de most nagyon rosszul van, mit tegyünk, milyen gyógyszert adhatok neki?