Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Tegyünk valami irigylésre méltót fórum

Tegyünk valami irigylésre méltót (beszélgetés)

❮❮ ... 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 ... ❯❯
2013. okt. 3. 14:04
Ezért igyekszem mindenen elolvasni, hogy mit tartalmaz - még így megeszünk egy csomó vackot, de legalább kiszűröm egy részét.
249. Belissimo (válaszként erre: 248. - Patapucs)
2013. okt. 3. 13:48
Ez elég szomorú :(
248. patapucs (válaszként erre: 247. - 4a5de48ea8)
2013. okt. 3. 12:24

Brutál!!!

Ilyen az eszembe sem jutott volna.

Mondjuk az is igaz, hogy a pékségben sem tudom, hogy mit tesznek a zsemlébe, kenyérbe, stb.

Csak reménykedni tudok, hogy nagyon vacak dolgot nem pakolnak bele.

247. 4a5de48ea8 (válaszként erre: 245. - Patapucs)
2013. okt. 3. 12:06

Sajnos, sokmindenbe rakják. Kenyérrel is találkoztam már, amiben volt, én a "Tudatos vásárló", utólag.

:-)

2013. okt. 3. 11:57
szerintem minden egeszsegtelen ha igy nezzuk a gyumolcsbe cukor van a zöldsegtol nehez az emesztes es stb hulyesegek keringenek, ennyire nem tudja figyelni az ember,hogy minden egeszseges legyen akkor nem kellene enni semmit hehe
2013. okt. 3. 11:51

Lehet, hogy természetes, de mióta guar-gumi mizéria volt én kissé félek ezektől.

Persze lehet, hoyg az enyémben is van, csak még nem tudok róla. :-D

2013. okt. 3. 11:42
Akkor nem halok meg tőlük ? :D
243. 4a5de48ea8 (válaszként erre: 242. - Belissimo)
2013. okt. 3. 11:41
növényi eredetű élelmiszer adalékok, állományjavításra, sűrítésre. Természetes ;-)
2013. okt. 3. 11:39
Mi az a guar-gumi és xantán-gumi?Eléggé csúnyán hangzanak.
2013. okt. 3. 11:18

Feltettem az enyémről a naplómba egy német linket (magyart nem találtam).

Nálunk csak vaníliást láttam eddig, de kinn eper-joghurtos és csokis is van. :-(

2013. okt. 3. 11:15

Jól néz ki és jól hangzik az ízesítése. :-)

Megnéztem, ezek valóban drága termékek.

A N.tech-es testépítők szoktak ilyeneket venni.

Én a helyedben azért mást keresnék, mert ez aszpartamos és guar-gumi, xantán-gumi is van benne.

2013. okt. 3. 10:48
Tettem fel képet róla a naplómba. 7000ért vettem,nagyon finom volt,de azt nem tudom megmondani,hogy hatott e.
2013. okt. 3. 10:21

Azt viszont nem árultad el, hogy melyik az a drága por, ami elfogyott és még nem vettél. :-)

Használt egyáltalán? Ha már arany árban mérik....

2013. okt. 3. 09:40
Ez jó ötlet :D
2013. okt. 3. 09:32

Kitaláltam vmit. :-)

Mi lenne, ha a naplódbe midnig beírnád, hogy mit és mennyit ettél/eszel és hány kalória a vége.

Akkor mi is látjuk és hátha akkor nem eszed meg 3 naponta a csúnya dolgokat, mert akkor nem magaban eszed, hanem mi is tudunk róla. :-))

2013. okt. 3. 09:26
:D
2013. okt. 3. 09:25
ugy erted azota eszel tobbet miota jegyzeteled, hogy mit eszel? nekem nagyon bevalt buszken lathatom, hogy milyen szepen betartom es mivel leirom a fuzetembe igy azert nem ehetek olyan sokat se... gondold el ha sokat ennek akkor mindent le kellene irnom na az nem mutatna szepen a fuzetembe : ) mar csak a fuzet miatt se egyel sokat (ahova jegyzeteled) hogy nezne az ki :D
2013. okt. 3. 09:20
Jó fejek vagytok :) Amúgy észre vettem egy furcsa dolgok,mikor elkezdtem először feljegyezni,hogy mit eszek.Elég ostobán hangzik :D Minden harmadik nap jön elő ez a dolog,hogy kimegyek a konyhába és mindent eszek,amit találok.Van ennek értelme?
2013. okt. 3. 09:02

Sajnos a kollégákat nem tudjuk megválogatni. :-(

Én is stressz evő voltam, pont ezért híztam meg akkorára, hogy dupla-Anita lett belőlem.

Nálam az volt a megoldás, hogy este 7kor még ettem. Azóta is az van, hogy 7-8 fele ellipszis (attól függően, hogy hétköznap vagy hétvégée van) és utána még eszem vmit, amiben több a fehérje.

Ha 9 fele, akkor 9 fele.

Nem érdekel/érdekelt.

A sport is jó ötlet és az is,hogy írd ki magadból. Olyankor egy kicsit megkönnyebbül az ember lelke.

2013. okt. 3. 08:49
hat igen ez befolyasolja rendesen a dietat, probald meg ki irni magadbol vagy egy naploba vagy mi is nagyon szivesen meghallgatunk probalj meg valami jo frissito programot csinalni magadnak elmenni tancolni/aerobikra barhova ahol jol erzed magad igy nem gondolsz csak a munkahelyedre.
2013. okt. 3. 08:36

Olyan helyen dolgozok,ahol rossz emberek vannak és nem mindig tudom kezelni a kellemetlen helyzeteket.Sokat gondolkodtam,hogy miért is törnek rám evési rohamok,majd itt a hoxán jöttem rá,hogy az evés összhangban van a boldogsággal.Valaki eszik,ha boldog,valaki meg épp azért eszik,mert boldogtalan.Na ez vagyok én.Ilyenkor fehér kenyeret eszek,meg csokit,amit nem szeretek,mert ég tőle a gyomrom.

Nem adom fel,mert,fogyni akarok és lehet így a kollégák még irigyebbek lesznek :D

229. patapucs (válaszként erre: 227. - Belissimo)
2013. okt. 3. 08:31

Figyu, valóban nem praktikus, ha ezzel vígasztalod magad, de erre is van megoldás. :-)

Tarts olyat otthon, amivel ilyenkor " jobban jársz".

Pld. Almachips - az fini is, fehérje szelet, hozzáadott cukor nélküli müzli.

Mit ettél és mi a baj? Publikus?

2013. okt. 3. 08:25
megtudnad mondani mi a neve? vegulis az nem baj, hogy tegnap rossz napod volt csak ne add fel es folytasd ma ugyanugy mint eddig a dietad : ) sajnos ilyen elöfordul csak nem szabad feladni, törtent valami rossz Veled? :(
2013. okt. 3. 08:23

Jó reggelt.Tegnap este nagyon szomorú voltam és olyankor nem tudok magamnak parancsolni,szóval ettem csúnya dolgokat.

Én eddig egy drága fehérjeport vettem,ami elfogyott és még nem vitt rá a lélek,hogy vegyek.Az nagyon finom volt :)

2013. okt. 3. 08:17

Na akkor az áfonysat fogom kipróbálni, alapvetően gyümis párti vagyok. :-)

Szintén Wellmix, csak a sport verzió. Segít beépülni az izmoknak.

2013. okt. 3. 07:41

tudod melyik a finom es olcso? a wellmix a rossmannba lehet kapni a csokis is jo de a legfinomabb szerintem az afonyas... en nagyon szeretem : )

Te milyet probaltal eddig ami finom is volt?

2013. okt. 3. 07:30

Szia!

:-)

Te legalább meghallod. Én mát azt sem.

Szerintem az összes szomszéd AC/DC-re kell, én meg hortyogok édesdeden. :-D

Milyet ittál? Melyiket?

A vaníliásom mellé jó lenne màs fajta is, de egyenlőre nem találtam olyat, ami nem kerül 5000be.

2013. okt. 3. 07:15

jo reggelt csajok

Belissimo, ne legyel el keseredve.. semmi hiba sincs a taplalkozasodban...söööttt... olvasd el milyen jokat irnak a hajdinarol, nagyon nagyon egeszseges ilyeneket ehetel alig van mar hatra par kilo : )) nem olyan veszes azt megcsinalunk :))

kepzeljetek reggelente 6 tol 6:21 ig 3 percenkent csörög az ebresztom es igy is alig birok felkelni hihetetlen :) tegnap este dietas italt ittam szoval eddig elvagyok nem tudom fogytam-e de legalabb nem idegesitem magam evvel még igy az elejen de azert kivancsi lennek :)

222. patapucs (válaszként erre: 221. - Belissimo)
2013. okt. 2. 22:50
Pontosan mi a gyengéd?
2013. okt. 2. 22:49
Én nem tudom,hogy fogom kordában tartani magam:(
❮❮ ... 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook