Tegyünk valami irigylésre méltót (beszélgetés)
Igen, sokat.
Igazából szerintem azért ment le ennyi, mert magas súlyról indultam + a rossz ch-ot 90%-ban kivontam az étrendemből. Ezért utáltam a mások által kedvenc szénhidrát napot.
+ minden étkezés előtt megittam 1 citrom levét vízzel hígítva, mert az olvastam, hogy zsírégető hatása van. A csuda tudja, hogy ez mennyit számított.
A lényege mint a Total Recall-nak, csak itt fiatalok vannak, erdő, stb. és egymás ellen mennek (bár most épp összefogtak), mert a végén csak egy győzhet.
Igyekszem majd betartani a 10et, de még most sem vagyok álmos, pedig reggel a fiam keltenem kell, megy az apjához. :-)
:-D
Ez nem verseny volt, de belőlem ezt hozta ki a 90 napos. :-))
:-D
Jó éjt!
Én még tévézek kicsit, meg teázom.
Az Éhezők viadalát még nem láttam és az RTL klubbon azt adják.
:DDDD
Egyszer szálltam be itt egy fogyiversenybe, akkor is híztam. Úgyhogy nálam az ilyen verseny rossz ómen. Majd lefogyok "magamtól" :)
Mert nem is adta oda, hanem megkérte a tesóját, hogy pakolja el előle az összeset :)
404-es hsz egyébként.
A 404-ben. :-)
A húgának adta és csak havonta adhatja vissza.
Én is reggel szoktam, ébredés után úgy 1-2 órával.
Igaz, hogy hétvégén később ébredek, de szerintem ez már nem nagyon számít.
Akkoriban fogyáskényszeres és verseny orientált voltam/lettem.
Azon a fórumon volt kb. 10 aktív tag és erősen frusztrált, hogyha a többiek fogytak, én meg nem.
Azóta ezt "kinőttem", agyilag helyre rázódtam. :-)
en is 23 vagyok :))
mindenhol megneztem de nem latom, hol irhatta Belissimo hogy barkinek is oda adta volna a merleget? vagy mar en vagyok nagyon faradt??
egyebkent reggel erdemes megmerni utana ha eszunk valoszinuleg többet fog mutatni akkor mar nem jo nezegetni :))
Már akartam írni, de vhogy kiment a fejemből.
Februárban én a fiamra bíztam rá a mérleget, el kellett dugnia előlem és csak vasárnap reggel adhatta oda.
Teljesen belehülyültem a folytonos mérésbe.
Naponta vagy 3-4 alkalommal rápattantam, hogy hátha fogytam. Közben meg az idegtől stagnált a fogyás + szervi bajt is csinált az idegeskedés.
Szóval jó ötlet, hogy odaadtad neki. :-)
100g
Teljes kiőrlésű: 335
Durum: 158
Teljeskiőrl.durum: 286
Rizstészta: 94
Szójatészta: 162
Ezekből válogathatsz, de a napi mennyiség nyersen mérve 6-8dkg/evés. Fehérjével és zöldséggel lehet kombinálni, olivaolajat vagy makadámdió olajat kell használni.
Napi 1000, max 1200 kcal lehet, max 2 étkezés lehet tészta.
Max 30g zsír/nap.
Napi 5 étkezés, a két kicsi 100kcal nass lehet (a gyümi is nass nekik).
Alapvetően zsírszegény dolgokat kell választani, de a banán is mehet, viszont csak délelőtt.
Reggelire ha egészséges, zsemle is mehet.
Vagyis: nem fehér lisztes.
Most már tészta diéta is van. Hihetetlen miket ki nem találnak!
Érdekel, hogy melyik fajta hány kalória?
Kinek mi az igazi baj. :-)
Elég mélyen voltam ahhoz, hogy igazi baj legyen és ettem, mert ez volt az egyetlen örömöm. Legalábbis amíg ettem.
Persze amikor a fiam kórházban volt és én ott voltam vele, akkor én sem ettem.
Azt írja, hogy még gyors az anyagcseréd, így gyorsan égeted a kalóriákat.
Fontos a napi 3 főétkezés, legalább egy (de inkább 2) kicsi.
Előnyben kell részesíteni a teljes kiőrlésű gabonákat, valamint az olyan ételeket, aminek magas a B és a C vitamin tartalma, valamint az elegendő Omega3 fogyasztása (segít csökkenteni a stressz és az idegeskedés tüneteit).
Pld:
Reggeli: banán, 2dl natúr joghurt, 2dl adalékmentes gyümilé
Tízórai: 1alma, 2 korpás keksz
Ebéd: grill halfilé, fél adag barnarizs, grill zöldségek
Uzsonna: 2dl paradicsomlé (részemről max ha eleget fizetnek érte)
Vacsora: grill pulykacsíkok teljes kiőrlésű tortillába tekerve salátával.
További ajánlott fórumok:
- 100 kg felettiek, mit tegyünk? Kezdjük együtt és segítsünk egymásnak!
- Egy kóbor anyamacska nálunk szülte meg a kicsinyeit. Mit tegyünk?
- Szellem a házban, mit tegyünk?
- Mit tegyünk, ha a gyermek lázas?
- Mit tegyünk a felettünk lakókkal, két gyerekük van éjjel-nappal örjöngenek?
- Férjemet megcsípte valami, akkor voltunk ügyeleten de most nagyon rosszul van, mit tegyünk, milyen gyógyszert adhatok neki?