Tegyünk valami irigylésre méltót (beszélgetés)
Jaaa, akkor jó.
Már kezdtem padlót fogni. :-)
Most komolyan.
Az ok, hogy ha nem úgy eszel ahogy eltervezted, akkor nem írod be a naplódba, de reggel komolyan nem reggelizel?
Sajnálom, a dolgok alakulását. :-(
Ilyenkor van egy átmeneti rázós időszak, de napról napra, hétről 7re könnyebb lesz.
Persze azt nem tudom, hogy mi volt a gond közöttetek, de én a helyedben megmutatnám neki hogy mit veszített. :-)
Lefogynék. Magam miatt, nem miatta. :-)
hihi hat en ilyen kis ugyes vagyok :D szoval lattam, hogy kiirt egy forumtemat, hogy gyere gyere gyere draga cimboram kerlek vigasztalj, es beleolvastam es ott lattam..
hat nem csodalom, hogy csak ennel en is 1000% ezt tennem de ha mar minden rossz akkor legalabb ez legyen jo az eletedbe es hogy erre figyelsz evvel is eltereled a figyelmed ezekröl az emberekröl, es az eredmenynek meg meg örulni is fogsz : )
Jaa, ott tényleg más.
Az iskolàban baromi furák....:-(
Ezt honnan vetted? Kaptál privit?
Itt nem olvastam ilyenről.
Vagy én voltam figyelmetlen??
Most tényleg káosz az életem :) Életem szerelme becsapott,legjobb barát elárult,munkahely egy rémálom.Ezért kell változtatni.Ma sem csináltam jól a diétát,mert tudat alatt arra gondolok,hogy csak az evés maradt nekem.De ne aggódjatok,mert mióta itt vagytok rájöttem,hogy menni fog,csak az eleje rázós.
Mint mondtam le fogok fogyni :D Én nem vagyok durva tanár,mert az én tanárom a kotta hajigálós fajta volt,aki olyan agresszív,hogy csak na és megfogattam,hogy bizony én nem leszek ilyen :)
Én meg csak szerettem volna zongorázni. :-))
Imádom a zongora hangját!
Ez a zene tanítás nem lehet rossz, én egyébként is imádom az ovisokat ill. ovis korúakat.
Fura ez a kor dolog, mert anyu bölcsiben dolgozott és ott nem volt ilyen széthúzás a korosztályok között.
A mai napig összejárnak (idősebb-fiatal) ÖTYE partyzni. Úgy látszik ez típus függvénye is.
Igaza van anyukádnak. Én sem lennék ilyen határozott és nem tartanék ki az elékpzeléseim mellett, ha a naplómban említett exférjemmel nem éltem volna meg azokat az időket. Nagyon mélyen voltam, de felálltam és most itt vagyok. Nyoma is maradt annak az időszaknak, hogy mindig emlékeztessen arra, hogy mit nem szabad megtennem soha!
Szomorú valahol, de nekem barátaim nincsennek, csak haverok inkább. A "barátok" mindig kihasználtak, nekem meg erre nincs szükségem.
Lehet, hogy fura, de nem is hiányzik senkivel olyan szoros baráti viszony. :-)
hat igen meg most kinlodok a masodik pohar viznel szoval eleg nekem meg most az 1,5 liter viz :))
en is zongoraztam :)) csak hat nem volt valami nagy tehetsegem hozza es ha nem jo hangot utottam a tanarom ugy ranyomta a kezet az ujjamra, hogy szinte belilult :P gondolom Te ilyeneket azert nem csinalsz :))
Hi!
Most már áruld el légyszí', hogy mit dolgozol, mert el nem tudom képzelni.
Munkásan, de most már lassan indulok, mert emlékszem, hogy vhova be kellene mennem, de nem ugrik be, hoyg hova... :-(
Én ma ittam 2x1 liter vizet (fura, azt hittem kevesebb volt), meg 3dl zöldteát és amit majd otthon fogok inni (0,5-1 liter víz).
Elvileg a 2,5 reális, de kezdetben én örültem, hogy 1,5 lecsúszott (korábban ha sokat ittam, akkor az max. 1liter volt nyáron is)
Ha esetleg még meg akarod "észrevétlenül dobni", akkor : én régebben minden étkezés előtt megittem régen egy citrom kifacsart levét vízzel higítva (most már a gyomrom miatt nem merem).
Segíti az emésztést és a zsírégetést. Csak arra kell figyelni, hogy a lötty és az evés között max. 30 perc legyen. Én közvetlenül előtte ittam mindig.
Igy feltornáztam a 1,5 litert 2-re. :-)
Inkább erre próbálj beállni, aztán ha ez már megy (mármint a 1,5), tudod tovább emelni.
Én lehet, hogy ráállok majd egy csodagépre vmelyik üzletközpontban.
Tudod, a gyógyszertárak közelébe szokták tenni. Nagy batár, ráállsz, debodsz xszáz forintot és kiköpi, hogy szerinte merre hány méter.
arra fel irtam, hogy jobb is, h nincs Neked mert engem kicsit megijesztett.. szoval testzsír: 38,2 víz 42,4 izom 30,6 csont 4,7 es itt van egy tablazat ahol le van irva mennyinél lenne jó
Figyu már, véletlenül találtam egy ilyet.
Hasonlítsd majd össze légyszí a mérlegeddel, hogy mennyi az eltérés!
Na, most irigyellek!!
Olyat én is akarok!! :-))
Hol vetted? Úgy tudom, hogy a nagyobb fitness termekben van ilyen lehetőség. Mármint testzsír mérés.
Most már én is szeretném megtudni az enyém.
Te merre is laksz?
igen vegulis ezek lehetnek.. köröm haj ugye a vitamin miatt az almatlansag levertseg depresszio meg a sok ennivalotol. Kihatassal van az eletre skandinaviaba se veletlen, hogy sokkal fiatalabbnak neznek ki az emberek mint amennyiek.
Na megvettem a merlegem mostmar reggelente ijesztgethetem magam az eredmennyel :))olyan merleget vettem ami méri a test zsír víz izom és csont tartalmát, ezeket hol lehetne megnezni hogy milyen szazalektol jok?
Ezt írta az illető a másik fórumon:
"Székrekedés, álmatlanság, ingerlékenység depresszió, hajhullás, körömgomba, levertség, libidó hiány. Ezeket mind a szervezetemben túlszaporodó Candida gomba okozta. Ő az aki vágyik benned az édességre, hisz ez a táptalaja. Letettem az édes dolgokat, élesztővel vagy erjesztéssel készülő termékeket, illetve azokat amik penészgombát tartalmaznak. Az összes tünetem megszűnt!...Ez is állhat a túlzott édesség utáni vágy hátterében."
Így visszagondolva a tavalyi:
- székrekedés: pipa
- álmatlanság: pipa
- ingerlékenység: ez nem jellemző
- depresszió: pipa
- hajhullás: pipa
- körömgomba: pipa
- levertség: pipa
- libidó: pipa
A fene se gondolta volna, hogy akár ettől is lehetett.
További ajánlott fórumok:
- 100 kg felettiek, mit tegyünk? Kezdjük együtt és segítsünk egymásnak!
- Egy kóbor anyamacska nálunk szülte meg a kicsinyeit. Mit tegyünk?
- Szellem a házban, mit tegyünk?
- Mit tegyünk, ha a gyermek lázas?
- Mit tegyünk a felettünk lakókkal, két gyerekük van éjjel-nappal örjöngenek?
- Férjemet megcsípte valami, akkor voltunk ügyeleten de most nagyon rosszul van, mit tegyünk, milyen gyógyszert adhatok neki?