Tegyünk valami irigylésre méltót (beszélgetés)
Ross.annban, a saját termékük.
Wellmix-es, 199Ft/db
Naná, hogy nem. :-)
Ha mindenki megmérte magát, akkor kezdjük. Addig "csak" a bemelegítés folyik. :-)
:-D
Háát, majd megrázom egy hét múlva, ha nem akar elmozdulni... :-)
Közben kiderült, hogy a patikában ahova járok van testzsír és vércukor szint mérő gép, csak most épp rossz. 2 hete várják a szerelőt....hát, nem kapkodja el a fickó.
Szóval meg meggyógyul a gép megmérem magam rajta. :-)
Nem árt, ha van vmi relatíve pontos, amihez viszonyítani tudok. Aztán mondjuk havonta megismétlem. 200Ft, nem nagy összeg.
Végül is miért ne? :-D
Úgyis imádok versenyezni (bár kissé rossz esélyekkel indulok, de üsse kavics). :-)
Belissimo?? Benne vagy?
hehe : )
hat en pont azert szeretnem minden nap merni mert igy legalabb idegesit, hogy nem fogyok es remelhetoleg igy szigorubban fogom csinalni a dietat : ) na jo lefogyok 5 kg ot 1 honap alatt :) varjatok.. tehat 2013.10.08 - 2013.11.08 tehat kicsivel tobb mint 1 kilo egy heten... valaki versenyzik meg esetleg? :P
Hát, úgy tényleg nehéz.
Ill. evés tekintetében nem, de a lassú fogyást szó szerint kell érteni, így semmi értelme naponta mérni, mert csak magadat idegesíted vele. Max. hetente 1x.
Mi úgy oldottuk meg, hogy anno én odaadtam a fiamnak, hogy dugja el és hetente 1x adja ide.
A barátom meg hozzám hozta át és hetente 1x megmérheti magát rajta. Neki azért kell vigyázni, hogy nehogy fogyjon. Így is elég szikár kezd lenni.
Vasárnap azon derültünk, hogy elég változatosan alakult a kapcsolatunk alatt a súlyunk.
Kezdetben én voltam 63, ő 85-90 körül (185cm magas). Aztán én 95, ő 75körül, most 67 vagyok, ő meg 76. :-D
Na azt nem kellene. :-)
Inkább ne éheztesd magad.
Tegnap azt olvastam, hogy mindig legyen a fogyózóknál "elsősegély csomag". :-)
Egy kis egészséges nass pici zacsiban, hogy ha nagyon elkezdesz kívánni vmit, inkább abból egyél. :-)
A barátom megkóstolta a csokis és a banános fehérje szeletemet és ízlett neki.
Aztán amikor megéhezett és épp nem volt a közelben kajálda, fel is falta a másik csokisat.
Majd próbáljátok ki, kíváncsi lennék, hogy nektek hogyan ízlik. A citromos-túrós a kedvencem amúgy, de annak nagyon alacsony a fehérje tartalma ezekhez képest.
Miket ettél és mikor?
Este volt a szénhidrátos vagy korábban?
Nekem arra kell figyelnem, hogy este ch szegényt egyek, különben nem fogyok - sajna.
Vagy a kevés folyadék a bűnös.
:-D
Figyeld meg magad, hogy ivás után mennyi idővel jelentkezik az inger. Így kb be tudod lőni, hogy mikor igyál. :-)
Persze ez attól is függhet, hogy mi van a gyomrodban.
Én is így voltam az egyik nap. :-)
Arra próbálj figyelni, kb azonos időkben egyél és nehhagyj ki étkezést. Ha így teszel, fel fog gyorsulni az anyagcseréd.
Sziasztok!
Vmivel jobb a helyzet(már félig kapok levegőt), de most a fejem fàj. :-D
A bogyó amit szedek erre is jó (ill pont migrénre vettem), szóval el fog múlni.
Én eddig 2dl szőlőlevet ittam, nem vagyok éhes.
11 fele azért eszem majd egy kis szőlőt, az van még bőven.
Belissimo,
Szerintem nyugodtan meg lehet inni, ha a kalória meg a zsírtartalom ok.
Minden napra azért nagy mennyiséget nem javaslok, mert annyi ásványi anyag, vitamin nincs benne, hogy megérje.
:D :D :D
11-kor nagyon eleven voltam a tegnap,ma meg a betűket sem látom.olyan álmos vagyok :D
szerintem az nem baj, en az elso telefon csörgesnel azt hittem ez a kesz atveres...utana par csörges multan rajöttem, hogy nem is :D ezek a franya ruhak :( muszaj lenne fogyni...
es Ti hogy vagytok ma?(hat,nyak, megfazas?)
a kis lerobbant fogyokuras csapat :D lassan ez is lehetne a cim haha
Ez nálam kirándulásnál ciki.
Pisilni kell. Nem jön arra senki...naná, hogy pont akkor bukkan fel, amikor ott vagyok...Tiszta Murphy. :-)
Éjjel nem zavar, nem ébredek fel rá. Ha meg igen, vissza tudok könnyen aludni. Feltéve, hogy csukott szemmel pisilek. :-D
Háát...iszom-pisilek-iszom-pisilek.
Ez a normális. Vhol ki kell jönnie.
Ha meg hasmars, az is normális. Átmossa a beleid.
További ajánlott fórumok:
- 100 kg felettiek, mit tegyünk? Kezdjük együtt és segítsünk egymásnak!
- Egy kóbor anyamacska nálunk szülte meg a kicsinyeit. Mit tegyünk?
- Szellem a házban, mit tegyünk?
- Mit tegyünk, ha a gyermek lázas?
- Mit tegyünk a felettünk lakókkal, két gyerekük van éjjel-nappal örjöngenek?
- Férjemet megcsípte valami, akkor voltunk ügyeleten de most nagyon rosszul van, mit tegyünk, milyen gyógyszert adhatok neki?