SZJA visszatérítés 2022. (beszélgetés)
Sziasztok. Február 17.-én adtuk postán fel az adóbevallást. Számlán a pénz. Mi nem vettük igénybe az Szja-t. Egybe igényeltek vissza mivel három gyerkőc van. A teljes összeget utalták....nem csak az Szja-t.
Sikerült! Csak sokan telefonálnak mert nemkaptak..
Na sikerült.. Ma indítottak el holnap kapom. Valami rendszer hiba...
Sajnálom 😔 Ezen hívtam őket tegnap, 10 perc alatt el tudtam intézni
Szia, én a 06/1-452-2910-es számon tudtam elérni őket.
Na nekem ez is foglalt egyfolytában... De azért köszike 😔
0670/ 460- 9005
Automata jelentkezik be először, de ezt mindig fel szokták venni
Nemtud valaki egy telefonszámot ami ki is csörög, vagy netán fel is veszik... Hívtam már párat de...
Hogy én milyen pikézsiás vagyok.... Nemhogy az adó nemjön, meg a családit sem kaptam ma meg... :(
Örök igazság. Mindig azok a leghangosabbak, akiknek ég a házuk.
Amúgy meg az ilyenek mint te aztán végképp jobb ha csendben maradnak. "Nem a férjem, nem az élettársam", még csak nem is 1 lakcímen laktok, de azért odaírod, hogy "esedezni kell a pénzünkért".
Azért a pofátlanságnak is van határa...
Sokszor leírták már, nem csak az 1500 Ft-os többlet, hanem az egyéb kedvezmények, amik ezzel járnak. De nektek mondjam? :D
Persze, a jelenlévők mindig kivételek és se nem vettetek igénybe ezzel kapcsolatban semmilyen plusz kedvezményt és persze teljesen jóhiszeműen jártatok el. :D
Valószínűleg téged érdekel mert azért igényelted meg….
Igen a covid miatt mindenkinek oda van az agya szerintem,de vannak dolgok amiket nem árt észben tartani.Pontosan azért hogy a későbbiekben ne legyen ebből probléma.
JKa. És covid ide vagy oda. 1. Nem lehet mindent online intézni akkor sem. 2. Te biztos nwem vesztettél el senkit a covid miatt... Jó neked...
Hú de okos vagy... Szerinted kit érdekel az az 1500ft többlet??? Engem nem.. Vissza lesz fizetve és ennyi.
Mi mindent rendben bejelentettünk a munkáltatónak. Ennek ellenére sem kapta meg Párom a visszatérítést (ő kapta a családit). A NAV arra hivatkozott, hogy valami ellentmondás lehetett nálunk a rendszerben. Dühített, de elkészítettem a bevallását, és beküldtük. Meglátjuk, mi lesz ...
Szóval, nem kellett ahhoz 1 percet se mulasztani, hogy ne utaljanak.
Szerintem meg ebbe ne menjünk bele. Amikor a magasabb összeget kellett kérni, eszetekben volt. Amikor jár adóvisszatérítés, akkor is. Amikor meg nem jár plusz haszonnal, akkor valahogy kimegy a fejetekből. Érdekes. Covid miatt, persze. Most is mindenki online intézi a papíros dolgokat, szóval tényleg ne feszegessük, mert nem ti jösztök ki belőle jól.
Azt azért tisztázzuk,hogy azért mert nem szaladunk mindent jelenteni 2 naponta,hogy megváltozott az ember nem csaló,nem lopó,nem károsító! Egyszerűen a covid járvány mindent keresztbe húzott,időpont kellett mindenhová. Gondolom többségünknek gyermeke is van aki esetleg lehet ovis,iskolás amihez neked kell igazodnod. Az embernek van elég problémája ezen kivül is,hogy ezek járjanak a fejében jajj most hogy is kaptam azt a családit...én is elsiklottam felette és nem azért mert 2000 ft-al többet kaptam. Volt fontosabb dolog is ami miatt aggódhattam!!
Persze,hogy kell visszafizetni, de ezt megtesszük.. Csak kapnánk már meg a minket is megillető szja visszatérítést...
Engem ezért már itt megköveztek, s csaló meg minden voltam. Na, ezért nem írok már ide...
Igen max 809.000 lehet de ha nem keletkezett anyi befizetett adód akkor nem tudsz annyit
Valamit te nagyon félreértettél. Ha 621-et visszakaptál, akkor semmiképp nem kaphatsz vissza "809.000-ig", mivel hogy nem volt annyi adód.
Szia. Én is ugyanígy jártam 2 évre vissza menőleg kérték,hogy fizessem vissza a különbözetet. Eddig úgy néz ki bevallás küldés alapján vissza kapjuk az adót, de még várnunk kell pár napot mert lekönyvelték utalásra várunk most mi lesz belőle.Erre nagyon oda kell figyelni,ha elválsz esetleg házas vagy egyből jelenteni kell.
Köszi, pénteken adtam be de ma láttam az elkönyvelést. Reméljük a héten lesz belőle valami.
Sikerült. Köszönöm szépen!
Sikerült. Köszönöm szépen!
További ajánlott fórumok: